הזמן מתעתע בי..

אביבסיו

New member
הזמן מתעתע בי..

חמישה חודשים בלעדיך. מי היה מאמין?!
מצד אחד - מרגיש כמו נצח נצחים.
כמו העינוי הכי ארוך שיכולתי להאמין שאעבור אי פעם!
מצד שני - הזמן קפא אי שם באותו יום חמישי ב8 בבוקר ואין תזוזה.
כל כך הרבה השתנה ובו זמנית כל כך הרבה לא זז...
החיים בלעדיך איבדו כל משמעות.
חשבתי שאחרי מספר חודשים משהו יתחיל להתעורר לתחייה בי מחדש. אבל לא.. זה נהפך לגרוע יותר ויותר!
הכאב תוקף לעיתים קרובות יותר... הגעגוע והכמיהה אליך נהפכו לגדולים ועוצמתיים הרבה יותר!
מנסה להלחם בעצמי.. לא לשקוע לתוך כל הכאב הזה שמאיים להטביע אותי! אבל כבר עייפה, עייפה מלשים מסיכות כל בוקר.
עייפה מלכעוס על דרכו של עולם.
עייפה מלנסות להחיות את עצמי מחדש..
נאחזת בתקווה שאולי יבואו ימים טובים יותר כשאתעורר בבוקר בלי אותו מחנק בגרון ומועקה בלב.
אבל מפחדת.. מה יהיה ביום שבו אפסיק לכאוב כל כך ולבכות עליך, עלינו?!
תחושת הבגידה באהבה שלנו בלתי נמנעת כשאני חושבת על ימים טובים יותר גם בלעדיך.. הרי איך אפשר להגיד באותה הנשימה את המילים ״טוב״ ו״בלעדיך״?!
הכל נהפך לחסר משמעות, צבע ועניין מהרגע שאתה לא איתי.
עדיין יש ימים ששואלת ״זה באמת קרה לי??? אלו החיים שלי?? איך נהפכת לזיכרון בלבד?!?״.
בימים המטורפים האלה שעוברים על המדינה אי אפשר לברוח מכל אותן התמונות של האלמנות שמצטרפות למעגל הנורא הזה!
מעגל הבדידות... וכל פעם הראש משחזר את אותו היום שבו נגעתי בך בפעם האחרונה.
שניה לפני ששמו אותך מונח שם למטה לנצח וזה עוצר את הנשימה וזה כאב שחותך כל פינה בלב ובנפש..
מקווה שיבוא יום שאלמד לחיות שוב ולא לחיות בציפייה שיגיע הלילה ועוד יום יחלוף.
אוהבת תמיד!
ונדמה שזה הולך ומתעצם בכל יום בכל שעה...

אביבסיו -הזמן מתעתע בי..

יקירה,
מתוך דברייך אני שומעת את הכאב הגדול , הגעגעוע האינסופי ליקר שאבד לך.
מקשיבה לקול בדידותך הרבה מנשוא.
מוצאת עצמי נזכרת במצבי לפני מס' שנים. גם אני כמותך חשתי את כל טווח עוצמת הרגשות והקשיים שאת חשה כרגע כאן ועכשיו.
ויש לי מילות נחמה כאישה אל אישה כאלמנה לאלמנה... אני יודעת בוודאות לומר שזה יחלוף ועם הזמן , המועקה הנוראית כמו סלע אימתני שאת נושאת בקרבך ובלבבך תחלוף.
אך תמשיך להיות לצידך וזה יהיה קל יותר.
נכון קשה לך כרגע להאמין שדבר כגון זה ייתכן. מניסיוני אני כותבת לך . הוא לא ישוב יותר , אבל ייותרו לך הזכרונות הנהדרים שלכם , החוויות שודאי צברתם בדרך ותמיד הוא יהיה בליבך ..אך יש מקום יקירתי להמשיך את החיים יחדיו עם הכאב שעוצמתו תקטן במקצת עם הזמן , וכן יש לך עדיין דרך לעשות
ברור שקשה לך כרגע לראות , או לדמיין זאת. י
שנה הקלישאה שאיני מאמינה בה שאומרת - הזמן יעשה את שלו ! ואני טוענת, מנסיוני הרב , שהשאלה הגדולה היא מה אני עושה עם הזמן הזה ? כיצד אני ממשיכה לתפקד בכאוס הזה?
שולחת לך חיבוק מרחוק ,
שלך אתי בהר"ל , מאמנת אישית ומנחת קבוצות תמיכה לאלמנים ואלמנות

אביבסיו

New member
אתי

תודה.. על המילים.
אני יודעת שרק הזמן יעשה את העבודה ויהפוך את התמונה לבהירה יותר ופחות קודרת.
אולי בגלל זה מבלי שאשים לב סופרת כל יום לקראת עוד חודש שחולף לו..
פשוט כרגע זה כל כך קשה!!
ואני יודעת שבמונחים של אבלות חמישה חודשים זה אפילו לא תחילת הדרך בתהליך השיקום.
יש רגעים של תקווה ורצון להאחז בחיים ויד רגעים שפשוט שואלת ״בשביל מה?!״
ידוע לי גם שהנדנדה הזאת של הרגשות עוד תשחק בי לא מעט.
מקווה לטוב ואלחם שיהיה טוב לי ולבת שלי.
פשוט הגעגוע... מרגיש שהוא תמיד בוחן את קצה גבול היכולת שלי.
גיליתי שאין סוף להכלה של געגוע ואהבה, הם תמיד מצליחים להפתיע אותי בעוצמות חדשות.

אביב

היי אביב,
ברור שאת מודעת היטב למצבך ואכן כן יבואו ימים של עצב מאד גדול שיסרב לעיתים "לעזוב".
חשוב שתזכרי שגם זה עובר לעתים מהר יותר ולעתים פחות, כשזה תקף אותי בפעם הראשונה נבהלתי מאד ואח"כ כשזה עבר נרגעתי , הבנתי שזה כך עובד
וזה תקף אותי במיוחד בחגים כשהחסר חסר מאד! או בימי ההולדת שלי ושל הילדים, או ימי הנישואין.
כפי שכתבתי זיכרי שזה חולף !!!
אל תאבדי תקוה , נכון זה מכריח אותך לבחור, זה ענין של החלטה ש"אני עוברת את זה "ויהי מה !
תשתדלי לעשות מה שנכון עבורך ומה שטוב לך תתחשבי ותתמקדי אך ורק בעצמך ובילדתך , אתן החשובות.
חיבוק גדול אתי

klik50

New member
הזמן

אביב מחבקת אותך חיבוק גדול מאוד . מה שכתבת הרי כאילו כתבת עבורי אפילו התקופה היא חמישה חודשים .

"מה הזמן מסמן לי זה הכל שאריות של החיים ולחיות את הרגע ולהתחיל לאסוף את השברים אולי אצא יותר אתחיל קצת למהר ולהתחיל להסתדר ....

אביבסיו מקסימה

אל תתמקדי בכעס הוא רק הורס תזכרי באהבה וביחד הטוב שהיה
ואני מאמינה שגם בעתיד יהיה טוב, שתלמדי לבנות את השביל אל העתיד לך לבתך הקטנה
5 חודשים זה מעט זמן יחסית לכל החיים שלך בעתיד
ומפה שולחת לך ים ש כוחות גלים גלים למלא אותך בכוחות
שיעזרו לך להרומם ולעמוד על רגליך לבד , ולנוט את והבת אל עבר העתיד

אביבסיו

New member
תודה לכן על המילים החמות :)

מקווה שיבוא יום שכולנו נצליח לחיות מחדש בצורה הכי טובה שנוכל להרשות לעצמינו!

gorgiare

New member
עוד יבואו ימים טובים

כרגע הכל כל כך טרי
והכאב מסמא
בטוחה שכבר עכשיו יש הרבה טוב בעולמך
מאחלת לך שיצמח ויגדל כל הטוב הזה

למעלה