הזמן מרפא הכל..

הזמן מרפא הכל..

אבל לא משכיח לעבור לי הבית שלך.. ולדעת שאתה כבר לא שם. להיכנס, לראות את אותם אנשים.. בלעדיך. התמונה שציירת לי מעל לראש.. עוד לא העזתי ללכת לשם. וברגע אחד אתה כל כך חסר וזכרון החיוך שלך מכאיב חזק בלב. היו ימים שכעסתי עליך שלא יכולתי להבין למה היום כבר התפייסתי איתך כל הזמן נדמה לי שאולי לפתע תינתן לי עוד הזדמנות ונדבר שוב ואולי נשב יחד בנדנדה שבחצר או ניסע לצפות על ים המלח אבל זו סתם אשלייה הזמן מרפא לא כל יום חושבת עליך אבל כשכן זה שוב כואב והגעגוע לא נחלש. אז מחבקת אותך בדמיון שלי לו רק נתת לי לעשות את זה בזמן. לו רק יכולתי להחזיר את השעון אחורה לעצור את האימה לעצור את הכאב שלך ושלי של כולנו שכל כך אהבנו אותך. מחכה לזמן ההוא.. שמרפא הכל.

די דנסר

New member
עדן יקרה

כואב ומצמרר. אין לי מילים שיכולות לנחם, אין לי הבטחה שהכל עובר, אין. אך קבלי חיבוק מלא אהבה, לך, שנותרת כואבת זוכרת ומתגעגעת. בציפיה לימים טובים יותר. די דנסר

כי בבוקר הזה

סוף סוף הנחתי לך ללכת... הייתי אולי צריכה עוד קצת לכעוס עוד דמעה אחרונה להזיל ולדעת שיש דברים שהם לא בשליטתי ושלעולם לא אוכל להבין למה עשית את זה. והכי חשוב שלעולם לא אוכל להחזיר אותך. כן, היו ימים שחשבתי שהנה עוד רגע והדלת תיפתח ואתה תהייה שם היו רגעים שחשבתי שזה לא אמיתי. היום אני כבר יודעת, כי זה מה שיש. והנה נשארתי, לא קרה לי כלום. והחיים שלא הבנתי איך הם יכולים להמשיך, ממשיכים. וזו לי הפעם הראשונה מאז שאני יוצאת לחופשה עם כל החברים שלנו. ממש לבלות. בלעדיך. בטוח שנזכיר אותך. אבל גם נחייך. כי השארת לנו בזכרון מיליוני רגעים ששווים לחייך. ואם יש איזושהיא דרך להגיד לך.. אז תדע שסלחתי כבר לגמרי. זה לא אומר שאני מבינה, זה לא אומר שזה מסתדר לי בהיגיון. וזה בטח לא יקרה אף פעם, אבל ישנה השלמה. אז כמחוות פיוס ביני לבין הרוח שלך, משחררת אותך. וגם אותי. כי ככה זה יהיה החל מהבוקר הזה.

EYNATI

New member
כי בבוקר הבא

דברים יראו עוד יותר שקטים ... גם על פני השטח וגם מבפנים . כי בבוקר הבא את תהני להתרפק על קסם הזיכרון ... והזיכרון יהפוך אט אט לחיוך אמיתי מכאב ... כי בבוקר הבא הרוח שלו תעטוף אותך כמו רוח חמה של מדבר ואם לא בבוקר הבא , אז בזה שאחריו , או פשוט עוד כמה בקרים ... ככה זה ... אני מאחלת לך בבוקר הבא להתעורר עם שלוות נפש אופטימית . כי הבוקר הוא תמיד התחלה ... כמו תמיד , נגעת בי במילים שלך <חיבוק> אני

EYNATI

New member
ימי התום

"כשתגיעי לבית שלו ותמצאי אותו שמה ספרי שאני מחכה בלילות ואל תספרי עד כמה אמרי לו עדין אני נמצאת מסרי אהבה ושלום בקשי שירים עוד כוס לחיי ולזכר ימי התום זמן שנשאר ואין רחמים אין לי שום חרטות את תקוות לעתיד זה כל מה שיש" אני מקווה שהזמן ירפא א הכל , כי זה כוחו של הזמן .... ושאט אט תצליחי להרים כוס להרבה זיכרונות , אהבה ומי התום... מחזקת אותך בצערך.. אני

אנושית~

New member
../images/Emo23.gif

נכון שהזמן לא משכיח אבל מכהה במידה מסוימת ת,הכאב והחיים נותרים עם הזכרונות מצמררת אותי כל פעם מחדש הכתיבה שלך שלא תדעי עוד לעולם צער בלונדתי אוהבת

למעלה