הזמן לא זז !

danihashamen

New member
הזמן לא זז !

זה נראה כאילו לא עבר זמן בכלל מאז שעשיתי את הטסט .. המלווה הזה משגע אותי, ההורים שלי כ"כ מרגיזים עם ההערות שלהם, על כל דבר קטן. בכלל, אין לי חופש כ"כ באוטו, אני צריך לסוע איך שהם רואים לנכון, ולא איך שאני רואה לנכון (נגיד אני חושב שעדיף לי לעבור נתיב, ואבא שלי "לא מרשה לי") איך מעבירים את הזמן\סיוט הזה? יש לכם עצות?
עוד 74 ימים ......

munge88

New member
מפסיקים לקטר

וממצים את הכי טוב שאפשר, אפשר ללמוד מהערות של ההורים אחרי הכל יש להם יותר ניסיון... כאילו מה, בוא נבכה ביחד... כן אני צינית, כאילו מה קרה...

danihashamen

New member
באמת ?

*מאותת שמאלה* אבא : למה אתה מאותת? אנוכי : כי הנתיב הזה יותר פנוי, אני רוצה לעבור אליו אבא : תשאר בנתיב הזה אנוכי : אבל למה ? הוא יותר עמוס, אני רוצה לעבור מה הבעיה? אבא : תשאר בנתיב הזה אמרתי! אנוכי : -_________________-; מזה מה אני יכול ללמוד? שבעצם אין לי שום שליטה באוטו, הרי זה הוא מחליט לאיפה נוסעים ואיך נוסעים.

danihashamen

New member
חוץ מזה

שאני רואה שאת עד בלמידה, אז כל עוד את לא יודעת איך זה לסוע עם ההורים.. את לא יכולה להבין אותי בכלל.

munge88

New member
אני לא יכולה להבין אותך אבל

עדיין זה נשמע לי מצחיק, אפשר לחשוב.. יעבור הזמן של המלווה ותהיה לך שליטה. אני לא מכירה את ההורים שלך אבל אולי אם תדבר איתם (ולא בזמן הנהיגה) על הקטע כמו לעבור נתיב תצליח לשכנע אותם.

danihashamen

New member
אין מה לדבר

כבר כמה ימים שלא נגעתי באוטו, אפילו שההורים שלי הציעו לי לצאת לסיבוב. אני פשוט לא נהנה לסוע בחברתם.. זה מעצבן. אולי זו הסיבה לתאונות.. הורים מעצבנים, ילדים לא רוצים לסוע איתם, הורים לא נותנים שום עצות חיוניות חוץ מהערות חסרות משמעות, ילדים עושים תאונות. עכשיו הכל מובן

munge88

New member
לגמרי ברור

באמת ההורים צריכים לעבור שיעור באיך ללוות ולתת הערות בונות ולא הורסות.

פשוט מאד

פעם הבאה שהוא יעיר תגיד לו. "לא מוצא חן בעיניך ? בא תנהג !" אולי הוא יעשה את זה פעם או פעמיים אבל אחרי זה הוא יקלוט שכל דבר שהוא על הכביש נתון לשיקול דעתו של הנהג ולא של החונך עם כל הכבוד לניסיון האישי שלו... תסביר לו שלמדת לנהוג . ולכן עברת טסט כי אם לא היית יודע לא היית עובר אז שיפסיק להעיר על כל דבר קטן. הם יתעצבנו בהתחלה אבל בסוף זה יעבוד... בהצלחה !

C u b e

New member
תראה

אתה עוד בתחילת הדרך, יש עוד 3 חודשים לפניך, אז חבל שתוציא כבר עכשיו את כל האנרגיות. נכון, זה מתסכל לפעמים לנסוע עם ההורים, אבל אתה צריך להסביר להם (לא במהלך הנסיעה כמובן, אלא לפני) שיש סיבה שבגללה עברת טסט, אתה יודע לנהוג, השיקולים שלך מוצדקים והגיע הזמן שהם יפנימו שיש עוד נהג בבית, והם לא המורים שלך.

gilgula

New member
לפי דעתי..

יש שתי אפשרויות או שלא תקח ללב את ההערות שלהם ותנסה להעביר את התקופה הזו או שתיזום שיחה עם אבא שלך ותגיד לו שאתה כבר למדת לנהוג ועובדה שעברת טסט, ושישתדל לא להתערב לך בנהיגה כי זה מבלבל אותך ובלה בלה בלה

magic girl2

New member
תגיד תודה שאתה יכול לנצל את התקופה

של המלווה. אני עדיין במלווה אבל שבוע הבא אני מתגייסת ככה שאני אנהג בערך שעה לחודש, ועכשיו אני בקושי נוהגת... תלמד מטעויות, תלמד מהניסיון שלהם. יהיה לך הרבה יותר בטוח אחר כך!

רן88

New member
כאחד שיש לו פחות מ-12 שעות למלווה!

אני רוצה להגיד לך להקשיב להורים. תראה, עם אבא שלי קשה לנהוג. הוא מעיר לי המון, מתעצבן הרבה וכו' ואז גם אני מתעצבן עליו חזרה. אבל בתכלס, אבא שלי באמת נהג טוב (עם ובלי קשר לניסיון) ולרוב כדאי להקשיב לו. היו הרבה פעמים שהוא (או אמא שלי) פשוט אמר משהו ואני אמרתי "בסדר בסדר", אבל לא יישמתי. כשכן התחלתי ליישם דברים שההורים אומרים הרגשתי שאני נוהג יותר טוב, שאני יותר בטוח על הכביש. לפני חודש הייתי אומר לך שמלווה שלושה חודשים הוא יותר מדי זמן בשבילי. אבל היום, ממש שעות ספורות לפני הסוף, אני חושב ששלושה חודשים היו מוצדקים. אני כן למדתי דברים וכן השתפרתי בחודש האחרון. אני חושב שאם הייתי ממשיך לנהוג לעוד שלושה חודשים זה גם היה תורם איכשהו, אם כי כבר מתסכל. בעניין העצמאות בהחלטות - נכון שזה בעייתי. ההורים הם בד"כ "הסמכות העליונה" באוטו, בעיקר כי האוטו שלהם והם המנוסים. אז במקום להתעצבן מאוד יש הערות שפשוט צריך להתעלם (כמו הקטע של מעבר נתיבים שלא ממש מובן לך) ויש הערות שמאוד כדאי להפנים, גם אם לא באותו רגע. זהו, מאחל לך המון נהיגות - כמה שיותר (יש לי חברים שעשו 100 ק"מ בחודש בקושי וזה רע!) ובהצלחה בהמשך הדרך.

OLYMPIAKOS8

New member
המלווה חשוב מאוד , וחוץ מזה

שאין לך יותר מידי ברירות. את 3 חודשים תקועה איתו, תרצי או לא. תנסי להפיק מזה כמה שיותר ידע וניסיון, ככה בכל מקרה אני מנסה לעשות

danihashamen

New member
אני רוצה שכולכם תסבירו לי

למה לעזאזל אנשים חושבים שאני בת כל הזמן ? ם_0 כתוב לי בחתימה "נהג חדש" - זה לא מספיק מובן?

Wing Chan

New member
אולי להפסיק להתבכיין?

כאילו וואלה, עברת טסט, סבבה. אז ההורים שלך מעצבנים...98 אחוז מההורים מעצבנים. מה לעשות, חיים עם זה. עדיף ליסוע כמה שיותר למרות שהם מעצבנים ולקטר פחות. (ולא, עוד לא עברתי טסט)

danihashamen

New member
אז אולי

אין לי משהו נגד אלה שלא עברו טסט, אבל עם כל הכבוד, עוד לא ניסיתם לסוע עם ההורים, ואין לכם מושג בכלל מה זה :\ אז עם כל הכבוד, אני לא חושב שאתה יכול להגיד למישהו להפסיק להתבכיין על משהו שאתה בכלל לא התנסת בו. אבל אני לא בא כדי להתחיל וויכוח, אני רק אומר את דעתי.

MrJacKasS

New member
זה יישמע לך קיטשי

ומצוץ מהאצבע, אבל כן - יש להם יותר נסיון ממך! ובעוד כמה חודשים שהליווי ייתקדם, ולאחר סיום המלווה בכלל, אתה תסתכל לאחור ותראה כמה דברים נכונים הם אמרו שנשמעו לך טיפשיים בזמנו. ואני כן עברתי טסט, ולי נגמר כבר המלווה.

zoeid

New member
כולם נמצאים באותו מצב בשלב המלווה

אין מה לעשות, תבלע את הגלולה המרה ותמשיך לנהוג, כדאי לא ליצור אנרגיות רעות במהלך הנסיעה כי זה ישפיע גם על הנהיגה שלך, ועל המשך הנסיעות עם המלווה שלך. אין מה לעשות, כולנו עוברים ועברנו את זה, אז שומעים את ההערות, חושבים טוב ממה כדאי ללמוד- וממה שנראה לנו מאוד טריויאלי וטיפשי- פשוט נתעלם. אחרי הכל בטוחה שלא תרצה לנהוג עכשיו לבדך, יש תועלת במלווה והרבה ביטחון בכך שאדם מבוגר יושב לידך. לא נורא- שלושה חודשים קצרים ועוברים את זה. בהצלחה

למעלה