הזמן ירפא

itaf10

New member
הזמן ירפא ../images/Emo16.gif

שש שנים אחרי, הזיכרונות עדיין טריים. בראש אני משחזרת שורות שלמות משיחות איתך, כאילו מעולם לא נדם קולך, מחייכת בעצב בכל פעם שעולות פנייך היפות מול עיניי. הדמעות חדלו מזמן, עיניי יבשו אחרי תקופה ארוכה בה הבכי שלט בגופי ועשה כרצונו, הנחיל כאוס ובהלה, נתן דרור לבלבול והריקנות שהותרת בעזבך. הזעם וההרס שהכריעו את גופי נעלמו ללא זכר. כל שכבות האטימות התקלפו בזו אחר זו. אדם שונה אני היום. בוגרת וחזקה. נרות רבים האירו את דרכי במסע,גירשו את החושך מחיי.הנרות נשאו תמיד את חותמך. לנצח זכרונך יהיה חרוט בליבי. היום, כ"ג אב תשס"ט יום פטירתו של בעלי ז"ל עולים לקברו בבית העלמין ירקון ת"א בשעה 18.00 "מדי דברי בו אזכור ואזכרנו עוד" יהי זכרו ברוך!

|../images/Emo16.gifאיטף משתתפת בצערך|נר

"אדם שונה אני היום. בוגרת וחזקה. נרות רבים האירו את דרכי במסע,גירשו את החושך מחיי.הנרות נשאו תמיד את חותמך." זה תפקידם איטף לגרש את הפחדים לגרש את החושך ולאפשר לאור להיכנס פנימה מאחלת לך שדרכף תהיה מוארת ומאושרת שלא תדעי עוד צער

צילוש43

New member
משתתפת בצערך איטף../images/Emo201.gif

בחודש שעבר גם היינו כל המשפחה בהזכרת של אבי. כמו היה זה אתמול... כמו לא עברו 25 שנה מאז. אימי עדיין משוחחת איתו. מספרת לו, משתפת אותו. ולפעמים...כן לפעמים אנו בהחלט מרגישים את נכחותו ביננו. כך זה שאוהבים, ולנצח אכן הם בנו חקוקים
יהי זכרו ברוך

ניקו 45

New member
יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

אין אהבות שמחות יוסי בנאי מילים: לואי אראגון לחן: ג'ורג' ברסאנס תרגום: נעמי שמר לכל אדם יש צל עימו עליו ללכת אותו עליו לשאת כל עוד כוחו עימו בחולשתו לחיות, למות אצל עצמו דימית לאחוז את אושרך בכף אבל הן אושרך, את כף ידך צרב כי אין אהבות שמחות. חייך הם תמיד פרידה שאין בה חפץ פרידה מלאה מכאוב, פרידה ללא חמדה כמו גדודי צבא, שיעדם ניטל ליבך את דמעותיו עוצר כמו חייל אשר בקרב נוצח, על כן אל תתהלל כי אין אהבות שמחות. גם את אהבתי שאת ליבי פוצעת אותך ליבי נושא כמו ציפור פצועה ואנשים זרים צופים בנו דומם האנשים זוכרים מילים אשר מחקתי מילים שעל ידך תמותנה בנשיקה כי אין אהבות שמחות. עבר הזמן ללמוד מניסיונות חיינו כבר שנינו מתייפחים בקול אחד עם ליל כמה כאב עצור באחרון שירנו. וכמה חרטות פורטות על כל מיתר וכמה יבבות בלחן הגיטרה כי אין אהבות שמחות. כי אין שום אהבה אשר איננה צער ואין שום אהבה, אפילו לא אחת אשר ממכאובה נפשנו לא גוועת אפילו אהבת הארץ בה נולדנו אין אהבה אחת שלא תדע לבכות כי אין אהבות שמחות.

itaf10

New member
תודה ניקו, תמיד במקום ../images/Emo140.gif

תודה על תשומת ה♥ שבת שלום

למעלה