מה הבעיה שלך?
A adiville New member 5/3/03 #1 הזמן הורוד.... תגידו, נכון שבשנות ה-80 כל הגברים נראו הומואים ? אבל הם רק נראו.... עם האיפור, השיער והבגדים המוזרים.... אפילו מריאן גולד שיחק אותה אישה סקסית השאלה היא : מי הם ההומואים האמיתיים של האייטיז ? חוץ מבוי ג'ורג' וג'ורג' מייקל כמובן
הזמן הורוד.... תגידו, נכון שבשנות ה-80 כל הגברים נראו הומואים ? אבל הם רק נראו.... עם האיפור, השיער והבגדים המוזרים.... אפילו מריאן גולד שיחק אותה אישה סקסית השאלה היא : מי הם ההומואים האמיתיים של האייטיז ? חוץ מבוי ג'ורג' וג'ורג' מייקל כמובן
ט ט ו ר ה New member 9/3/03 #28 תקבעי לנו פגישה ביחד איתו אני צריכה לסגור איתו כמה עינינים...מה הוא חושב ככה, להתפרץ לחלומות שלי (הם לגמרי שמורים למישהו אחר) , חצוף!
תקבעי לנו פגישה ביחד איתו אני צריכה לסגור איתו כמה עינינים...מה הוא חושב ככה, להתפרץ לחלומות שלי (הם לגמרי שמורים למישהו אחר) , חצוף!
ט ט ו ר ה New member 5/3/03 #2 אירייז'ר ../images/Emo3.gif וינס קלארק ו..פאק שכחתי תשם שלו ואי יש מלאאאא.....אבל אחלה רעיון לדיון
T tofit New member 5/3/03 #3 פרדי מרקיורי כמובן ומארק הלמונד ובטוח יש מלאן בארון תגידו אליסון מויט, לא לסבית?
מ משנה תורן New member 7/3/03 #21 ווינס קלארק ואנדי בל! ../images/Emo6.gif חמודים... Give a little respect...tohooo hoo hoo me...
A adiville New member 6/3/03 #9 חופשי.... עם האיפור והעגילים אבל היום הוא נראה נורמלי אז מה הוא באמת ?
א א ו ח נ ה New member 6/3/03 #11 באחד הקליפים שלהם נידמה לי שב-Fascintion הוא ממש דומה ל-לימור ליבנת
S sysQo New member 6/3/03 #10 כאילו דההה הסולן של DOA ../images/Emo163.gif dead or alive למי שלא הבין סתם כי בא לי להוסיף, המתופף היהודי של מועדון תרבות.
כאילו דההה הסולן של DOA ../images/Emo163.gif dead or alive למי שלא הבין סתם כי בא לי להוסיף, המתופף היהודי של מועדון תרבות.
I Idan00 New member 7/3/03 #12 נכון..הוא ממש נראה שם כמו אישה.. אפילו הנשים שם יותר גבריות ממנו.. יש לי כמה קליפים שלהם ממש זוועה.. אבל כבר בשנות ה-90 הוא התחיל להראות יותר גברי.. בקליפים החדשים יותר משנת 95 הוא כבר בסדר..
נכון..הוא ממש נראה שם כמו אישה.. אפילו הנשים שם יותר גבריות ממנו.. יש לי כמה קליפים שלהם ממש זוועה.. אבל כבר בשנות ה-90 הוא התחיל להראות יותר גברי.. בקליפים החדשים יותר משנת 95 הוא כבר בסדר..