הזמינו אותי לבריתה

מצב
הנושא נעול.
הזמינו אותי לבריתה

הזמינו אותי לבריתה
שלחו תמונה של התינוקת (לא נעים להגיד אבל לא הכי יפה...) לצערי אין לי זמן להגיע. אבל חושבת- אולי בכל זאת? ליסוע כדי להחזיק ולהסניף? להדבק?

MIF2002

New member
הי דארא יקרה

הזמינו אותי לבריתה
שלחו תמונה של התינוקת (לא נעים להגיד אבל לא הכי יפה...) לצערי אין לי זמן להגיע. אבל חושבת- אולי בכל זאת? ליסוע כדי להחזיק ולהסניף? להדבק?
הי דארא יקרה
קשה לי לומר לך אם לנסוע או לא. אני מגיבה לתינוקות חמים מהתנור בצורה שונה בהתאם למצב הרוח שלי בנושא של תינוקות, שמושפע לרוב ממצבי הטיפולי - אם אני אחרי כשלון, אין על מה לדבר, לא נוסעת לראות שום תינוק, אבל אם אני תוך כדי טיפול אז דווקא נורא בא לי לנסוע להסניף.... זה מאוד אישי.

כל קוף בעיני אימו - נסיך../images/Emo23.gif

הזמינו אותי לבריתה
כל קוף בעיני אימו - נסיך

ולא אומרים כך על תינוקות כי כל התינוקות נולדים - מ כ ו ע ר י ם !!!!! סעי, תהני, תחזיקי תסניפי ותדבקי - אמן (שלחי לי גם קצת מהריח הזה)

TWEETY =^.^=

New member
לאאאא נכוןןןן שלי נולד יפיפה../images/Emo99.gif

כל קוף בעיני אימו - נסיך

ולא אומרים כך על תינוקות כי כל התינוקות נולדים - מ כ ו ע ר י ם !!!!! סעי, תהני, תחזיקי תסניפי ותדבקי - אמן (שלחי לי גם קצת מהריח הזה)
לאאאא נכוןןןן שלי נולד יפיפה

תשאלי את נועם, היא לא משוחדת
דארא יקירה,,,בואי אלי ותסניפי את הסומו, חוצמיזה שהגיע הזמן לא

נועם@בת

New member
נכון, לא רק יפיפה אלא גם חכם להפליא

נעץ בי מבט ישר לעינים ותיאר לי בדיוק איך נולד. אחר כך אמר שזה בסדר, שעכשיו הכל מאחוריו והוא בסדר גמור. מעניין למה כשהם גדלים שום דבר כבר לא ברור ומובן מאליו אצלם (אולי בגלל שהנועם לא באה לבקר אותו
). נועם

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo9.gif בדקתי קשב ונוכחות ../images/Emo6.gif

נעץ בי מבט ישר לעינים ותיאר לי בדיוק איך נולד. אחר כך אמר שזה בסדר, שעכשיו הכל מאחוריו והוא בסדר גמור. מעניין למה כשהם גדלים שום דבר כבר לא ברור ומובן מאליו אצלם (אולי בגלל שהנועם לא באה לבקר אותו
). נועם
בדקתי קשב ונוכחות

עברת ת'מבחן
ואני עדין בהלם מהשיח שהיה לכם כשהוא היה דנדש בעולם בן יום יומיים נכון
שולחת לך מסר

נועם פשוט מפחדת ממך - א ו ל י ../images/Emo35.gif

נועם פשוט מפחדת ממך - א ו ל י

חוץ מיזה שאסור להגיד כמה הילד שלנו יפה. ככה הוזהרתי ומאז אנחנו קוראים לה : המכוערת!

TWEETY =^.^=

New member
נועמיקו לא מפחדת מאפ'חד../images/Emo3.gif

נועם פשוט מפחדת ממך - א ו ל י

חוץ מיזה שאסור להגיד כמה הילד שלנו יפה. ככה הוזהרתי ומאז אנחנו קוראים לה : המכוערת!
נועמיקו לא מפחדת מאפ'חד

YYY איזו נסיכה *מכוערת* את מגדלת

ואצטט חבר טוב שלי

נועמיקו לא מפחדת מאפ'חד

YYY איזו נסיכה *מכוערת* את מגדלת
ואצטט חבר טוב שלי
שמאמין בכישופים ובעין הרע כל פעם שהיה בא לראות את האוצר שלי נהג לירוק ולומר: "טפו טפו, קא= נע- עיינע הורע, טפו חמסה כושי מכוער"

מצב
הנושא נעול.
למעלה