מוביל בריקוד
New member
הזמזום הזה
הזמזום הזה, כשאת קשורה, חסרת אונים.
עיניך מכוסות, רוטטת בציפיה.
עירומך מרהיב.
שדייך מעוטרי הפטמות הזקורות, קשות מגורות. ירכייך חלקות, מזמינות את הליטוף בפלוגר או ההצלפה בקיין או כף ידי המעבירה בך זרמים חמים.
גבעת ונוס שמעל הכוס בשרנית ומוצקה, כמהה למגע אצבעותי, המחליקות סביב סביב.
מגע עקיף, לא ישיר. כזה שמשגע אותך.
נוגע לא נוגע, והזמזום מתנגן ברקע.
חיכית לזה כל כך הרבה, ועכשיו כבר אי אפשר לחכות יותר.
את נטרפת. משחק מקדים ארוך היה ביננו, מילים, שיחות, התגרויות חינניות, הטרפה של המוח, הדמיון שעובד כל הזמן, הגירוי המתמשך.
כעת את פה. ללא תזוזה. סופגת את האווירה, נשימותייך מואצות, סומק על פנייך היפות, ניחוח קליל ונעים של ריחך, המתמזג בשלי.
נשיכות קלות, מגע קל של שיני בחלקת עורך. יד מונפת לפתע, נוחתת, מזרימה בך אדרנלין ומזרימה בך זרמי עסיס.
שתי אצבעותי מפשקות קלות את השפתיים הלחות, אצבע שלישית מרפרפת על החריץ הפעור כפרח ענוג.
דגדגנך פועם. גבך מתקשת לאחור, בדריכות, אנחותייך נעשות קולניות יותר.
את אומרת משהו לא ברור.
"מה? " אני שואל.
"בבקשה, אדוני" את לוחשת.
"מה את מבקשת?"
.
"עוד. אני מתחננת".
אצבעי נשלחת לתוכך. כמו מכת חשמל את נמתחת, ככל שהקשירה מאפשרת לך, כשקצה האצבע מגיע בדיוק מושלם לנקודה שבשביל המגע בה, את מוכנה לעשות הכל.
כן, הכל, כי בתיאום מושלם אני מצמיד את
הרוקט אל דגדגנך.
כן, ממש ממש הכל, כי הזין שלי צמוד אלייך ואת יודעת שכל זה היה רק הכנה, לרגע בו אקח אותך להיות שלי.
חתום בבעילה עזה.
חתום בשרשרת גמירות.
חתום בנשיקה.
שייכת.
הזמזום הזה, כשאת קשורה, חסרת אונים.
עיניך מכוסות, רוטטת בציפיה.
עירומך מרהיב.
שדייך מעוטרי הפטמות הזקורות, קשות מגורות. ירכייך חלקות, מזמינות את הליטוף בפלוגר או ההצלפה בקיין או כף ידי המעבירה בך זרמים חמים.
גבעת ונוס שמעל הכוס בשרנית ומוצקה, כמהה למגע אצבעותי, המחליקות סביב סביב.
מגע עקיף, לא ישיר. כזה שמשגע אותך.
נוגע לא נוגע, והזמזום מתנגן ברקע.
חיכית לזה כל כך הרבה, ועכשיו כבר אי אפשר לחכות יותר.
את נטרפת. משחק מקדים ארוך היה ביננו, מילים, שיחות, התגרויות חינניות, הטרפה של המוח, הדמיון שעובד כל הזמן, הגירוי המתמשך.
כעת את פה. ללא תזוזה. סופגת את האווירה, נשימותייך מואצות, סומק על פנייך היפות, ניחוח קליל ונעים של ריחך, המתמזג בשלי.
נשיכות קלות, מגע קל של שיני בחלקת עורך. יד מונפת לפתע, נוחתת, מזרימה בך אדרנלין ומזרימה בך זרמי עסיס.
שתי אצבעותי מפשקות קלות את השפתיים הלחות, אצבע שלישית מרפרפת על החריץ הפעור כפרח ענוג.
דגדגנך פועם. גבך מתקשת לאחור, בדריכות, אנחותייך נעשות קולניות יותר.
את אומרת משהו לא ברור.
"מה? " אני שואל.
"בבקשה, אדוני" את לוחשת.
"מה את מבקשת?"
.
"עוד. אני מתחננת".
אצבעי נשלחת לתוכך. כמו מכת חשמל את נמתחת, ככל שהקשירה מאפשרת לך, כשקצה האצבע מגיע בדיוק מושלם לנקודה שבשביל המגע בה, את מוכנה לעשות הכל.
כן, הכל, כי בתיאום מושלם אני מצמיד את
הרוקט אל דגדגנך.
כן, ממש ממש הכל, כי הזין שלי צמוד אלייך ואת יודעת שכל זה היה רק הכנה, לרגע בו אקח אותך להיות שלי.
חתום בבעילה עזה.
חתום בשרשרת גמירות.
חתום בנשיקה.
שייכת.