הזכרון

s h i r i n 1 0

New member
אולי אם נציע מכירה פומבית

הפרסים שרוצים להפטר מ"האוונג" יצעו למכרז
.

פרויז1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

בשוק הפישפישים יש מלא. בחנויות למכירת מוצרי נחושת, מתנות מיוחדות ועוד. אפשר להשיג בקלות - אבל חדשים! ישָנים, רק במכרזים הפומביים..

דוטקצי

New member
תודה,אני אוהבת את העתיקים

יש להם משהו מיוחד, החדשים ממש קישט=בעיני,

פרויז1

New member
תעברי בשוק הפישפישים. תמצאי.

המוכרים אנשים נחמדים מאוד, ואל תשכחי לעמוד על המקח. בוקר טוב !!!

דוטקצי

New member
פרויז1 -בוודאי שאתמקח אני הרי פרסייה בדם!!!

בשוק הפישפישים בחיפה אפשפש -אני רוצה רק ענתיק,,,-ואין כאן פרסים,, כולם ברחו לשוק הפישפישים- בתל אביב,,,

פרויז1

New member
תגיעי ואקח אותך לגיסי או לאחד מתשעה אחיו,

או לאחד מהבלי עין הרע אחייניו בשוק הפישפישיפ ביפו. את גם לא צריכה אותי. הם כולללם אספהאנים.

דוטקצי

New member
כולללם אספהאנים.

מרתקת ממש התופעה שאספהאנים יודעים לזהות אספהאנים, בפעם האחרונה ששוטטתי לי בהנאה בשוק הפישפישיפ ביפו, אמר לי בחיוך ממזרי בעל חנות ,משפם מחץ בפרסית שפרושו- "גם אם תנסי להסתתר( מזהותך האספהאנית),בתוך "אשה טורושי"- נזהה אותך!!!,,,איך אומרים את המשפם בפרסית עסיסית? איך?

פרויז1

New member
דוטקצ'י שובבה !

ממתי מותר לך להסתובב לבד בשוק הפישפישים ביפו בלי רשות הדר"אמ ועוד לבדך? פרטי, נמקי והסבירי לי. מה זה "משפם" שאת מבקשת לתרגמו?

דוטקצי

New member
המשפט ופרושו

משפט מחץ בפרסית שפרושו- "גם אם תנסי להסתתר( מזהותך האספהאנית),בתוך "אשה טורושי&quot
מאכל חמוץ עם סלק וירק-מעדן) נזהה אותך!!!,,,איך אומרים את המשפם בפרסית עסיסית? איך? וביפו אני מטיילת עם אהובי/בעלי שנעשה פרסי יותר ממני,והתחבב על כל הסוחרים הפרסים,,,כי הוא מתקשר אתם בכול גינוני הטערוף המשוכללים,

פרויז1

New member
תשובה בניקוד אסבאוני :

אֵגרם תו אשטורושי עָא'יֵם בישי, אוּן גָאבַם פּיידָד מיכּוּנים.

דוטקצי

New member
איזה חוש פועל כשפרסי מזהה פרסי מבלי לדבר?

זו ממש תופעה, פרסים מזהים פרסים רק מ,,,???

פרויז1

New member
../images/Emo8.gif

שילוב חושים להיסק בתחומי האנתרופולוגיה זז לבת ים !!!

למעלה