הזכרה

בוררר

New member
הזכרה

יום שבת זה הו יום הזכרה לאישתי תמיד ביום זה אצוב לי איין חשק לכלום הבית מלא באנשיים לא רוצה יותר הבנות לא אוהבות את זה מה לעשות

האזכרה

אכן יום לא קל ... מחזקת אותך ,תזכור שהיום הזה יעבור ... יום שבו אתם מתיחדים עם זכרה ... ולפעמים אין בררה ואנשים רוצים לתת לה כבוד גם במחיר האי נוחות שלכם .. אני בחרתי לעשות מה שנח לי ,אני עולה עם בניי לבית העלמין ,והם הולכים לביהכ ...זוכרת אותו יום יום ..ואין לי כוחות לטררם ... מי מחברך שרוצה מגיע בשבת הראשונה שלאחר האזכרה ואז אנו יושבים ומעלים את זכרו ..

מחזקת אותך לקראת יום קשה זה

ליבי ליבי עם בנותך ... וגם להן תסביר שעם כל הקושיי המשפחה והחברים רוצים לחלוק כבוד לאמם . גם ילדי לא אוהבים את התכנסות של כל המכירים שלפתע לכבוד האזכרה נזכרים בנו ... אבל זה יום אחד בשנה ...

Utopia86

New member
היום הזה יעבור

אני מאחלת לך שתוכל להתמודד איתו. מבחינתי, יום השנה טרם הגיע.. כולם מדברים על "שנה" כעל נקודת זמן שממנה דברים נהיים קלים יותר.. זה לא מתקבל על ההגיון בעיני, אבל צריך לעבור את היום הזה, בכל מצב. תהיה חזק.

לא חייבים לעשות את זה בבית

אנחנו הולכים לתפילה בבית הכנסת , אומרים קדיש מתפללים מנחה וערבית ומביאים מזונות פירות ושתיה וזהו ככה עורכים אזכרה ותפילה במניין בלי הרבה להכאיב לבנות

למעלה