הזכרה!

בכל זאת

New member
הזכרה! ../images/Emo9.gif

למי שרוצה, ממש עוד מעט, בערוץ "E" (ערוץ 5) בשעה 19:3 ישודרו המאחורי הקלעים של הסרט "אהבה קולומביאנית", בו מככב גם נירו לוי. ואם כבר הסרט הזה, הוא באמת מומלץ. אז כל מי שרוצה..עוד כמה דקות יתחיל

נ"ש.....

אל תשאלו מה קרה לי היום.....לפני כמה ימים גילינו שיש לנו עכבר בבית (אמא'לה) אז שמנו מלכודות....והיום בבוקר ירדתי למטה למטבח ופתאום אני שומעת רעשים, ומה אני מגלה? שתפסו את העכבר....עכשיו בערב ראינו עוד עכבר...אבל מחוץ לבית, בחצר....אז יש מלכודת גם בחוץ אז אנחנו מקווים שהוא יתפס...חחח... אה, כן, והיום יש לאח שלי יומולדת שנתיים...
(ובדרך זה יוצא מן סוג של הקפצה סמויה כזו...)

גיגי123

New member
נירווווווווווווווו ../images/Emo98.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
בן אדם מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראיתי את הפירסומת של הסרט
איזה כואב זהההה
הוא כזה בא לישבור את הכוס והוא היה בלי נעליים וירד למושלם שליייייי מלא מלא דםםםםםםםםם אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נירווו
אאאאאאאאאאאאא
^$$^!#%#$%!#@%#$%^$^%$^#$!%^!#$%#$%#$%
נירו=שלמות יתררררררררר
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

GILADOS

New member
חחח, כשקראתי את ההודעה אני חשבתי שכתוב בכותרת "הזהרה" וכשקראתי את התוכן לא הבנתי מה הקשר עד שהבחנתי שבעצם כתוב "הזכרה", חחחחחחחחחחחח.

לא........

זה הזכרה תומר צודק, אזכרה ב-א', זה מתי שמישהו מת, אז כל שנה מציינים את היום שבו הוא מת באזכרה.

גלושש

New member
טוב שאת לא נישמעת כמו המורה שלי

שמחה פרץ האישה והאגדה או שלא "כך ראיתיך עומדת ומצפה ובפנייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב" אין לי מקום בחתימה אז נאי יצרף את זה כל יום חחחחחח

למעלה