הזכות לשכול?

דר אר

New member
הזכות לשכול?

לפני כחודש וחצי נפל בלבנון אדם אשר אהבתי, הוא לא הגדיר אותי כחברתו, למעשה איני יודעת אם הגדיר אותי כלל... אך אני אהבתי אותו, הוא גרם לי לחוש שקטה ושלווה ומה שלא יקרה יהיה בסדר, כי הוא שם, תמיד, בשבילי. הוא גרם לי לחוש כי אני מסוגלת להכל, ודרכו הדברים נראו ניתנים יותר להתמודדות. ועכשיו הוא אינו... ואני מחפשת עצמי בין דמעות לייאוש. אנשים אינם יודעים, ומגיבים מוזר כאשר רואים דמעה חומקת בהזכרת שמו, ואני אובדת בין האנשים. מחפשת מקום לשכול שלי, ומחפשת כוח על מנת לא לשקוע באובדן... וזה קשה. השיר לזכרך - איגור רוטשטיין: חייל נצח עם בוא הצו לבשת מדים מתוך אמונה ארזת תיק עם מעט חפצים ואליו הוספת שק עמוס בצבא חייל נצח, לוחם עד צעיר לנצח עם תשמע הפקודה אחזת בנשק והתמקמת בכוח עם זיק בעיניים ופנים צבועות התקדמת קדימה חייל נצח, לוחם עד אהוב שלי דממת לחימה התבקעה באש תופת השתופפתם פצועים - זעק הקשר קמת ורצת היישר אל התופת אל הכדורים שלקחו אותך חייל נצח, לוחם עד אל שדות הקרב הנצחיות יצאת מקווה כי כבר מצאת את שדות שלוות העד יהי זכרו וזיכרון הנופלים בליבנו לעד.

רעוּת

New member
הוא היה גיבור

הוא רץ ישר אל התופת הוא רץ תחת אש לטפל בדניאל שנפגע ראשון אי אפשר היה להציל אותו כבר, הוא נהרג כשניסה להציל את דניאל.. זאת ההגדרה שלי לגיבור, למרות שאני בדר"כ שונאת קלישאות הלוואי שהיה אפשר להציל את שניהם.... (לכל אחד יש את הזכות לשכול, אם אפשר להגדיר את זה ככה..)

דר אר

New member
גיבור

תודה רעות, אכן התואר גיבור מתאים לאדם שהוא ... שהיה לפי מה שאני יודעת, הוא ספג פגז (כנראה), את כולו, והציל בכך את כל כוח החילוץ שהיה מאחוריו. אך עדיין קשה למצוא נחמה

רעוּת

New member
אני יודעת,

זה לא מנחם בכלל. אבל אולי זה נותן למוות שלו איזשהי משמעות, הוא לא מת סתם. הוא הציל אנשים. בלי קשר למלחמה ולתוצאות שלה, אפשר להתווכח שעות אם זה היה מוצדק להיכנס לשם או לא- זה לא העניין. הוא הציל אנשים...הוא לא מת סתם. הוא סיכן את חייו ונהרג, לא רק בשביל המדינה, בשביל החיילים הספציפים שהיו שם איתו...

שיר יפה

כתבת שיר מאוד יפה ומרגש , אני ממליצה לך למסור אותו למשפחתו ,אני כאם שכולה הייתי שמחה לקבל דברים שכותבים על בני . מחזקת אותך

למעלה