הזירה

yaeluuuu

New member
הזירה

מאיזה גילאים בערך אפשר לבוא לזירה? יש שם גם נוער (כלומר 17, 18, 19...)?

בכל מקרה לא תמצא מקום לבני 18,19,20

רוב המקומות הסלסה הגדולים יש בהם ממוצע של 25 ככה אבל יש גם לא מעט סביב 18,20 {אולי רק אצל יניב ילון בנתניה יש יום מיוחד לקהל צעיר אבל אז גם יהיה מצב שיהיו בני 15,16 שאולי לא יתאימו לך} אקיצור שים זין על כולם ובואו לסלסה בזירה,בשואו, בביילטינו (אה גם בפקולטה ברחובות בשביל לירי :)) או לא יודע איפה העיקר שתלך ותהנה

Ne§t£A Gi®L

New member
כמעט ואין../images/Emo108.gif

לא פגשתי עוד אף אחד שירד מ22 בזירה [להוציא אותי, כמובן].

אני חושבת שיש מקום לכל גיל ...

לא נראה לי שאם מישהו יבוא יגידו לו לא . ולהוציא גם אותי ( וחברות שלי )

השאלה פה זה לא אם יתנו לו להיכנס

או יגידו לא לבוא (יש מעט מקומות סלסה שהכניסה להם זה מגיל 18 ועוד פחות מקומות באמת מקפידים על זה...אני יכול להגיד שבתור אחד שרוקד סלסה מ16 וחצי וכיום בן 19 לא הייתה לי אף פעם בעיה ללכת לשום מסיבת סלסה או מועדון סלסה.. גם אף פעם לא יצא ששאלו לגילי.. אבל זה אולי כי אני נראה יותר מבוגר מגילי :) וכי אני רוקד לרוב בצפון וזה יותר שכונה שם P:) בכל מקרה השאלה פה לא האם יכניסו אותו אלא יותר האם הוא ימצא את עצמו שם, במקום שמרבית האנשים גדולים ממנו ב5,7,10 שנים.

אז שיבוא לצפון ...

אצלינו הקהל לרוב יותר צעיר (חצי מהקהל הוא בני 16-20 ו20-22..) במיוחד בהרקדות בטבריה, חצור, נצרת עלית ועוד.

bcat13

New member
אני וחברים שלי הולכים

ואנחנו מגילאי 16-25 ואין לנו שום בעיה... בתכלס ברור שאין הרבה בגילאים היותר צעירים שזה 16-20 אבל יש פה ושם למרות שזה לא כל כך עקרוני,זה לא משנה בכלל בן כמה אתה.. פשוט תרקוד=]

למעלה