הזירה 3- פרק 8- מחאה

YossihNew

Well-known member
|לא||לא||לא|

אז הפעם בסדרה שאף אחד לא רואה ולא קורא, אנחנו מרימים דגלים שחורים ומנסים להדיח אדם שנבחר באופן דמוקרטי לגמרי! או שלא. לא משנה, זה לא קשור לזה.

בקיצור, חבר'ה... אם מישהו רוצה לארגן מחאה, פנו ליואב, הבחור יכול לעזור לכם. למרות שרוב הסיכויים שהוא זה שגרם לצרה מלכתחילה! מבינים?

אודי מבקר את ליאון בעקבות ההצלחה ונכנס לעוד עימות מול נועה. מאיה מתעצבנת על גיא שממשיך להקשיב לגפן ולשפר את הגימיק החדש. יואב מנסה להתחיל מחאה.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 8- מחאה.docx
    KB 336.7 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*מאיה סופרת קצת כסף ומסתכלת על המצלמה.*

מאיה: "שמעתי שבר פוזנר חושבת לעצמה שניסים יהיה האלוף. אתם יודעים למה זה לא בסדר מבחינתי? אני לא מוכנה שידפקו אותי. פעם אחת דפקת אותי כשלקחת אותו ממני, את לא תיקחי ממני גם את האליפות. כי יש מתאבק אחר, יותר טוב, שמשחיז את החרב שלו כדי לזכות באליפות. הוא כבר היה שם, הוא רוצה לחזור לשם... את יודעת על מי אני מדברת. על גיא!"

*מאיה מפסיקה לספור.*

מאיה: "עכשיו השאלה, למה זה מפריע לי. זה מפריע לי. מפריע לי כי אני לא מוכנה שבר תמשיך להעתיק. אני מדמיינת אותה יושבת בבית שלי, לוקחת את הכסף שלי, משתמשת בדברים שלי, יושבת על הספה היפה שלי וצופה במסך הענק שלי... בר פוזנר, אל תעתיקי. בעיקר לא אותי ואת גיא, כי זה יעצבן אותו. את לא משאירה לי שום ברירה."

*מאיה מסתכלת על המצלמה בכעס.*

מאיה: "ואתה, אודי... שמעת את ה... ניתוח של גיא על האותיות היפניות. אני אהיה קצת יותר ברורה, בשבילך ובשביל טוהר. אחרי שנפיל את ניסים ואת יואב, אתה היחיד שנשאר. ואז, אתה תראה מי המתאבק הכי טוב בזירה. ואת, טוהר... את תלמדי מי באמת הגברת הראשונה של הארגון הזה. אני כבר הייתי שם בפסגה, ואולי נתתי לך קצת להיות שם וליהנות שם, אבל עכשיו הגיע הזמן שתפני את המקום. כי אני חזרתי, ואני פה כדי לקחת הכול ממך!"

*מאיה מחייכת למצלמה חיוך מרושע.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
  1. TOO HOT FOR TV!
    כפי שראיתם, הניסיון של טוהר להמתיק את רוע הגזירה של ויקטוריה הוא לטעון שהם ישווקו אותה כלוהטת מדי לטלוויזיה. הרעיון לעלילה הגיע מסיפור של מתאבק אמיתי בשם ריקי צ'ושו. צ'ושו התאבק בארגון יפני, אבל בשיא ההצלחה שלו עזב והצטרף לארגון המתחרה. כשהוא חזר, כולם ציפו לקרבות ממש מגניבים שלו. אבל הארגון המתחרה התעצבן מהמעבר שלו ופשוט איים משפטית אם יראו אותו בטלוויזיה. הלכו על קו די דק בנושא הזה וכל פעם מצאו דרכים לא להראות אותו, כשכמובן מקדמים את זה שצריך לשלם כדי לראות אותו בלייב. טוהר משתמשת במה שהיא מכירה ומנסה לפייס את ויקטוריה. מצד אחד יש בזה היגיון! מצד שני, לכו תגידו לוויקטוריה שהיא לא יכולה להיות בטלוויזיה.
  2. נחום!
    את נחום ישחק האחד והיחיד, הבחור שלא מוצא כיסא בהשקות משום מה, אורי יניב. הדמות נבניתה בהשראה בצפייה בחצויה, שם אורי שיחק את בארי מן, הבמאי המסכן והמתוסכל של הסדרה. חשבתי לעצמי שיהיה ממש מצחיק אם גם ליניב יהיה שפוט שילך לכל מקום ויסכים איתו. שפוטים זה דבר חשוב בהיאבקות... בסוף זה יצא ממש מצחיק. האמת שנחום יהיה חלק חשוב בעלילה אחת, אבל גם היה כיף לכתוב אותו, שפוט של יניב ובאופן בלתי מודע- גם של ג'וני, כי ג'וני בכל זאת הבן של אבא שלו. ולתת לו להיות מול ליאן. זה שליאן תעניש אותו זה נהדר.
  3. אז מה הבעיה בתרנגולים?
    יש שני דברים שלא אומרים לטוהר! הראשון זה שיש לכם רעיון למתאבק גיבן שאי אפשר להצמיד את הכתפיים שלו למזרן. השני זה תרנגולים שהם לא אודי. זה דבר שאמרתי בעונה השנייה ורציתי להסביר. החלטתי שטוהר תשנא את הכינוי "התרנגול" פשוט בגלל שבהיאבקות תרנגולים זה דבר די כושל. יש את טרי טיילור- התרנגול האדום, מתאבק שהוצג כלוזר שבקושי יכול לנצח קרבות ומקרקר כל הזמן, וזה די הרס לו את הקריירה וכולם לעגו לו על זה. מצד שני, יש את גובלדי גוקר- קמע של תרנגול שפעם ה-WWE השתמשו בו ונחשב לאחד מהרעיונות הכי הזויים בעולם. עם כאלו תרנגולים, מן הסתם לטוהר תהיה בעיה ענקית בשם הזה. אבל אודי מיוחד.
  4. ג'וני במחאה
    ג'וני כרגיל לא מפספס שום הזדמנות לפגוע באבא שלו, ואם יש מחאה נגד אבא שלו, הוא יצטרף בשמחה! גם אם אף אחד לא באמת רוצה את המחאה הזאת... שימו לב שג'וני, כמו תמיד, מצטט מסדרות טלוויזיה. הפלגמטים-פלמים זה מהפיג'מות, מהפרק של הסנו-קר. מצד שני, כשג'וני מגיע עם השלטים, הוא צועק "לא ניתן להפיל לנו אקווריומים" וזה ציטוט מהפרק "השיפוצים" של גור ואוח, בו הם מנסים למצוא סיסמה להפגנה נגד השיפוצים שעושים מול המחסן שלהם. הקו המנחה בסיסמאות- לא ניתן להפיל לנו אקווריומים, כי נפל להם אקווריום מהרעידות בשיפוצים. ג'וני די מצחיק אותי. נחמד מאוד לכתוב אותו.
  5. הצל של אביגיל
    ומבוסגה אחת לבוסגה אחרת. הקטעים בין גפן לגיא תפסו עניין נוסף כשהבנתי שלגיא יש עניינים מאוד לא פתורים עם אימא של גפן... מצד אחד הוא היה המתאבק האהוב עליה ביותר, בן טיפוחיה. מצד שני הוא די נכווה מהיחס שלה וגילה שהיא לא עד כדי כך נחמדה. ומאיה הייתה שם איתו- היא עזרה בסופו של דבר לשים את אביגיל בכלא. אז לא פלא שאביגיל תהיה נוכחת בכל הדיונים של גיא, גפן ומאיה. הקו המנחה הזה- של הצל של אביגיל שמרחף מעל גיא וגפן, ימשיך כל העונה. ואתם לא תאמינו לאן זה ייקח את גיא וגפן, ואפילו את מאיה. אבל כל זה יתגלה בעתיד, כשהעלילה תתקדם.​

למעלה