אחרי הפעמון!
*מאיה סופרת קצת כסף ומסתכלת על המצלמה.*
מאיה: "שמעתי שבר פוזנר חושבת לעצמה שניסים יהיה האלוף. אתם יודעים למה זה לא בסדר מבחינתי? אני לא מוכנה שידפקו אותי. פעם אחת דפקת אותי כשלקחת אותו ממני, את לא תיקחי ממני גם את האליפות. כי יש מתאבק אחר, יותר טוב, שמשחיז את החרב שלו כדי לזכות באליפות. הוא כבר היה שם, הוא רוצה לחזור לשם... את יודעת על מי אני מדברת. על גיא!"
*מאיה מפסיקה לספור.*
מאיה: "עכשיו השאלה, למה זה מפריע לי. זה מפריע לי. מפריע לי כי אני לא מוכנה שבר תמשיך להעתיק. אני מדמיינת אותה יושבת בבית שלי, לוקחת את הכסף שלי, משתמשת בדברים שלי, יושבת על הספה היפה שלי וצופה במסך הענק שלי... בר פוזנר, אל תעתיקי. בעיקר לא אותי ואת גיא, כי זה יעצבן אותו. את לא משאירה לי שום ברירה."
*מאיה מסתכלת על המצלמה בכעס.*
מאיה: "ואתה, אודי... שמעת את ה... ניתוח של גיא על האותיות היפניות. אני אהיה קצת יותר ברורה, בשבילך ובשביל טוהר. אחרי שנפיל את ניסים ואת יואב, אתה היחיד שנשאר. ואז, אתה תראה מי המתאבק הכי טוב בזירה. ואת, טוהר... את תלמדי מי באמת הגברת הראשונה של הארגון הזה. אני כבר הייתי שם בפסגה, ואולי נתתי לך קצת להיות שם וליהנות שם, אבל עכשיו הגיע הזמן שתפני את המקום. כי אני חזרתי, ואני פה כדי לקחת הכול ממך!"
*מאיה מחייכת למצלמה חיוך מרושע.*