הזירה 3- פרק 7- שמרטפים

YossihNew

Well-known member
|תינוק|

והיום! אנחנו נכיר סופסוף את לשם, הדמות המסתורית והלא ידועה שנכנסה לחיינו ביום שבת.

וגם- נכיר קצת את נועה, נלמד קצת על גפן, ו... ספיר גם פועלת.

ספיר מנסה לשכנע את יותם, בזמן שטוהר ואודי סופסוף מכירים את לשם אצל גדעון. גפן עוזרת לגיא עם הגימיק החדש שלו, וגיא לומד להכיר אותה קצת יותר לעומק. נועה נמצאת במשימה חשובה מאוד עבורה, אבל האם היא תצליח בה?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 7- שמרטפים.docx
    KB 338.6 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון:

*גיא קורא ספר ביפנית. לידו לוח עם אותיות יפניות.*

גיא: "הקנג'י היפניים, האותיות... מרתקות אותי. לכל אחת יש כמה משמעויות. לאחרונה חקרתי כמה שמות וכתבתי אותם בקנג'י. שימו לב לדברים מרתקים..."

*גיא מראה את הסימן 宇出生 .*

גיא: "אודי. הפירוש של הסמלים האלה? עוזב את החיים. נשבע לכם, לא ממציא. אבל את השם של אורה-סאמה... שלי, זה הכי ריתק אותי. שימו לב איך כותבים ביפנית את השם גיא..."

*גיא מראה את הסימן 凱. הוא מחייך.*

גיא: "שיר ניצחון. שימו לב איך היפנים מבינים הכול... שיר ניצחון זה גיא. ואתם יודעים איזה שיר ניצחון מתנגן. אודי... תקשיב טוב לסנפאיי בהיאבקות, תקשיב טוב למתאבק הכי טוב בעולם הזה. כשאנחנו ניכנס לזירה, אורה-סאמה יגשים את כל זה. אחרי שתראה מה למדתי, אודי, אתה תתגעגע לימים שרק שברתי לך את הרגל. אתה באמת תעזוב את החיים האלה, וכל מה שתשמע, הדבר היחיד שתשמע לפני שתלך מפה ליומי-קון, לארץ המתים, זה את שיר הניצחון שאתה מכיר טוב... דוטו מדאן, אודי. דוטו מדאן לכהונה שלך, ודוטו מדאן גם לסיפור של אחותי הקטנה. טוהר, החלום הקטן... המשחק הקטן שלך... זהו זה עבורו, החלום מסתיים עם הכהונה של אודי. ואז אתם תלמדו מי הסנפאיי, מי הקיסר ומי הקאמי של ההיאבקות. כי כזה יש רק אחד... אורה-סאמה!"

*גיא מראה את הסימן 勝 שמתחתיו כתוב "ניצחון".*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
  1. לשם
    בואו נתחיל ישר מההתחלה- מה הקטע של הדמות של לשם? אז ככה, למי שלא הבין כבר, הזירה מושפעת מעלילות שהיו בהיאבקות. ויש שתי דמויות של מוגבלים שכלית בהיאבקות- הראשון, מתאבק בשם בו בראדלי. הוא היה דמות של מוגבל באמצע שנות ה-90, והיה לו סיפור של שחרור מהמתאבק שניצל אותו והפיכה למתאבק בפני עצמו. השני- שעליו לשם יותר בוסס- זה יוג'ין. יוג'ין היה "אחיין מיוחד" של מנהל אחד ב-2004 (אחיין, שמתם לב?) שהיה גאון בהיאבקות והיה סיפור די מעניין איתו, ועם איך שהמתאבק שהיה אמור לשמור עליו, ובהתחלה התבאס על כך, לאט לאט עזר לו לצאת מהשבלול והפך לשותף שלו. חשבתי שזה יהיה מאוד מעניין לכלול את העלילה הזאת פה, והנה קיבלנו את לשם... דמות מרתקת.
  2. יעל
    רגע, עכשיו חלק ב'! יעל. לשם יספר לכם בקרוב מה היה הסיפור שלה, אבל בינתיים מה שצריך לדעת זה שהיא גרושתו של גדעון, אימא של נועה, וממש לא אוהבת את הדרך שמשפחת רובינסון בחרה בה. יעל הומצאה בתור הצלקת של נועה, הסיבה להתנהגות שלה, והיא הייתה נהדרת בתפקיד הזה. אגב, העלילה הזאת הייתה עלילה שחשבתי בזמנו לכוכבת הגלקססססססיה, יובל הופמן. חשבתי שצריך להביא את אימא שלה שתשבש אותה ולהגיד שאימא שלה נטשה אותה ובגלל זה היא חייבת להיות כוכבת. עלילות שלא נכתבות בפאנפיק יכתבו בסוף בסיפור מקורי! מוזמנים להציע גם שחקנית לדמות של יעל. אני חשבתי על טלי אורן. מגיע לה לככב אצלי, לא?
  3. סאמרסלאם 2002
    לשם מציע לחבורה לצפות בסאמרסלאם 2002, וחשבתי לעצמי על למה כדאי דווקא את האירוע הזה. האירוע הזה נחשב לאירוע הכי טוב לא רק ב-2002, אלא לאחד מהאירועים הכי טובים בכל הזמנים. טוהר מזכירה שם קרב "אנדרייטד", קרב טוב שפחות מדברים עליו. זה נחשב לקרב ה"גרוע" של האירוע הזה, שנחשב באמת למופע מוצלח ומדהים שלא היה כמותו. היה שם הכול! בדיעבד זה לא מקרי, כי באירוע קרתה זכייה ראשונה של מתאבק באליפות העולם, והחלטתי לשחק קצת עם זה בהמשך ולהסביר שזה לא מקרי שזה דווקא האירוע הזה. בנוסף, שון מייקלס האגדי חזר להתאבק באירוע הזה אחרי הפסקה של ארבע שנים, בקרב שנחשב לאחד מהקרבות הטובים בעולם.
  4. גפן והאנימה
    בואו נתחיל לספר רגע למה גפן זרקה אותי לעלילה כזאת עם גיא! הסיבה שהבנתי שגיא וגפן יכולים להתחבר ספציפית אם גיא יצטרך עזרה בנושא היפני, והסיבה שהבנתי שזה משהו מיוחד לגפן, זה בגלל רשימה נידחת של תיאורי דמויות שעשיתי. אף פעם לא הצלחתי בכתיבת תיאורי דמויות וחשבתי לעצמי שאולי אם אתן להן תחביבים זה יעזור. זה עזר- כל דמות קיבלה תחביב מסוים, אבל לא כולם באו לידי ביטוי. ג'וני קיבל את האהבה לקומדיה ואת זה ראיתם, אבל במקרה של גפן כתבתי שהיא אוהבת אנימה ומנגה יפנית. זה לא יצא בכלל, בכלל, בפרקים, אבל כשחשבתי על סיבה לחבר בין גפן לגיא נזכרתי בזה והחלטתי שזאת ההזדמנות המושלמת לשלב את זה.
  5. גיא, בני ומאיר
    גיא מאוד מזכיר את אבא שלו. המון פעמים אני אומר את זה. טוהר גם מזכירה, אבל גיא מתוסבך פי אלף ממנה ומזכיר בזה את האבא שלו. וזה מאוד, מאוד, כואב למאיר אלאלוף. מאיר ודובי היו החברים של בני. הם עד היום חברים של טוהר, שמייצגת אותו בעיניהם. אבל גיא הוא ייצוג הרבה יותר חי לבני. ויותר מזה- הוא הייצוג לאביגיל! האלוף שלה, בן טיפוחיה שעזב אותה. שלבו את כל זה, ואת זה שגיא בתכל'ס עשה את מה שמאיר עשה ונחשב לטאבו הכי גדול בהיאבקות- לפצוע מישהו בזירה בכוונה- ועוד יצא על מאיר אחרי שזה היה בעימות גדול ביניהם! ואתם תבינו למה מאיר לא יכול לראות את גיא ולהגיב בהיגיון. ניואנס מעניין מאוד שנכנס לי לסיפור והחלטתי שיהיה מגניב.​

למעלה