הזירה 3- פרק 5- משפחת פשע

YossihNew

Well-known member
|שטן|

אחרי כל כך הרבה זמן שהתכוננו לזה... מה עם שידור בטלוויזיה באמת?

אז זה מגיע סופסוף בפרק הזה, ועומדת לקרות בעיה מאוד גדולה. מאוד גדולה. וגם טוהר עומדת להפתיע את כולנו.

היום הגדול בא. ג'וני כועס מאוד ויואב עושה טעות רצינית שגורמת לבעיה. גיא מנסה להצליח בגימיק החדש שלו ומוצא תמיכה מפתיעה. טוהר מודאגת מהמצב של אודי המוטרד. מה היא תגלה?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 5- משפחת פשע.docx
    KB 332 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*יואב מלטף את הכיסא שהוא מחזיק.*

יואב: "יום אחד ישבו אנשים מאוד חשובים והבינו שחלק מהמפה ריק. הם החליטו להביא קצת אנשים לשם. לבנות קצת בתים. לסלול כביש. וזה הכול. יותר מזה- הם לא חשבו. לא חשבו מה יהיה איתם, איך הם יתפרנסו... העיקר שעל המפה זה קיים. אבל יותר מזה. קיימות שני ערים גם בתוך הערים שלנו. חלק אחד זה החלק של טוהר רוזן ובר פוזנר... יותם, בטח. ובוגדים כמו ניסים ואודי, ואפילו גיא, מנסים להצטרף לשם. בן אדם מפורסם קרא לזה 'ההגמוניה שאינה מודעת להגמוניותה'. הגמוניה?! מי כאן ההגמוניה?!"

*יואב מרים את הכיסא.*

יואב: "אתה מספר לי בטלוויזיה על מה שאני עושה?! על מה שאני חושב?! אתה עוד אומר שאתה משלנו?! זה לא איפה נולדת- זה איפה נשארת! זה לא מי שנולדת, זה מי שנשארת, ואתה מדבר בטלוויזיה, רגוע, מדושן- כמה קל! השבע עושה מחקרים על הרעב! וזה מה שאני מנסה להגיד- שליד אותה הגמוניה יש עיר שלמה שלא סופרים אותה בכלל! היא שקופה לגמרי, היא מקופחת, ועוצרים אותה במשטרה ומשתמשים בה רק כשצריך. אבל לי נמאס. אני ניסיתי לזרום עם המערכת, אבל בואו אני אספר לגיא אשכנזי משהו על המערכת שהוא ירד עליה- האינטרס שלו נמצא במערכת! המערכת רוצה משהו וזה מה שעוזר לו! ואני ניסיתי להשתלב, אבל כשהמערכת לא הייתה צריכה אותי, היא זרקה אותי. ועברה לאודי."

*יואב זורק את הכיסא.*

יואב: "תזרקו את כל ההבטחות לפח. שמעתי את כל ההבטחות מטוהר, שמעתי מבר, שמעתי מכולם! וניסים, גם בר תזרוק אותך כשזה יתאים לה! עכשיו זה התור של הדפוקים האמיתיים. ומה שראיתם בזירה זה כלום לעומת מה שיהיה פה! המהפכה כבר פה!"

*יואב מרים אגרוף.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
​
  1. השפה המיוחדת של טוהר
    כרגיל, טוהר מדברת בשפה שרק היא מבינה וצריך מילון עברי-היאבקותי כדי להבין אותה. איזה מזל שבתור בן אדם שמבין את שתי השפות, אני יכול לתרגם לכם. אז ככה- כשטוהר נכנסת, היא שרה שיר. השיר הזה היה שיר הפתיחה של תכנית ההיאבקות RAW, התכנית המרכזית של ה-WWE. בעצם טוהר מבטאת שמחה שהיום היא מקבלת שידור. בנוסף, בסוף הקטע, טוהר אומרת ש"מזל זה למפסידנים". זה ציטוט מהמתאבק CM פאנק. גם בני וגם טוהר ציטטו את פאנק (מצטט את "הדבר" מארבעת המופלאים) בפרק הראשון- כשהם אמרו "It's clobbering time"- קריאה שפאנק קורא לפני קרבות.
    ​
  2. מישהו מדבר יפנית?
    אז עוד אחד מהדברים המעניינים שקורים כאן זה שגיא אמנם קיבל גימיק של יפני אבל אין לו מושג- מושג- מה זה אומר. בזירה הוא נהדר, אבל מה הוא אמור לעשות מחוץ לזירה? מה זה אומר להיות בגימיק של אוהב יפנים? אז לגיא זה קשה, ולכן אנחנו רואים אותו משתמש בסטריאוטיפ של היאבקות על יפן. כלומר, מעט מילים שהוא מכיר מהדמויות ה(מאוד סטריאוטיפיות) יפניות המעטות שהיו קיימות בהיאבקות. בנוסף, הוא מנסה לדבר כמו מתאבק יפני בשם אנטוניו אינוקי- שאהב להגיד "בומ-בה-יא". בקיצור, לגיא אין מושג איך צריך להתנהג בתור אוהב יפנים, ובשביל זה בדיוק הוא יקבל את גפן.
    ​
  3. הערס שאינו מודע לערסיותו
    יואב שינה את הדמות שלו המון במהלך העונות. בהתחלה בחור עשיר עם טוהר, אחר כך פסיכופת מובהק, אחר כך סתם ערס חביב. אבל העונה רציתי לתדלק את יואב, להפוך אותו לערס מרושע שמדבר על הקיפוח. האמת שהגימיק של הערס היה גימיק שהיה קיים בסצנת ההיאבקות הישראלית, ואני פשוט הבאתי אותו ליואב. כולל הכניסה עם השתייה מהבקבוק. שימו לב שיואב וניסים עדיין ביחסים רעים בזירה, כי לא משנה כמה זמן יעבור ולא משנה עם מי יואב ישתף פעולה, את ניסים הוא עדיין שונא. יש דברים שאף פעם לא משתנים, נכון, יואב? וגם זה שהוא עושה דברים בלי לחשוב.
    ​
  4. ליאן האוהדת
    אז במקור הקטע של יניב נואם וליאן מקשיבה היה שונה בתכלית... כמו שאנחנו רואים, פה היא מתעצבנת עליו וצועקת עליו, כשמלכה לא ממש מתה על זה שהיא עוזרת לג'וני. במקור ליאן ומלכה החליפו כמה עקיצות על יניב, ליאן שאלה את מלכה אם בכלל צריך סיבה לכעוס, והשיא היה שליאן שאלה את מלכה אם... גם היא מדוכאת מאז שמישהי נסעה להודו. ליאן הייתה הרבה יותר רגועה במקור ובכלל לא ניסתה להפריע ליניב לצעוק. אבל זה נערך- בעיקר בגלל העימות הגדול שבדרך.
    ​
  5. ליאון קירזנר
    אז כפי שראינו, דמות חדשה ומעניינת במיוחד נכנסה לחיינו, דוקטור ליאון קירזנר. במקור ליאון היה אמור להיות הרבה יותר בטוח בעצמו, הרבה יותר מרושע... בתקופה שגדעון לא היה פושע הוא היה אמור להיות האנטגוניסט הראשי. אבל בסופו של דבר, הוא קצת ירד ברמה. שום דבר חוץ מרופא מלוכלך. אגב- הרעיון שהוא צריך להיות שם כדי להשגיח על המתאבקים, זה דבר שהיה קיים בהיסטוריה. וועדות שפיקחו על הענף דרשו נוכחות של רופא מאחורי הקלעים, לבדיקות לחץ דם וכאלה. ובסופו של דבר, רוב הרופאים האלה הפכו למלוכלכים מאוד- וסיפקו המון חומרים למתאבקים...​

למעלה