הזירה 3- פרק 46- הפושעת

YossihNew

Well-known member
|זורו|

ואנחנו ממשיכים אחרי שהכול השתנה...

יש עדות נגד גדעון. והשאלה היא מה זה אומר לגבי טוהר, לגבי נועה, לגבי אודי, לגבי לשם... ולגבי הארגון בכלל. וגם, ג'וני!

נועה מעודדת את טוהר אך היחס של המתאבקים כלפיה מערער אותה בצורה קשה מאוד. ג'וני ממשיך לנסות להתנצל בפני צליל שמסבירה לו מה הבעיה. ומה יקרה כשליאן תספר לוויקטוריה את האמת סופסוף?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 46- הפושעת.docx
    KB 343.3 · צפיות: 3

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*ג'וני קורא עיתון.*

ג'וני: "אתם יודעים, גיא אשכנזי אומר שליותם אין בני ברית. אז אם הוא רוצה מלחמה, הוא השיג אחת. ואני מקווה שהוא לא כמו הפוליטיקאים, שמתחילים מלחמות שאין להם איך לסיים."

*ג'וני זורק את העיתון.*

ג'וני: "יותם, שמע משהו. האויבים שלך זה האויבים שלי. וכמו שאמר רובין ויליאמס... או טוביה צפיר, לא סגור על זה- לא היה לך חבר כמותי, ואז הוא התחיל לעשות חיקויים או... או משהו... לא משנה, בכל מקרה, אנחנו סוטים מהנקודה! ויואב, אני לא שכחתי ממה שקרה לנו!"

*ג'וני נעמד.*

ג'וני: "אני עדיין מרגיש את הכאב, אני עדיין סובל המון בגללך. אבל אל תדאג... הכאב יכול מאוד לעזור. אז חבר'ה... בפעם הבאה, כשנהיה בזירה, שני חברים יצאו לדרך, ואחד מכם יקבל את המכה בברך! אוקיי, לא בדיוק אבל בערך... אתם רוצים אותנו? כן? אז אני ויותם מאוחדים עוד יותר."

*ג'וני צוחק.*

ג'וני: "ואז יהיה הקרב ביני ובין יותם, ואז... אז נגלה שבמקרה של החברים... יכול להיות שניקח הפסקה."

*ג'וני הולך.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר

1. העלילה המקורית של נועה
    טוב, האמת שהעלילה המקורית שהייתי צריך לבצע כאן עם נועה הייתה שציון יהיה זה שיפתה אותה לעזוב הכול, למען דיסק. הייתה אמורה להגיע הצעה שהיא תוציא דיסק והיא הייתה אמורה להתפתות או לסרב... אני כבר לא זוכר מרוב שזה נשמע מטופש. זה מטופש! נועה כבר לא יכולה להתפתות מדיסק פשוט, אולי נועה של פעם הייתה מתפתה מדיסק, אבל נועה של היום הייתה זורקת את זה בלי להניד עפעף. והיא באמת עושה את זה. אז החלטתי לתקוף את האמת שלה בצורה אחרת לגמרי. נועה צריכה להתערער מזה שאף אחד עדיין לא מאמין לה. למרות שהיא בחרה באמת, הסטריאוטיפ עוד אצלה. והיא לא מסוגלת לצאת מזה. למרות שהיא התאמצה כמה שהיא יכולה...
  2. הנאום של צליל
    כמה חיכיתי לנאום של צליל. כשצליל מדברת זה דבר חשוב. אז קודם כל, היא משתיקה את ג'וני בזה שהיא קוראת לו שוב יונתן. אבל חיכיתי שהיא תגיד לו את זה- היא לא של אף אחד. שהיא תצטרך לעזוב לפעמים ואם הוא אוהב אותה, הוא יחכה לה. זאת דרך החיים שלה. ומאוד עצוב שהיא דיברה על החורים של ג'וני בלב, חורים שהיא לא יכולה לסתום לבד. אגב, הנאום שהיא נותנת על "הבת של" ובעד נועה... במקור זה היה צריך להיות הנאום שהיא תתן בפרק הקודם כדי לשכנע את כולם לסלוח לנועה. אבל זה עדיין לא קרה. וצליל גם נואמת על אבות של כולם ועל בני אדם בכללי. זה אחד מהנאומים הכי מרגשים, אני מת על הדמות של צליל, היא תמיד מצליחה להסביר הכול בצורה יפה.
  3. גדעון- נגד בחירה
    גדעון מדבר כמו נחש. נועה נשארה בלי כלום, בלי יכולת לפתור את המצב שלה, וגדעון מבין שהיא חלשה. וכשהדמות חלשה, הכי חשוב שיתקפו לה את האמת רגע לפני הסוף. ונועה צריכה לעשות את הטעות, והיא עושה את הטעות. לרגע אחד! לרגע אחד מסכן! היא נחלשת ועושה טעות שאין ממנה חזרה. גדעון מייצג את מה שנועה חושבת שהיה אמור להיות העבר שלה, ההווה שלה והעתיד שלה. מה שהיא לא יכלה לצאת ממנו. מה שכל הסיפור היא נלחמה כדי לצאת ממנו, ועכשיו אומרים לה שהיא לא יכולה לצאת ממנו למרות כל המאבק שלה. לא פלא שבמצב הכי חלש שלה, גדעון מצליח לנצל אותה. הוא נחש די גדול, והוא יודע לנגן על חוסר הביטחון של הדמויות. פושע גדול.
  4. ג'וני עוזר לוויקטוריה והעלילה של ליאן
    בשלב מסוים כשחשבתי על העימות הזה, הבנתי שהכל נבנה לרגע הזה- שג'וני יהיה זה שיגיד לוויקטוריה לשחרר. הוא- האדם שכל הזמן נוטשים אותו- יבוא ויגיד לה שהיא צריכה לשחרר את החברה הכי טובה שלה. זה הסתדר בצורה הכי מדהימה. גם הכעס של ויקטוריה מאוד השתלב עם העלילה שלה. אגב, זה קצת מצחיק בעיניי לחשוב על מור סרוסי- שהיא ויקטוריה בעיניי- נותנת ראנט נגד חרדים. אתם מבינים על מה אני מדבר. אבל בסוף ג'וני נותן לה את הנאום. הוא מסביר בדיוק על ליאן, אבל ברור שהוא מדבר על צליל. עכשיו ברור מה צליל ניסתה ללמד אותו, והוא הבין את זה במלוא מובן המילה. הפרק הזה כל כך ריגש אותי בתחום הזה. ג'וני, אני מת עליך גם.
  5. נחום היה צריך להיות המנהל
    הו! הנה פיסת רכילות מעניינת! אז חשבתי לעצמי על יניב יושב בשולחן מול כל המשקיעים, והם מגיבים על מה שקרה בהיאבקות. והם כועסים מאוד. וברור לכם מה הם רוצים לעשות ליניב. אבל חשבתי לעשות את זה כבר כשג'וני גרם לו לבעיות והשמיע את ההקלטות שלו. האמת, שמה שחשבתי שיהיה זה שהם ידיחו את יניב ויותר מזה- שנחום יהפוך להיות המנהל של ערוץ ישראל במקומו! הלוזר הזה, זה שיש לחילזון יותר כריזמה ממנו, הוא היה צריך להיות המנהל! ואז מין הסתם המשקיעים יוכלו לתזז אותו. זה לא בדיוק מה שקורה, כי העלילה של השידור תפסה כיוון קצת אחר, אבל בסופו של דבר הצלחתי. אז מעניין מה יקרה לשידור, ואת כל זה תגלו מחר, במה שיפתח את השבוע לפני פרק הסיום!​

למעלה