הזירה 3- פרק 45- החתונה

YossihNew

Well-known member
|כלה|:-D

אתם מוכנים לזה? לא, אתם מוכנים לזה?! הגענו לדבר הכי מדהים בעולם, לפרק שחיכיתי לו מההתחלה!

השבועיים האחרונים של הזירה נפתחים בפרק מטורלל וכיפי, החתונה של משפחת פוזנר! ורק אלוהים יעזור לנו.

יום החתונה הגדול מגיע ובר מנסה שכולם ידעו מה התפקיד שלהם בטקס, בזמן שגדעון ולשם נאלצים להתמודד עם המעשים שלהם. גיא ממשיך להיות מצוברח ומדבר עם אביגיל. האם הוא יודה בפניה לגבי רגשותיו כלפי גפן?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 45- החתונה.docx
    KB 344.9 · צפיות: 1

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*בר, מלוכלכת מאוד, נכנסת לאזור.*

בר: "מה אתה מצלם?! מה אתה רוצה?!"

צלם: "מה את חושבת על מה שקרה?"

בר: "אני ידעתי, אני ידעתי שלהזמין אנשים מסוגכם לחתונה שמיועדת למעמד גבוה זה דבר נוראי, ידעתי שזה מתכון לאסון! אבל לא חשבתי שיותם... הבוגד הזה... הבוגד הזה ויואב! שניכם, שניכם הרסתם לי את החיים! עזבתם את הקונצרן, יואב פגע באבא שלי, יותם פגע בבחור שאני הכי אוהבת! ואתם יודעים משהו?! אם אתם חושבים שאני מתכוונת לוותר, אני לא מתכוונת לוותר! אני האישה הכי גדולה שאי פעם התאבקה ב-IWP, ב-IWC, ובכל ההיאבקות הישראלית!"

*בר מתנשמת.*

בר: "את ההשפלה שאימא שלי עברה... אתם יודעים, אני יכולה לסלוח לאנשים שפוגעים בי. אבל אנשים שפוגעים במשפחה שלי, באהובים שלי... אני לא יכולה לסלוח להם. אולי שיתפללו, יואב מתפלל, שיתפלל להוא שהוא מתפלל אליו שיסלח לו על החרא הזה. כולם משפילים את המשפחה שלי, אבל תנחשו מה?! הבלונדה עוד פה, הבלונדה עוד חיה, אז מי בעצם הרע בכל הסיפור פה?! הבחורה שסובלת רק כי יש לה כסף?!"

*בר מוציאה שטר וזורקת למצלמה.*

בר: "אל תדאגו, יום יבוא ואני, בר פוזנר, אני אנקום בכל מי שפגע בי אי פעם. זה יבוא..."

*בר הולכת משם בכעס*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר​
  1. ענייני תאריכים
    שימו לב לרגע מאוד מעניין בעדות שלשם מנסה לתת. לשם מנסה להיזכר בתאריך מסוים שגדעון אמר לו וגדעון מוכיח שזה לא התאריך הזה. מאיפה קיבלתי את הרעיון? מהמשפט של פילבר וביבי? אז לא, האמת, ממשפטי סטרואידים שנעשו נגד ה-WWE בתחילת שנות ה-90. הנושא המרכזי בתיק היה שליחה של משלוח סטרואידים לאיסוף באולם מסוים בתאריך מסוים. אבל הפלא ופלא, הופיעה הוכחה שטרפה את הקלפים! באותו התאריך ממש, ה-WWE לא היו בכלל באולם הזה אלא במקום אחר! הייתה ביקורת עצומה שאחרי כל ההכנות למשפט הזה, הם נופלים בדבר פעוט כל כך שהיה קל מאוד לגלות אותו. החלטתי להכניס את זה לעדות של לשם. ככה זה נראה.
    ​
  2. גיא ואביגיל
    שוב הם. אני לא חושב שכשיצרתי אותם חשבתי לעצמי כמה אביגיל תהיה כזאת משמעותית לגיא. אבל מה שמעניין זה שמעבר לעוקצנות הרגילה של אביגיל, והיא יודעת לעקוץ, כן? היא פתאום מתחילה לשאול בזהירות מה גיא בעצם מרגיש כלפי גפן. ואז זורקת את הזהירות ואומרת שהיא מבינה שגיא אוהב אותה. ואפילו אביגיל מודה פתאום שהיא מתחרטת על מה שהיא עשתה, ושאין לה בעיה שהם יהיו ביחד. היא רוצה שגפן תהיה שמחה והיא תהיה שמחה עם גיא. אבל גיא אומר שהם שונאים אחד את השנייה והם תמיד ישנאו אחד את השנייה, והיא לא יכולה לעצור את זה. מהסצנות המרגשות ביותר שכתבתי לגיא העונה. הוא באמת יוצא ממש מגניב העונה.
    ​
  3. החתונה
    אז מה אפשר כבר להגיד על החתונה? כן, המון דברים. ראשית, הכניסה של הזוג פוזנר. מוזיקת החתונה שהופכת ל"אדוני הממון"- אדוני הממון זה שיר שהיה פעם של מתאבק ישראלי בגימיק של סוכן מס הכנסה. זה עבד, והאמת שתמיד חשבתי שבחתונה בר תנגן ותשיר את השיר. כל החתונה קצת מועתקת מהחתונה של ברקסטון סאטר ולורל ואן נס. נו, כבר דיברנו עליהם! בר מתנהגת כמו מי שניהלה את החתונה, והמשפטים של הזוג פוזנר גם דומים שם. וכמובן, בסוף גומרים בקרב אוכל. אין ברירה! בואו, חתונות היאבקות נגמרות בקרב אוכל. ויואב בסופו של דבר תוקף את מר פוזנר במקום לתקוף את הרבי. חבל שלא היה רבי, יואב רצה וזה עצוב לו.
    ​
  4. קופת החיסכון של ניסים
    בר מזכירה את הכינוי המעליב שהוצמד לה: קופת החיסכון של ניסים. זה היה כינוי שיואב הצמיד לה בעונה הראשונה, בטענה שניסים מנצל אותה כלכלית. ואיכשהו תמיד חשבתי שבר תזכיר את זה- שהיא תגיד שגם ככה לא אהבו את הזוגיות שלה עם ניסים, תמיד אמרו שהוא מנצל אותה בגלל המעמד. ועכשיו הוא צריך עזרה יותר מתמיד. אז בר מסבירה ממקום בוגר וטוב יותר מה היא באמת חושבת על ניסים, כמה היא באמת אוהבת אותו וכמה זה בסדר שהיא קופת החיסכון שלו. היא תתן לו מה שהיא יכולה לתת לו. והאמת? מעולם לא חשבתי אחרת עליהם. אז גם בר וניסים גמרו את העלילה שלהם, והעלילות לאט לאט מתחילות להיגמר...
    ​
  5. ההחלטה של טוהר- במקום נועה
    הסיפור הוא שזה לא מה שתכננתי. תכננתי שנועה תעיד. אבל זה כבר לא מדהים כל כך. נועה כבר הוכיחה שהיא נגד גדעון, זה לא מעניין אם היא תעיד. אבל אז הבנתי שזאת צריכה להיות טוהר. שבשביל להגן על לשם, טוהר סופסוף תעשה את הבחירה שגם היא צריכה לעשות- חברים מול... ארגון. כן, חברים- ארגון. טוהר עזבה מופע, וטוהר אף פעם לא עוזבת מופעים. אבל זה עוד כלום. אתם תבינו למה הדבר הזה קשה מאוד בפרק הבא, אבל אני רק יכול להגיד שהבחירות של טוהר הפכו לחשובות ביותר. אז האם טוהר באמת התבגרה? ומה זה אומר על המקום של הארגון בחייה? אוף, אני לא מאמין שעוד שבוע בערך אנחנו נפרדים מטוהר רוזן המהממת...​

למעלה