הזירה 3- פרק 42- המוסד

YossihNew

Well-known member
|רופאה|

והיום! פרק מיוחד, כי החבורה שלנו צריכה לצאת למשימה חשובה מאוד, חשובה מאין כמותה!

רק שיש קצת בעיות עם צוות המשימה, אז בואו ניקח שניים חלופיים. בסדר? בסדר.

ג'וני ממשיך במסע ההתנצלויות שלו אבל פיוס מסוים מתגלה כאגוז קשה לפיצוח. ספיר ויותם מגויסים בעל כורחם למשימה של טוהר בזמן שגיא מחליט להפתיע, אבל דווקא את מאיה. איך היא תגיב?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 42- המוסד.docx
    KB 343 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*מאיה הולכת לה ברחבי החדר.*

מאיה: "כולם מדברים פה על בר פוזנר. כולם מדברים על החתונה של ההורים שלה, וזה יפה, באמת משהו היסטורי. אבל אל תחשבו לרגע אחד שזה אומר שאני מוותרת על אור הזרקורים. בר, אנחנו שנים נלחמות אחת בשנייה, תמיד קווים מקבילים שלא נפגשים, אבל כשאנחנו כן נפגשות... הפיצוץ ענק, וכולם סובלים. אבל אני עומדת לעשות את מה שאת לא יכולת."

*מאיה מראה כרזה של גיא ויותם.*

מאיה: "אני עומדת לעשות את זה. קרב אליפות! גיא אשכנזי, יותם הרן, המנצח נהיה האלוף! ספייר סטאר חושבת שיש לה מה להגיד, אבל אני כבר מוכנה לזה. יותם, הסיכונים כל כך גבוהים. אני לא שוכחת את היום שהעברת אותי דרך שולחן. אני לא שוכחת גם שבדרך כלל, גיא מכסח לך את הצורה כשאתם נלחמים. הוא תמיד נוקם בשבילי."

*מאיה זורקת את הכרזה.*

מאיה: "אנחנו לא מחבבים אחד את השנייה. אז בקרב שלכם, הכול עומד להיגמר. לא רק החלום שלך, לא רק הכהונה שלך כאלוף... אני מתכוונת שאתה עומד לגמור בדיוק כמו ניסים. יכול להיות שהחדשות של בר הן נהדרות, אבל מה שיהיה יותר נהדר זה כשגיא יצא מפה כאלוף העולם!"

*מאיה הולכת.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר
  1. הרעיון של המבצע
    אז כל הרעיון של המבצע הזה, נובע מ... ראש גדול 5. מה, לא שמתם לב? זה פשוט העתקה מראש גדול 5, מהמבצע שניסו לשחרר את הדמות של יוסי מרשק מהמוסד. עם קצת שינויים שלי, אבל בסופו של דבר זה היה הרעיון בכללי. אז בגלל זה אודי אומר שהוא ראה את זה בסדרה פעם, מסתבר שאודי גדל על ראש גדול! וטוהר מתעצבנת, וזה נורא מצחיק אותי שטוהר מתעצבנת כי לא כל מה שרואים בטלוויזיה עובד. מדובר בבן אדם שמחקה את מה שהוא רואה בטלוויזיה בצורה מופתית, אז בואו, אל תגידו לי שאודי הוא המוזר פה. הדבר המצחיק בעיניי שזה אפילו עובד, וכל הקטע היה גם מצחיק וגם מותח. ללא ספק, אני מאוד אוהב את הפרק הספציפי הזה.
  2. הסיבה של גיא
    הו! זוכרים שרציתי לדבר על הסיבה המצוינת בגללה גיא ידחה את גפן? אז הנה זה בא. אני רציתי שבמקור גפן תהיה פגועה מגיא, אבל אז עלתה לי הסיבה שבגללה גיא צריך לדחות אותה. וגיא מספר את זה: הוא שונא את אביגיל. איזה מצב נוראי זה. האישה שהוא הכי אוהב, היא הבת של האישה שהוא הכי שונא. זה מתסכל וזה נוראי. זה עצוב כי גיא מוותר לכל מה שאביגיל אמרה לו אי פעם. כל פעם! למרות שגיא כל כך התקדם, בסופו של דבר, כששואלים אותו, הבחור מחליט לוותר. הוא חושב שהוא פסיכופת, הוא חושב שלא מגיעה לא אהבה, ולכן הוא דוחה את גפן. וזה מביא לכעס ושנאה וצער רב מאוד. האם גיא יצליח לצאת מהסטריאוטיפ, וסופסוף למצוא אותה?
  3. הכעס של צליל
    הקטע שבו צליל מבקשת פיצה טבעונית אישית ולא פיצה טבעונית זוגית, הוא רגע עצוב. האישה החליטה באופן הכי כואב שהיא לא מוכנה לסלוח לג'וני. והיא ממשיכה לקרוא לו ג'וני. לא יונתן, כמו שהיא קוראת לו כשהיא יודעת מי הוא. ג'וני. זה כל כך עצוב, ג'וני היה אמור להתנצל בפניה, הוא התנצל! הוא מצליח לגמור את זה עם כולם, אבל עדיין הוא לא מצליח להגיע ללבה של צליל. צליל לא מוכנה להקשיב לג'וני. אבל מה הכוונה שלה בזה שהוא לא הבין? אז האמת שג'וני יתחיל להבין. והוא יוכיח את זה בצורה הכי משמעותית אי פעם. הוא עומד לעשות דבר שאנחנו לעולם לא חשבנו שהוא יעשה, אבל הוא יסמן את ההתגברות הכי גדולה שלו.
  4. גיא ומאיה חוזרים?
    בקטע הזוי במיוחד, גיא מנסה לחזור למאיה. ומאיה מסרבת. וזה מעניין מאוד, כי שוב פעם מדובר בהתייחסות לקטע מהעבר. אני מאוד אוהב להתייחס לקטעים מהעבר, במיוחד בעונות סוגרות. אז זאת התייחסות לרגע בו מאיה הפגועה מנסה להתחיל עם גיא בעונה הקודמת, וגיא סירב לה. הפעם גיא הוא זה שמנסה לחזור אליה והיא מסרבת. זה כל כך מעניין לראות את זה. הפעם היא זאת שמלמדת אותו, היא זאת שמזכירה לו שאלא אם אתה זוכה באליפות בכבוד, זה לא שווה את זה. והיא זאת שמדברת איתו על גפן. איזה קטעים מגניבים היו הפרק, איזה כותב נהדר אני. סליחה על ההרמה העצמית, אבל אני חושב שההתייחסויות האלה הן פשוט גאוניות.
  5. ספיר ויותם חוזרים
    אז מזוג שלא חזר לזוג שכן חזר, הזוג הכי חמוד בעולם. אני חושב שהיה לי בראש מההתחלה שברגע שספיר ויותם יפרדו, הם יצטרכו לחזור אחרי מבצע מוצלח לשחרור לשם. זה היה לי ברור. ורציתי בעצם לסיים את העלילה שלהם- זה סוף העלילה שלהם בגדול, למרות שיש עוד משהו קטן- במוסר השכל. ספיר מוציאה מיותם את הטוב ואת הרע. היא דוחפת אותו קדימה, ולפעמים זה רע. אבל בתכל'ס זה טוב. והוא מרסן אותה, ויודעים מה? גם זה טוב ורע. אבל כל עוד הם אוהבים אחד את השנייה, למה שנעצור את זה? הם זוג כל כך מתוק, אני מת עליהם. אז סיימנו עלילה אחת העונה, והשאלה היא מה יקרה עם שאר העלילות? חכו ותראו, זה יהיה מעניין.​

למעלה