הזירה 3- פרק 36- החיישן

YossihNew

Well-known member
|פעמון|

והיום! פרק מרתק עם שיחות מרתקות של אנשים שלא חשבנו שידברו!

ובואו נגיד שבסוף הכל מתחרבן...

ניסים אוכל אצל יואב ארוחה עצובה ואילו טוהר מנסה להשתמש במידע שלשם הביא לה. אביגיל נאלצת לראשונה בחייה לתפקד כאימא וג'וני חוטף כהוגן על מה שעשה, בשיחה קשה.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 36- החיישן.docx
    KB 342.5 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*טוהר יושבת, חושבת לעצמה.*

טוהר: " גיא, דיברת המון על מה זה היאבקות. אבל אתה לא יכול להאשים אותי שאני לא יודעת. אני הוכחתי כמה פעמים שאני האחות הטובה יותר. טוב, מסתבר שאתה לא כל כך מאמין לזה! אז לי אין בעיה- תביא את עצמך ותוכיח שאתה יודע מה זה היאבקות. כי כמו שאני רואה את זה- אליפות IWP חומקת ממך כל הזמן! למרות שאתה הכי טוב, למרות הדם שזורם בך, למרות כל זה- אתה לא האלוף!"

*טוהר צוחקת קצת.*

טוהר: "אתה לוזר. איך זה מרגיש, גיא? איך זה מרגיש כשאימא שלך יודעת שזה לא בגלל האבא שלך, אלא בגלל שהיא הבעייתית?! הרי באבא אין שום בעיה, את זה ראינו. אבל כנראה שהוא בכל זאת היה צריך אישה חזקה... חזקה באמת! כדי להוציא צאצאית נורמלית."

*טוהר קמה.*

טוהר: "גיא. אני הייתי ונשארתי הגברת הראשונה של ההיאבקות בישראל! ושום דבר לא יעצור אותי בדרך למטרה שלי. כי כשאני אמצא את המתאבק הבא שלי, תאמין לי, שגם הוא יהפוך להיות אלוף. וגם הוא ינצח אותך. יש המון משתנים בארגון, אבל דבר אחד קבוע- טוהר רוזן זאת המלכה!"

*טוהר עוזבת.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
  1. אגם במקום יניב
    במקור, יניב היה אמור להיות זה ששוטף את ג'וני. מה יותר טבעי מזה? האיש שנפגע, האבא הפגוע, הוא זה שיתעמת עם ג'וני! אבל אז החלפתי את זה באגם. כמו שאמרתי, בעריכות של הפרקים התפקיד של אגם גדל. היא נהייתה ממש חברה טובה של ג'וני, הרבה יותר ממה שהיא הייתה במקור, זורמת עם הבדיחות שלו ונכנסת לראש שלו. והרגשתי שאם כבר- היא צריכה להגיב על זה. היא אמורה להגיב ולצעוק על ג'וני את כל מה שהיא חושבת. איך ששניהם התאחדו בגלל אהבה ליותם ומבוכה מהוריהם, ואיך שהוא פשוט הרס את הכל. והקטע עם רוס ורייצ'ל בא לי כשהטלוויזיה הייתה דלוקה על הפרק האחרון של חברים. כן, מפתיע איך לפעמים זה משתלב.
  2. השולם של יואב וניסים
    אחרי כל כך הרבה זמן, הגיע הזמן שיואב וניסים סופסוף יעשו שולם, לא? האמת שהעונה חשבתי לתת להם עוד עלילה ביחד, אבל כמו בהיאבקות- אם עשית את זה יותר מדי, עדיף לך ללכת לכיוון אחר. ולכן באמת החלטתי שיותם יהיה זה שיעמוד מול ניסים הפעם... אבל וואלה, הרגשתי שזה הזמן לסגור את העניין בין ניסים למשפחת סיידא. כל העונות ניסים ביריבות עם יואב, יש ביניהם כל כך הרבה דם רע, אבל עכשיו ניסים על כיסא גלגלים. הגיע הזמן שישלימו כבר. בו זמנית קיבלנו את השולם בין אורטל לסמדי (אורטל ניצחה, כולם מכירים באוכל הטעים שלה), ובנוסף הלל ממשיכה להביע את רגשותיי כשהיא אומרת משהו לגבי ניסים ובר. איזה סצנות הזויות...
  3. החיישן
    אז למה בעצם יש את החיישן הזה? הסיבה מבחינתי ברורה מאוד. הייתי צריך למצוא דרך שבה גדעון יגלה מה עושים לו, חיישן זה רעיון טוב שיתריע לו מתי פותחים את הכספת... בנוסף זה היה לי מאוד לא הגיוני שכל אחד שרוצה יכול לגלות את הקוד ולהציץ לו בכספת, אז ברור שיהיה לו חיישן. רק בעיה אחת קטנה, כן? נועה שכחה לסגור אותו. בגלל זה הכנסתי את הקטע הזה עם נועה שסוגרת את הכספת אבל לא מדליקה את החיישן בחזרה. רציתי לרמוז שנועה עשתה פשלה אחת גדולה ואולי את הפשלה הזאת היא לא תצליח לתקן. אבל זה לא העניין, כי אני יכול רק להבטיח לכם שאת רוב הבעיות של נועה אתם תראו מחר, בפרק בלתי נשכח.
  4. אבי + סיפור ההיכרות
    כן, שוב פעם אביגיל הפכה לאבי. היה לי משעשע מאוד לחשוב על מאיר ואביגיל שוב רומנטיים אחד עם השנייה, למרות העובדה שטכנית הם כבר ממש לא זוג. בכלל לא. הקטע בו אביגיל נאלצת לתפקד כאימא הוא קטע מרגש מאוד בעיניי. איך שהוא רציתי שאביגיל תסביר איך היא הגיעה לזוגיות עם מאיר, ויותר מזה- שהיא תעודד את גפן לפעול בעניין של גיא. שזה חשוב מאוד- ברשימת האנשים שהיא שונאת, גיא יהיה במקום די גבוה. ובכל זאת היא מבינה שיש משהו במה שהבת שלה אומרת. אז היא מעודדת אותה לפעול סופסוף. המהפך של אביגיל כמעט הושלם, והשאלה היא האם המידע שהיא נתנה יהיה מספיק כדי לשחרר אותה מהכלא.
  5. גפן הייתה אמורה לדחות את גיא ולא להיפך
    נו, זה לא סיפור בלי כמה מכשולים! אז כן, במקור, מי שהייתה אמורה לדחות את השני זאת גפן את גיא. היא הייתה אמורה להיות עדיין כועסת ממה שגיא חשב עליה ולא להסכים להיות איתו. כי אם לא יהיה מכשול, אז גפן וגיא יהיו יחד עכשיו והכל בסדר. בדרך לשם, עליתי על כמה רעיונות חדשים. עניין החיסול, שממש הרים את גיא עבור גפן, והרעיון שדווקא גיא יהיה זה שידחה אותה. למה זה קרה? האמת שעלתה לי שם הקבלה ענקית בין שתי דמויות, וחשבתי לעצמי שיהיה מעניין לדבר על זה. וגיא כן ידבר על זה, אני פשוט לא רוצה להסביר את זה עכשיו. אבל זה היה משהו כזה הגיוני, עד שכשכתבתי אותו, לא האמנתי שהוא לא עלה לי בראש קודם.​

למעלה