אחרי הפעמון!
*ספייר סטאר מסתכלת על הגלימה שלה.*
ספייר סטאר: "חשבתי לעצמי מה זה אומר להיות גיבורת על. ופתאום הבנתי שבמציאות אנחנו לא מאמינים בהם. בקומיקס, בטח, יכול בן אדם לצאת ולהילחם על הערכים שלו. אבל במציאות?! במציאות ירדו עליו, יגידו שהוא דפוק, צדקן, מטומטם, פראייר! פראייר, יגידו עליו שהוא נותן ונותן ולא מקבל כלום בתמורה! כל גיבורי העל מתים כי אין מה שיקיים אותם! בגלל זה שאלה מישהי: לאן הלכו האנשים הטובים, איפה האלים, איפה ההרקולסים שילחמו כנגד כל הסיכויים?! מי שהורג אותם זה בני אדם קטני אמונה."
*ספייר סטאר שמה על עצמה את הגלימה.*
ספייר סטאר: "כאן... כאן אני יכולה להיות מי שאני רוצה! מי שאני צריכה להיות! אני ממשיכה להילחם, ממשיכה להיאבק! כי הדבר הכי חשוב בשיר שלי זה הצורך. I need a hero. אני כבר לא צריכה- אני הגיבור. אבל הגיבור הוא כלום, כלום, בלי שום כוחות על, בלי כל יכולת לפעול, בלי שאתם תרצו את זה. יכול להיות שתגידו לי שהעולם הזה הוא עולם שלא צריך גיבורים. אבל אני לא מאמינה בגיבור שמגיע לאנשים. אני מאמינה בגיבור שאנשים צריכים. גם אם הם לא יודעים את זה..."
*ספייר סטאר עושה את הפוזה הדרמטית שלה.*
ספייר סטאר: "אז לכל האנשים שמחכים לגיבור עד לסוף הלילה... אל תפחדו. אל תפחדו, הגיבורים פה. ואולי אין להם כוחות על, והם לא גדולים מהחיים והם אפילו לא תמיד מצליחים! אבל זה לא חשוב בכלל. כי מה שחשוב זה שכשצריכים אותם, הם תמיד שם. וזאת המשמעות!"
*ספייר סטאר עפה ברעש.*