הזירה 3- פרק 32- החיסול

YossihNew

Well-known member
|גולגולת|

עם שם כזה לפרק, נראה לי שאני שם רף גבוה.

וכן. הפצצה מתקתקת. ובסוף הפרק אנחנו עומדים לראות את המתח מגיע לשיא חדש.

גפן נמצאת בבית החולים עם אורחים לא קרואים שמביאים רק צרות. ג'וני עובד בחדר העריכה אבל ויקטוריה וליאן מפריעות לו קצת. ספיר מנסה לשכנע את יותם שיספר לה בכל זאת ואילו אודי וטוהר מדברים על היחסים ביניהם. הם ישלימו?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 32- החיסול.docx
    KB 342.5 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*ספייר סטאר מסתכלת על הגלימה שלה.*

ספייר סטאר: "חשבתי לעצמי מה זה אומר להיות גיבורת על. ופתאום הבנתי שבמציאות אנחנו לא מאמינים בהם. בקומיקס, בטח, יכול בן אדם לצאת ולהילחם על הערכים שלו. אבל במציאות?! במציאות ירדו עליו, יגידו שהוא דפוק, צדקן, מטומטם, פראייר! פראייר, יגידו עליו שהוא נותן ונותן ולא מקבל כלום בתמורה! כל גיבורי העל מתים כי אין מה שיקיים אותם! בגלל זה שאלה מישהי: לאן הלכו האנשים הטובים, איפה האלים, איפה ההרקולסים שילחמו כנגד כל הסיכויים?! מי שהורג אותם זה בני אדם קטני אמונה."

*ספייר סטאר שמה על עצמה את הגלימה.*

ספייר סטאר: "כאן... כאן אני יכולה להיות מי שאני רוצה! מי שאני צריכה להיות! אני ממשיכה להילחם, ממשיכה להיאבק! כי הדבר הכי חשוב בשיר שלי זה הצורך. I need a hero. אני כבר לא צריכה- אני הגיבור. אבל הגיבור הוא כלום, כלום, בלי שום כוחות על, בלי כל יכולת לפעול, בלי שאתם תרצו את זה. יכול להיות שתגידו לי שהעולם הזה הוא עולם שלא צריך גיבורים. אבל אני לא מאמינה בגיבור שמגיע לאנשים. אני מאמינה בגיבור שאנשים צריכים. גם אם הם לא יודעים את זה..."

*ספייר סטאר עושה את הפוזה הדרמטית שלה.*

ספייר סטאר: "אז לכל האנשים שמחכים לגיבור עד לסוף הלילה... אל תפחדו. אל תפחדו, הגיבורים פה. ואולי אין להם כוחות על, והם לא גדולים מהחיים והם אפילו לא תמיד מצליחים! אבל זה לא חשוב בכלל. כי מה שחשוב זה שכשצריכים אותם, הם תמיד שם. וזאת המשמעות!"

*ספייר סטאר עפה ברעש.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!​
  1. שוב ארוחה אצל אורטל
    אוי, איזה קטע ששוב פעם הגענו לדבר על שמרית... מה לא דיברנו? דיברנו על אורטל, ואורטל זאת שמרית, הכל בסדר. הסיבה שרציתי לעשות את הקטע הזה היא פשוט כדי להתייחס לתקופה של פעם. פעם זה היה מקום המפגש המרכזי של אודי, טוהר ויואב. בימים התמימים והיפים- אודי וטוהר ביחד, הם הולכים ליואב, ואורטל מבשלת להם מלא אוכל. רציתי להציג את המצב כאילו הוא חוזר לימים היפים והתמימים, כאילו עוד רגע ואנחנו חוזרים לגמרי למצב של פעם וליחסים שלהם מפעם. ולמרות כל העלייה ברומנטיות פה... זה לא עובד. זה פשוט לא עובד, דברים השתנו מדי. טוהר ואודי השתנו מדי, יואב אפילו השתנה מדי, אבל האוכל של אורטל נשאר טעים...
    ​
  2. רעיון החיסול
    אני לא זוכר מתי עלה לי הרעיון שלא הגיוני שגדעון רק יכניס את אביגיל לקומה. הרי מין הסתם הוא חייב לגמור את העבודה ולנסות לחסל אותה באופן אמיתי. אולי זה היה בגלל מנאייכ, שכל הקטע שם התחיל מחיסול של אדם בקומה? לא יודע. בכל אופן, זה היה הרעיון. והאמת שהקטעים בבית החולים, לקראת הספירה לאחור לחיסול, מאוד יפים. גפן נמצאת שם, עצובה לגמרי, כל החיים שלה מתפרקים, טוהר פתאום מצאה קצת רוגע ולא נמצאת, אבל המוות מתקרב אליה. אליה ואל האימא הבעייתית שלה. ואימא שלה היא בן אדם מאוד בעייתי, כן? ולמרות זאת כל הפרק אנחנו רק רוצים לראות איך אביגיל תינצל מהסיפור הזה, איך היא תמשיך לחיות.
    ​
  3. ספיר ויותם בזירה
    האמת? כל מה שאני זוכר מהמחשבה שלי על ספיר ויותם בזירה היה לשחזר סצנה מאחד מהפרקים הראשונים של הזירה בין דני ובר. המון שחזורים יש לי... טוב, ככה זה בדרך כלל בעונות אחרונות. אבל זה ממש נחמד בעיניי שספיר מנסה להרגיע את יותם ולגרום לו לעשות את מה שצריך. ולצערנו, יותם מטיח בספיר את מה שהוא באמת חושב. שהוא באמת כועס על ההתערבות שלה, על זה שהיא דחפה אותו לעשות דברים. בנוגע לספיר וליותם- הם זוג מאוד דו משמעי בעיניי. מצד אחד, יש להם את הרגעים הכי מתוקים והכי חמודים בעולם, וזה פשוט כיף לכתוב אותם. מצד שני... כשהם רבים אחד עם השנייה, אלו ריבים קשים עם מילים מאוד קשות.
    ​
  4. גפן וגיא חוזרים
    אוף, גיא. איזה עצוב לי לכתוב אותך העונה. מצד אחד, הוא בא לאימא שלו ואימא שלו מנסה לעזור לו להבין איך לגשת לגפן. למרות שהיה לי קצת מצחיק לחשוב שהיא עושה את זה, ואז מגלה שנושא הוויכוח ישכב ליד גיא וגפן במיטת בית החולים... כן... ומצד אחד, זה צעד טוב שגיא עושה! ואז הוא מגיע והוא מנסה לדבר, אבל כמו תמיד אצלי, הזוגות האוהבים מתחילים להתווכח בצורה אכזרית. גיא וגפן חוזרים להתווכח על מי אמר מה למי, ומאיר שם וזה ממש לא עוזר. אבל האמת שחשוב מאוד שגיא נמצא פה! אתם לא יודעים, אבל כן עומד להיות שינוי עצום ביחסים של גיא וגפן, לקראת השלב הבא. ובינתיים, כל מה שגיא יכול לעשות זה לחטוף אקדח לראש.
    ​
  5. נועה מול החיסול
    וואו, הנה הקטע שרציתי לדבר עליו. במקור חשבתי שאחרי הפרידה, נועה תיעלם לקצת זמן ולא נשמע ממנה. זה הפוך לגמרי, זה ממש לא מה שקורה. נועה מעורבת יותר מתמיד. המחסל מגיע, עומד להרוג את אביגיל, ואז, ברגע הכי עוצמתי בעיניי בפרקים, נועה פשוט... מגנה על אביגיל. היא לא מכירה את אביגיל, אבל היא מכירה את החבורה ומבינה שזה לא יכול להיגמר ככה. היא לא רוצה שגפן תאבד אימא. אולי כמו שהיא איבדה אימא...? ולמרות כל מה שנועה עשתה, היא אפילו לא מבינה מה היא עשתה. אבל גפן מחבקת אותה. נראה כאילו נועה ממש השתנתה, היא יוצאת באופן ממש פעיל נגד הגורל שלה. היא מנעה חיסול! מה יצא מזה?​

למעלה