הזירה 3- פרק 25- יתגבר

YossihNew

Well-known member
|מרובע|

הגענו לפרק המחצית, וניקח הפסקה קצרה עכשיו!

אז מה יקרה במחצית? אני רק יכול להבטיח לכם, המון פיצוצים. המון. אז מה בעצם אביגיל מסתירה? מה גדעון מסתיר? ומי קורא?

האם ליאן תצליח להסביר את מה שהיא עשתה? מה טוהר תגלה על ליאון? מה יקרה בגלל קרב האליפות? ומה גדעון רובינסון מתכנן לעשות עם ארגון ההיאבקות הישראלי? בואו לגלות.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 25- יתגבר.docx
    KB 347.5 · צפיות: 3
נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*יותם מסתכל על המצלמה בכעס.*

יותם: "ביקשתי קצת זמן אוויר. אני בדרך כלל לא מבקש כלום, אבל הפעם חרגתי ממנהגי. אתם מבינים, עומד לקרות משהו. משהו חשוב. לפני המון שנים התחלתי להתאבק פה וראיתי את ניסים סיידא. התלהבתי. אני רציתי להיות כמוהו. עברו מאז כמה שנים, והנה. אנחנו נלחמים על האליפות."

*יותם חושב לעצמו.*

יותם: "אני לא האמנתי שאני אגיע לזה. אבל תקשיב לי, ניסים. אני לאחרונה למדתי שלא משנה מה אתה רוצה, הדרך לא סלולה, צריך ללכת ולקחת את מה שרוצים. אבל יש חוק קטן מאוד. חוק חשוב מאוד. לא רק בהיאבקות... אלא בכל דבר, כל דבר! שבן אדם עושה! החוק הזה הוא זה: אתה לא פוגע בכבוד של בן אדם. אני יודע עכשיו כמה נתתי לך לעשות את זה. אבל עומד לבוא רגע... ואני יודע שאין בינינו כזה הפרש, אבל למדתי את זה מחכמים יותר ממני... עומד לבוא רגע, ניסים סיידא, בחיים שלך ובחיים שלי... כשכבר לא יהיו מצלמות. לא יהיה עוד שידור. לא יהיו אנשים שיתלהבו ויגידו שאתה האלוף. גם אם אתה תצא מהספורט הזה, או שיסחבו אותך ממנו, או שלא תצא ממנו חי."

*יותם מסתכל ישירות למצלמה.*

יותם: "העניין הזה הוא שהכבוד שלך הוא כל מה שיש לך. זה מי שאתה. וניסים... אני אשאל אותך פעם אחת. האם הרצון הזה לחסל אותי... להיות אלוף... לרדת עליי שאני לא שווה לך... כל הכבוד שלי שאתה גומר. האם כל מה שאתה אומר לי ועושה לי... זה שווה את מה שאני עומד לעשות לך? אני שואל אותך... איך אתה תגמור אחרי הקרב שלנו?"

*יותם מרים גבה.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
  1. ניסים והפציעה
    אוקיי, מההתחלה תמיד חשבתי לעצמי על עלילה אחת שאני צריך להכניס. וחששתי להכניס אותה לסיפור. היא הכי מתבקשת, היא הכי הגיונית, ובכל זאת מעולם לא דיברתי עליה- פציעה רצינית למישהו בזירה! ככל הנראה בגלל שזאת עונה 3 הרגשתי בשל להכניס אותה. התלבטתי מי יפצע- ניסים או יותם. חשבתי שאם הרצון של ספיר יעלה ליותם בהמון, זה יכול מאוד לעניין. אבל לבסוף החלטתי שזה יהיה ניסים. אגב, כל העניין הזה של "אלוף בלי ביטחון" בא מתקרית אמיתית בהיאבקות- הפציעה של מתאבק בשם דרוז ב-1999. זאת הייתה פציעה די מחרידה, דומה למה שקרה כאן, והמתאבק שעשה אותה מאז ירד ברמה מרוב הפחד שלו. אז בחרתי בניסים להיפצע. מה זה אומר?
  2. אודי וויקטוריה אקסים?
    הקטע שאודי ונועה פוגשים את ויקטוריה וליאן קרה בגלל שתי סיבות. הראשונה- אחרי שליאן ונועה התחברו כל כך, אחרי שהן נקשרו, רציתי להמשיך עם זה. הדבר השני הוא שרציתי מפגש בין אודי לוויקטוריה, שני האקסים. זה דבר שקצת לקח לי זמן להבין אותו, אבל אחרי הרומן שלהם בעונה הראשונה, לא ממש דיברתי על זה. עברתי לוויקטוריה ויואב ולטוהר ואודי בצורה הכי חלקה שיש, ופשוט לא דיברתי על העבר שלהם. ורציתי גם להתייחס לזה. רציתי גם להתייחס לזה שוויקטוריה דואגת לאודי, שגם לה יש בעיות עם מה שהוא עשה, רציתי שגם היא תגיב. אז זאת בעצם הייתה הדרך שלי להכיר בזה שהיא מנסה לעזור קצת לאקס המסכן שלה. נחמד, לא?
  3. חדר הקולנוע
    והיום, גילינו סט חדש! סט חדש בשם חדר הקולנוע של משפחת רובינסון. זה סט שבכלל לא היה אמור להיות קיים, הוא הומצא ממש בפרק הזה. למה זה קרה? האמת- בגלל כתבה על שיר זוארץ. עשו בזמנו כתבה עליה (לפני התחנה וזיגי ואילת וכל הדברים שהיא עשתה) ודיברו על זה שאבא שלה כזה עשיר. ואז הראו את הבית שלה, ותאמינו לי, יש שם דברים שאתם לא מאמינים. יש שם בריכה, יש שם חדר סנוקר! והכי חשוב, היה שם חדר קולנוע. זה נורא עניין אותי, וחשבתי לעצמי- וואלה, בואו ניתן לנועה את החדר הזה. בואו ניתן לה, לשונאת ההיאבקות הגדולה, להתחיל לצפות בהיאבקות על מסך גדול. וזה היה כל כך קורע, וכל כך כיף לכתיבה.
  4. הימורים
    במהלך הכתיבה התלבטתי מאוד למה גדעון יצטרך להתערב בארגון. זה שהם יתערבו איתו היה לי ברור, אבל למה הוא יצטרך להתערב בארגון? בטח לא בגלל נועה. זה שהוא נתן לה פרסום זה כלום. בטח לא בגלל לשם, ממש לא אכפת לו שלשם אוהב מאוד את הארגון. הסיבה האמיתית היא שהוא מריץ הימורים על הארגון. אני יודע, זה נשמע מוזר- זה מבוים, לא? זה מבוים לגמרי, אז מה הטעם בלהמר על זה? אז כמו שאמרתי, היאבקות די קשורה לפשע המאורגן, בעיקר ביפן. ויש מקומות שעדיין אפשר היה להמר בהם על תוצאות ההיאבקות. כן, למרות שזה מבוים. אז הוא יריץ הימורי היאבקות. ויקבל הדלפות. ועכשיו נועה מבינה את זה...
  5. לפתור לטוהר את הבעיה
    הבעיה הכי גדולה של טוהר שתמיד חייבים להתעסק בה זה היחסים עם אבא שלה. הדילמה הענקית, שאותו אבא אהוב שהיא מתה עליו ומעריצה אותו ופועלת רק בשבילו, הוא בעצם זה שרצח את אחיה הקטן והשאיר אותה ואת שושנה מצולקות לתמיד. זה עניין יפה. אז שאלתי את עצמי איך אפשר לדבר על זה הפעם? התשובה הייתה- אולי נגלה שעל פניו, זה לא בדיוק מה שקרה. אולי עוד מישהו היה מעורב שם. אולי עוד מישהו יודע על משהו שהלך שם. אבל העלילה הזאת גרמה לי לדילמה רצינית. לא רציתי לעשות אותה צפויה מדי, דביקה מדי, נחמדה מדי. אז אתם תצטרכו להמשיך לקרוא כדי לגלות את ההמשך של הסיפור המשפחתי של טוהר רוזן...​

למעלה