הזירה 3- פרק 19- משפחה

YossihNew

Well-known member
|משפחה|

והיום! פרק משפחתי מאוד וסוטה מאוד. מה? כן, סוטה מאוד. לא, אין מצב ש... לא, הוא סוטה מאוד. נו, אני בסך הכול מקיים את תנאי החוזה!

בכל אופן, טוהר סובלת וג'וני סובל וכולם מאוד סובלים חוץ מאודי ונועה. טוב לכם?

טוהר סובלת מאוד מהנוכחות של נועה בארגון. יואב וליאן בטוחים שהם הסתבכו אבל מוצאים בן ברית מפתיע במיוחד במשימה שלהם. אודי מנסה לאמן את נועה וגם ללמד אותה שיעור מיוחד.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 19- משפחה.docx
    KB 343.4 · צפיות: 3

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*אודי מתהלך מצד לצד עם האליפות.*

אודי: "אתם יודעים, כל מה שאנשים אומרים עליי בזמן האחרון זה שכנראה התרנגול איבד את הכוח שלו. התרנגול איבד את הרצון להילחם. אני לא הוכחתי לכם שיש לי את היכולת להגיע למקום הכי אפל שיש כשעופר יבין ביקש ממני? אני לא מוכיח לכם כל שבוע שאני יכול להביא את רוח הלחימה שלי מתי שאני רוצה? אבל הם מדברים. כולם מדברים. טוב..."

*אודי מראה את האליפות.*

אודי: "בזה לא זוכים אם אתה לא יכול לפדות את הקבלות שלך. יש אנשים שחשבו שאני לא מסוגל, אבל איפה הם היום? אני אצטט אותו, את עופר, שגירשתי מפה אחרי שהוא זלזל בי. הוא אמר שיש דבר שנקרא 'קוקש קודש'. זה ביטוי בהונגרית לרוח הקרב של התרנגול, שמחפש את הריב לשם הריבים. הוא אמר את זה בזלזול, אבל אני חושב שהדבר האחרון שאפשר לעשות זה לזלזל ברוח הקרב שלי. אז אני אגיד משפט שאולי הוא היה צריך להגיד, ואולי כולכם צריכים ללמוד- מי שלא לומד מההיסטוריה, נועד לחזור עליה! וזה בדיוק מה שקורה פה!"

*אודי שם את האליפות על הכתף.*

אודי: "עופר, ניסים, גיא, ג'וני, יותם, יואב, כולם! אתם צריכים ללמוד! כשדוחקים את התרנגול בפינה, התרנגול מחליט לנקר בחזרה, וכשהוא מנקר, אתם חוטפים. כי כל הזמן אני אמרתי לכם- התרנגול לא עומד למות. עם טוהר, בלי טוהר, התרנגול לא עומד למות! ובדיוק בגלל זה אתם לעולם לא תצליחו לנצח אותי, כי לא משנה כמה מלוכלך אתם תשחקו, לא משנה כמה רעים אתם תהיו, לא משנה כמה קשוחים תנסו להיות... אני תמיד אהיה יותר מכם, כי אני חלמתי כל החיים שלי להיות במצב הזה, להיות בנקודה הזאת, בראש ההר! ואני לא מתכוון לוותר על זה."

*אודי הולך.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
  1. למה יניב מצטרף?
    אז הסיבה לכך שיניב הצטרף לעלילה שבכלל לא הייתה שייכת לו היא... טוב... הייתי צריך סיבה לגרום לליאן להמשיך בתכנית. היא הייתה צריכה איום חזק, ואיזה איום יותר חזק מיניב פרידברג? הוא מתגלה כמושחת לא קטן, מוכן אפילו לשקר לילד שלו, בתנאי שזה אומר שהם ישלימו. הופתעתי לגלות שבכלל לא עירבתי אותו בכל הקטע. הרי אם מנסים לסגור משהו עליו ועל הילד שלו, אולי כדאי באמת שהוא יתערב? ולכן רציתי שהוא יגלה את העניין ואפילו יתלהב מכל הקטע, אפילו יתמוך בו. הוא היה אמור להתערב הרבה פחות. אבל כמו שאתם רואים, בסוף הפרק הסחיטה שלו בכלל לא קשורה יותר, הוא אפילו בקושי צריך אותה... וזה בדיוק מה שמסבך את הכול.
  2. שיר הכניסה של יותם
    אז כמו שראיתם כבר... יש קטע שבו נועה מנסה לעזור לספיר וליותם לבחור בשיר חדש שלצליליו יותם יכנס לזירה. יותם משנה המון שירים בהתאם להתפתחות שלו. מצד אחד בהתחלה הייתה לו מוזיקה מזעזעת לדמות מזעזעת, אחר כך את המוזיקה של "Hero" למען ציקלון, וכשהפך למתאבק רע, "י"א 2" של טונה כדי להציג את הדמות. מכיוון שיותם מתניע ומחליט להסתער על האליפות, החלטתי לשנות לו עוד פעם מוזיקה. והלבטים של ספיר היו לבטים אמיתיים... בהתחלה התכוונתי לשיר הראשון שמוצג שם, אבל לבסוף החלטתי שאולי כדאי להשתמש בשיר שהם בוחרים בסוף. אז הצגתי את הלבטים האמיתיים שלי דרך הקטע הזה עם נועה.
  3. למה לא מדברים על אורי?
    בכתיבה, כל הזמן נתקעתי בדבר אחד. דבר אחד שפשוט הדהים אותי, הטריף אותי ולא נתן לי מנוח- איך יכול להיות שכולם מדברים על בני, הרצח של בני, ההתאבדות של בני, כל מה שמדובר עליו זה יחסים של טוהר עם אבא שלה ויחסים של שושנה עם בעלה... אבל לא מדברים בכלל על היחסים של כולם עם אורי, האח הקטן של טוהר?! גם גיא, כל הקטע איתו היה להתעסק בבני. נכון שלפעמים טוהר אמרה בהתרסה שיש לה אח אחד, אבל מאז שגיא אח שלה היא די שכחה מאורי... בכתיבה של העונה הזאת התעקשתי שיהיו גם עניינים לגבי אורי, שטוהר תדבר גם עליו. ובאמת, מדברים עליו קצת יותר ממה שחשבתם שידברו עליו. וזה מרגש.
  4. החוזה של שיר זוארץ
    אני אמרתי לכם כבר שהרצון הכי גדול שלי הוא ששיר זוארץ תשחק את נועה? בעונה הראשונה של הזירה לא ידעתי מי היא, בעונה השנייה התחלתי להכיר אותה אבל תכננתי את העונה לפני ולא היה לי מקום להכניס אותה. לעונה השלישית ניגשתי בכוונה שתהיה לה דמות בזירה. והיה לי ברור שכדי שתהיה לה דמות בזירה אנחנו חייבים להיענות לתנאי החוזה שלה! די! הבחורה חייבת לטעון שהיא מקופחת לעומת בני משפחה (זה קרה עם לשם) אבל גם חייבת להחפיץ בחור. אז רציתי שנועה תחפיץ את אודי. הנה עוד קטע שנכתב במיוחד עבור הקהל (הלא קורא) של הפורום. נועה מחפיצה את אודי... אתם חושבים שזה מספיק כדי ששיר תשחק?
  5. ג'וני והבוסגה שלו
    תמיד אהבתי כשדמות אחת גורמת לדמות אחרת להבין משהו לגבי העלילה שלה מניסיון שלה. כשחשבתי על זה, הגעתי למסקנה מאוד מעניינת, שג'וני וטוהר יכולים לעזור אחד לשנייה. אני שמתי לב שלשניהם היו בעיות משפחתיות, בעיות עם ההורים. אז החלטתי שאם משהו יגרום לג'וני להסיק מסקנות, זה שטוהר תדבר איתו. כן, טוהר! טוהר הפכה לפסיכולוגית של ג'וני! ובאותו הזמן גם הגעתי לעניין שאבא של ג'וני היה עורך ולימד אותו קצת עריכה בילדותו. והמשפט הקטן הזה גם השתלב יפה בעלילה, כי צריך לזכור את זה. אבא של ג'וני היה עורך, והוא רוצה ללמד אותו. אז תזכרו- טוהר מלמדת את ג'וני את מוסר ההשכל. וזה היה קטע מרגש כל כך.​

למעלה