אחרי הפעמון!
*אודי מתהלך מצד לצד עם האליפות.*
אודי: "אתם יודעים, כל מה שאנשים אומרים עליי בזמן האחרון זה שכנראה התרנגול איבד את הכוח שלו. התרנגול איבד את הרצון להילחם. אני לא הוכחתי לכם שיש לי את היכולת להגיע למקום הכי אפל שיש כשעופר יבין ביקש ממני? אני לא מוכיח לכם כל שבוע שאני יכול להביא את רוח הלחימה שלי מתי שאני רוצה? אבל הם מדברים. כולם מדברים. טוב..."
*אודי מראה את האליפות.*
אודי: "בזה לא זוכים אם אתה לא יכול לפדות את הקבלות שלך. יש אנשים שחשבו שאני לא מסוגל, אבל איפה הם היום? אני אצטט אותו, את עופר, שגירשתי מפה אחרי שהוא זלזל בי. הוא אמר שיש דבר שנקרא 'קוקש קודש'. זה ביטוי בהונגרית לרוח הקרב של התרנגול, שמחפש את הריב לשם הריבים. הוא אמר את זה בזלזול, אבל אני חושב שהדבר האחרון שאפשר לעשות זה לזלזל ברוח הקרב שלי. אז אני אגיד משפט שאולי הוא היה צריך להגיד, ואולי כולכם צריכים ללמוד- מי שלא לומד מההיסטוריה, נועד לחזור עליה! וזה בדיוק מה שקורה פה!"
*אודי שם את האליפות על הכתף.*
אודי: "עופר, ניסים, גיא, ג'וני, יותם, יואב, כולם! אתם צריכים ללמוד! כשדוחקים את התרנגול בפינה, התרנגול מחליט לנקר בחזרה, וכשהוא מנקר, אתם חוטפים. כי כל הזמן אני אמרתי לכם- התרנגול לא עומד למות. עם טוהר, בלי טוהר, התרנגול לא עומד למות! ובדיוק בגלל זה אתם לעולם לא תצליחו לנצח אותי, כי לא משנה כמה מלוכלך אתם תשחקו, לא משנה כמה רעים אתם תהיו, לא משנה כמה קשוחים תנסו להיות... אני תמיד אהיה יותר מכם, כי אני חלמתי כל החיים שלי להיות במצב הזה, להיות בנקודה הזאת, בראש ההר! ואני לא מתכוון לוותר על זה."
*אודי הולך.*