הזירה 3- פרק 17- האימייל

YossihNew

Well-known member
והפעם, לילה ארוך לפנינו שיש בו המון החלטות חשובות!

האם נועה תשרוד? מה הטעות שניסים יעשה? ומה טוהר תגלה בסוף הפרק?

אודי וטוהר נאלצים לשתף פעולה במצב קשה מאוד. ויקטוריה הנרגשת מנסה לעודד את ליאן לקדם עניינים עם ג'וני, לשמחתו של יואב. ניסים נופל למלכודת של יותם וג'וני, ועושה טעות קריטית.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 17- האימייל.docx
    KB 337.4 · צפיות: 2

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*טוהר הולכת ברחבי המסך בכעס.*

טוהר: "מזמן, בתקופה שכבר נראית רחוקה, אני נפלתי מהזירה על הרגל שלי. שברתי את הרגל, טיפלו בה, הלכתי על קביים חודשים! לא יכולתי לעשות את מה שאני אוהבת! אבל הכאב יכול לגרום לשני דברים- להכאיב לי או לשנות אותי. ומאז... מאז הפכתי לגברת הראשונה של ההיאבקות באמת. ואת זה כולם יודעים."

*טוהר מתיישבת בכעס.*

טוהר: "אנשים אמרו לי שזה צדק פואטי... שיואב ועופר הם מפלצות שאני יצרתי ובסוף אני נפגעתי. אבל זה מה שמצחיק- יואב כבר לא אלוף. עופר כבר לא פה. הקבוע היחיד זאת אני- תמיד אני נמצאת שם. כי די קשה להרוג אותי. אז זה צריך להיות לקח לכולם- לגיא, אחי היקר, ליותם, לניסים, ליואב, לג'וני, לכל אחד! אל תתעסקו איתי! אני יודעת שלכמה אנשים זה קשה, הם רוצים לצייר אותי כרעה כאן, אבל מבחינתי זה בסדר. אני למדתי לספוג."

*טוהר מרימה את האליפות.*

טוהר: "אז תספרו שמועות, ותגידו מה שבא לכם עליי. אבל אני פשוט אמשיך להתקדם קדימה ולדרוס את מי שינסה לעמוד לי בדרך. כי הארגון הזה הוא אני! אני הפרצוף של הארגון הזה, מעבר לכל אלוף, אני הלב והנשמה, אני הדופק! וכשיש דופק, לא צריך מכונות החייאה. ואת הדופק אף אחד לא יוכל לעצור..."

*טוהר מחייכת למצלמה.*​

רעיון לסדרה
אבל זה העלילה המטע התפוחים הלא מוצלח של מיה להוהרים של מיה אבי ונירית העלילה המרכזית היא זו חבורת פושעים שגילתה שיש מתחת מכשיר שנוסע לעתיד ורוצה לקנות את המקום חברות הפושעים היא זו רענן עם עין אחד שון ודני הבחור הטיפש בחבורה אבל הוא סתם משחק אותה כי או שוטר שנותן למיה רמזים על הפושעים למיה יש שני חברים גל החזק בחבורה ונתי חנון המחשבים חברות הפושעים מריעלה את מטע התפוחים של מיה כדי שאחרי זה הוהרים של מיה ימכרו את השטח למיה יש תוכי מדבר בשם גדי שמדבר ושמה את הפושעים הוא מספר את זה למיה ומיה וגדי והחבורה הולכים לעשות תוכנית גם לקבל את הכסף מהפושעים וגם לקבל את האדמה חזרה מה דעדכם

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
​
  1. התחנה
    רגע, מה הקשר לתחנה, אתם שואלים? פשוט מאוד! תדעו לכם שהזירה 3 לא הייתה אמורה להתקיים בכלל... הזירה 2 כן, אתם יכולים לראות שהעונה הראשונה הסתיימה עם כמה דברים לסגור, אבל העונה השלישית- לא רציתי אלא אם יהיה לי רעיון ממש טוב. חשבתי לכתוב המשך לפלמ"ח, עונות תיקון לתחנה ולזיגי... אבל באמצע חשבתי לעצמי- יוסי, למה שלא תשתמש בכמה עלילות שחשבת לתחנה... בזירה? יאללה, תשקיע בחומר מקורי. בעצם הקטע שבו נועה נורית ועוברת טיפול מושפע, כמובן, מהעלילה של יסמין וגילי בתחנה. וכל הדמות של נועה היא בעצם שילוב בין אלה ליסמין- רוקרית גותית שמאוד רוצה לצאת ממשפחת הפשע שלה. כי אני יכול להציג את הלבטים יותר טוב.
    ​
  2. ליאם- חלק ב'
    אז אמרתי שנמשיך לדבר על העלילה הזאת. אתם מבינים, מה ההתחלה רציתי שיותם יכשיל את ניסים ויגרום לו להתעצבן, כשיציעו לניסים להפסיד לסלבריטאי. השאלה הייתה איזה סלבריטאי. מתאגרף או שחקן כדורגל או משהו כזה- הם נחשבים לדי קשוחים, אז זה פחות עובד. אבל אז כשהבנתי את הדמות של ליאם, הבנתי ישר! ליאם יהיה אושיית אינסטגרם! וכן, הוא פרודיה ענקית על הפשוטע. וכל הביקורת שניסים מעלה עליו זה בדיוק זה, אלו ביקורות אמיתיות ששמעתי על הדמות של הפשוטע... האמת שהיה מאוד כיף לכתוב את הקטע הזה, ואפילו אני לא ידעתי מה הבחירה בליאם תעשה. הוא המשיך לשחק תפקיד למרות שלא תכננתי את זה.
    ​
  3. היאבקות ופשע מאורגן
    בואו נדבר קצת על הקשר בין היאבקות לפשע מאורגן! שלא תחשבו שגדעון הוא הראשון שהתערב בהיאבקות... ההיסטוריה של היאבקות מאוד קשורה לזה. רוב הארגונים התנהלו באופן משפחתי שמזכיר מאוד מאפיה... אבל זה כלום לעומת התעשייה ביפן. המייסד של ההיאבקות היפנית היה חבר טוב של היאקוזה. הם השתמשו בתעשייה להלבנת כספים. הם ישבו בשורה הראשונה ולקחו המון מהרווחים. מתאבקים אמריקנים נדהמו מההשפעה שלהם. כשהם התנהגו בחוסר כבוד, את חלקם היה צריך להבריח מהמדינה כדי שלא יחסלו אותם. וזה עוד כלום לעומת מקרי המוות באימונים, שהיאקוזה מנסה להסתיר. בקיצור... גדעון עוד קצת מרוסן.
    ​
  4. יותם וג'וני- גור ואוח
    אגם, כרגיל, לא הייתה צריכה להיות חלק מהקטע, אבל היא כן. פשוט חשבתי שיהיה ממש מצחיק לעשות את זה. דבר אחר שצריך לדעת זה שכל הדיבור של יותם וג'וני בקטע פה זה פרודיה על גור ואוח. גור ואוח זה אודי ואביעד, בסיטקום מופרע עם הומור הזוי. הם שיחקו שני ילדים דחויים עם חוש הומור מוזר. המו"מ שג'וני ויותם עושים אחד עם השני, והחגיגות שלהם על הכישלון של ניסים, מועתקים באופן בוטה במיוחד מגור ואוח. אז גם ככה הקטע הזה היה מאוד מצחיק, אבל עכשיו הוספתי גם את אגם לכל הקטע הזה. כל כך כיף לכתוב את החבר'ה האלה, אני חולה על החברות שלהם ועוד יותר על כל מה שמלווה אותם בזמן החברות שלהם.
    ​
  5. נועה שלחה אימייל
    כן, זה היה דבר שידעתי מההתחלה שעומד לקרות ובאמת רמזתי אליו כמה פעמים. אחרי שטוהר ואודי קצת הרסו לנועה את מערכת היחסים ההרוסה ממילא, חשבתי לעצמי שגם נועה יכולה להרוס משהו בחזרה. ובאמת זה מה שעשיתי. נועה הייתה זאת ששלחה את האימייל, פשוט מסיבה אחת- היא רצתה לעזור לאודי. חשבתי לעצמי שאם טוהר תהיה על המחשב של נועה- הדבר שנועה הכי לא מוכנה שיהיה, ותזכרו את המחשב הזה- אז אולי היא תוכל לגלות את העניין הזה של האימייל. ולמה זה יגרום, כל העניין שנועה בעצם גרמה לפרידה בין אודי וטוהר? את זה תגלו מחר, כשנגלה איך נועה - וכולם! - יתאוששו מהלילה הארוך שעבר עליהם...​

נערך לאחרונה ב:
למעלה