אחרי הפעמון!
*המצלמה מראה את גיא שמסתכל על המצלמה.*
גיא: "אתם יודעים, בזמן האחרון, אני מרגיש שמאז הפסד התואר שלי אני מתאמן כמו שלא התאמנתי לפני כן. סיידא, תן לי להגיד משהו. אני אומר את זה בפני כל העולם: אבל אתה ניצחת אותי ברמאות. רמאות שנגרמה בגלל ההתערבות של IWP. עכשיו, אני אגיד עוד משהו: אודי נהרי! ממה שראיתי, אתה המתאבק הכי טוב בכל ישראל! אבל חבר, בקרוב! יבוא יום, והוא יבוא יותר מהר ממה שחשבת! אתה תצטרך להיכנס לזירה מול גיא אשכנזי! ואם תעשה את זה, אני מנשק לך את הרגליים. אבל אמר בן אדם חכם פעם: כדי להיות האיש צריך לנצח את האיש! ואני אומר שכשאנחנו נילחם, אני האיש! פלייר-סטימבוט, אוסטין-רוק, מייקלס-ברט, הוגאן-סאבאג', אנגל-בנואה! מפגשים קלאסיים, ענקיים! אבל עכשיו גם לנו יש. כולם שאלו מה יקרה, מה יקרה אם המתאבק הכי טוב ב-IWP יפגוש את המתאבק הכי טוב ב-IWC! הסתכלתי עליך. התרשמתי. אבל משום מה אתה לא נענה לאתגר שלי."
*גיא קם.*
גיא: "תכף זה זמן ההצגה! וכשזה יקרה, אני אביא את כל המעריצים שלי, כי אפילו בקהל יהיה קרב! קרב בין הקרקורים לבין שיר האוהדים שלי! וכשאנחנו נילחם... תחשוב על זה. גיא אשכנזי – אלוף IWP. האיש הראשון שהחזיק בתואר IWP ובתואר IWC גם כן. ונכון שגרמת לי להפסיד את התואר שלי, אבל עכשיו זה מתחיל. ואתה תצטרך ללכת, ואתה תדע שהפעם אני אתן את הכול, כי עשית את הטעות של החיים שלך. בלי אליפות – אין לי מה להפסיד בקרב שלך. ואדם שאין לו מה להפסיד – הוא חתיכת BAD GUY."
*גיא נותן "WOOOO" והולך.*