אחרי הפעמון!
*רואים את גיא מחזיק באליפות IWP, כועס.*
גיא: "אתם יודעים, ראיתי את כל זה לפני כן. ראיתי את זה. כשראיתי את טוהר רוזן, עם המבט המוזר בעיניים שלה, מבט של טירוף, מבט של 'אני עומדת לעשות מה שאני רוצה לעשות', מבט שאני מכיר – אחרי הכול, מי מכיר אותה יותר טוב ממני, את אחותי האבודה? ראיתי את זה. צפיתי בזה שוב ושוב, והבנתי. ואז, באמצע הלילה, אז אני הבנתי את המבט הזה. זה מבט שאני זוכר. ראיתי את זה בעיניים של המתאבק הכי גדול בעולם הזה. של המתאבק הכי מוצלח בעולם. ראינו מה היא עשתה ב-IWP, ומי יודע מה היא עוד תעשה אצלנו ב-IWC אם לא נעצור אותה?!"
*גיא מרים את האליפות.*
גיא: "מול אודי לא הייתה תרמית, מול ניסים טוהר סידרה את הכול! אני ניצחתי את אודי נהרי בצורה נקייה, אני המתאבק הכי טוב בעולם, נאמבר וואן גיא! טופ גיא! דה גיא! ואני עומד לעצור את טוהר. גיא אשכנזי, זה הבן אדם היחיד שיכול לעצור את טוהר רוזן כי אני הבן אדם היחיד שמבין את המבט המטורף הזה, לא רק את ירשת אותו, טוהר! וכשניכנס לזירה ביחד, את תגלי מי באמת האלוף. שני אחים, שני אלופים, קין והבל, ברט ואואן, שני האנשים שהכי מבינים את העניין הזה! אבל כשניכנס, אני אוציא לך את העיניים, אחנוק אותך, ואז... אז אני אוציא לך את הנשמה, טוהר. כי יכול להיות רק יורש אחד לבני המעניש, יש רק אצולת היאבקות אחת שקיימת פה, וזאת לא ספיר קונפינו, וזאת לא גפן אלאלוף, ובטח לא תמיר קונפינו ובטח לא את! זה רק אני, ואני הוכחתי את זה כל הזמן! אז כשניכנס לזירה, הקהל יטביע אותך, וכולם יצעקו: הו, גיא אשכנזי! הו, גיא אשכנזי!"
*גיא הולך כשהוא ממשיך לצעוק את שיר האוהדים.*