הזירה 2- פרק 33- החפרפרת

YossihNew

Well-known member
אביגיל מחפשת בוגדים, ותאמינו לי שזה לא יהיה הכי נחמד בעולם...

האם המאבק על האליפות יסתיים באקורד צורם?

אביגיל בטוחה שיש בארגון חפרפרת, ורוצה למצוא אותה מיד. עופר וזוהר סופסוף יוצאים ביחד. טוהר ואודי עורכים שיחה ארוכה על מערכת היחסים שלהם. גפן חושדת בדני שמתנהג מוזר.

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 33- החפרפרת.docx
    KB 165.4 · צפיות: 0

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*מאמא בריג'יט מופיעה על המסך. היא מנתקת את הקולר שלה.*

מאמא בריג'יט: "אתם לא חשבתם שהשד יכול להשתחרר... נכון? לא חשבתם שהוא יכול לצאת מהשליטה של אשגר קבדה ולהתחיל בעצמו... אבל השד הזה לא מקשיב לאף אחד... השד הזה הוא נשמה מעונה ואף בן אדם לא יוכל לשלוט בו, לא משנה מה הוא יעשה."

*מאמא בריג'יט צוחקת צחוק מרושע.*

מאמא בריג'יט: "עכשיו אני לבד... עכשיו אני יכולה לתקוף את מי שאני רוצה... ואתם תצרחו את הצרחות שלכם ואף אחד לא יעזור לכם. כי הפקודה של הברון סמאדי נשמעה, והוא רוצה נשמות... והוא שלח את השדה הכי טובה שלו לאסוף אותן..."

*מאמא בריג'יט שמה את הקולר בתוך פח אשפה בוער.*

מאמא בריג'יט: "ויקטוריה אלפסי... טוהר רוזן... ספייר סטאר... בר פוזנר... אתן לא תחיו עוד הרבה זמן. יצורי הלילה קוראים למתים והמתים מתחילים ללכת... השדים רודפים אחריכן ואתן צריכות לברוח, אבל השדים סוגרים עליכן מכל הצדדים... ואם הן לא ייכנסו בתוככן, אתן תוכלו לברוח עד לזירה... ואז, בלילה, אתן תשמעו את הרעש הזה מהדלת... הדלת תחרוק ואתן תתעוררו בפחד ותבינו שאני באה לקחת אתכן..."

*מאמא בריג'יט מסתכלת על האש.*

מאמא בריג'יט: "כדאי שתחזיקו אחת את השנייה... נשארו לכן רק עצמכן... האפלה נופלת על האדמה ושעת החצות קרובה... ואני מחפשת דם. את הדם שלכן!"

*מאמא בריג'יט צורחת למצלמה שנקטעת.*​

למעלה