אחרי הפעמון!
*רואים את יואב, הוא מחזיק בראש שלו בכאב ומתנשם.*
יואב: "הוא לא יכול... אסור לו... הוא שבר... הוא שבר לאודי נהרי... הוא שבר לו את הרגל! חתיכת זבל, רק אני פוצע פה אנשים! רק אני פוצע פה את אודי נהרי! אתה מבין את זה, גיא אשכנזי?! אתה מבין מה אני אומר לך?! אודי נהרי זה התחום שלי, האליפות זה התחום שלי, אף אחד חוץ ממני לא מעז לפצוע אותו, מי אתה חושב את עצמך?!"
*יואב נותן בעיטה לספסל.*
יואב: "אתה מנסה להעתיק אותי, גיא? אתה מנסה להעתיק?! אתה חושב שאם תגיד שזאת הייתה תאונה, שאתה רואה אותו ומשהו בראש שלך נשבר, משהו צועק עליך להכאיב לו, אתה חושב שזה יהיה התירוץ שלך?! זה היה התירוץ שלי! זה מה שאני עושה! אני מכאיב לאנשים, אני זה שפוצע את אודי נהרי! אני זה שפוצע אנשים פה! מי אתה?! מי אתה חושב את עצמך?! זה לא הארגון שלך, זה לא השטח שלך, זה השטח שלי ואך ורק שלי!"
*יואב מתנשם ומנסה להירגע.*
יואב: "אתה לא תהיה אלוף הרבה זמן. בקרוב IWP יעשו את מה שצריך כדי להחזיר את האליפות ממך. ואז יהיה פה טורניר, ואז אני אזכה באליפות! אני! כי זאת לא האליפות שלך, ואתה לא משלנו. ואתה יודע מה?! אמרתי שהצד האפל הזה יחזור להתפרץ, שהוא רק נח. אז הוא יצא מהבקבוק שלו, השד יצא מהבקבוק ואתה לא יכול לעצור אותו, הוא כאן כדי לחסל אותך אישית! ועכשיו גם אתה, גיא אשכנזי, גם אתה... תלמד להגיד דבר אחד... בק-שיט!"
יואב הולך ודוחף את המצלמה בכעס.