הזירה- פרק 21- קריוקי

YossihNew

Well-known member
והפעם פרק שאני עצמי ערכתי אותו אחרי שכתבתי אותו!

אתם מבינים, העלילה במקור הייתה אחרת, והסיפור המרכזי לא היה קיים... אבל מה שכן? הוא מכין אותנו נהדר למה שעומד לקרות.

ערב קריוקי בסגנון היאבקות לפני סיבוב ההופעות! יואב שוקל אם לצאת לטיול ואודי וטוהר מדברים איתו. ויקטוריה מצוברחת בגלל ליאן. גפן מוצאת דבר מפתיע בביתה. גיא מתווכח עם לידיה.

קריאה נעימה!

קבצים מצורפים

• פרק 21- קריוקי.docx
    KB 160.7 · צפיות: 0

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*ניתן לראות את ויקטוריה שמרימה משקולות.*

ויקטוריה: "במופע האחרון אמרתי לבר פוזנר שאין זמן למאבקים אישיים כשנלחמים על הבית. ואני התכוונתי לזה – במלחמה על הבית צריך לשים את הבעיות בצד. אבל אתם יודעים, יש אנשים שלא מבינים את זה. יש אנשים שלא יודעים מה צריך לעשות. יש אנשים שחושבים לעצמם שאם אתה קצת מתווכח עם בן אדם, אתה יכול לבגוד בו ובכל מה שחשוב לו. וזה מה שאני קיבלתי במופע האחרון, כשאביגיל לוטן החליטה, מכל האפשרויות בעולם, להכניס את ליאן חיון לארגון שלה!"

*ויקטוריה זורקת את המשקולות הצידה.*

ויקטוריה: "ליאן. אני ואת גדלנו ביחד. חשבתי שאת בצד הנכון. אבל כשהתווכחנו קצת, החלטת לבגוד בי וללכת לצד של IWC. אני לא יודעת מה עבר לאביגיל בראש. את יודעת, אני, אני עבדתי קשה בשביל זה. מגיל אפס אני מתאמנת ונלחמת כדי להגיע לכל מקום, ואת... שום אימון, פשוט קיבלת את הזכות להתאבק כדי לעצבן אותי. אבל ליאן... עוד לפני שנילחם. עוד לפני שתעשי לי משהו. עוד לפני שתרביצי לי. אני ניצחתי אותך ואת הפסדת. איך אמר השיר?"

*ויקטוריה טופחת על הברכיים שלה בקצב.*

ויקטוריה: "את... עכשיו... אחת... מאיתנו! ליאן, את יודעת מה... תגידי לי מה שאת רוצה. אבל את נכנסת לזירה. ואת עושה את הדבר שאת נשבעת שלא תעשי – להתאבק. אז אם את הפרת את השבועה שלך, אני אפר את השבועה שלי. ואני עומדת לפגוע בך. תשרדי בזירה אם את יכולה, ליאן. כי לנצח אותי את אף פעם לא תצליחי!"

*ויקטוריה מרימה את המשקולות והולכת איתן.*

למעלה