הזירה- פרק 2

Yosh Yosh

New member
הזירה- פרק 2

זה כבר עבר עמוד, אז אני בספק אם זה ייקפוץ >.> |קוביותהזירה- פרק 2
אש נשען על קיר תאו, ברכיו מקופלות לחזו, מחובקות על ידיו זרועותיו, וראשו קבור ביניהן. הוא לא ידע כמה זמן הוא כבר יושב ככה. שעה? שעתיים? בטח יותר. מה שהוא ראה במסך ההוא... עשה לו רע. הוא היה צריך עוד זמן כדי לחשוב. המחשבות האלו הופסקו כשהוא שמע קול מהרמקול בתקרה: "אז, אדון קטצ'אם. אני בטוח שיש לך הרבה שאלות?" אש רק הביט בזעם ברמקול. הוא לא זיהה את הקול, אבל הוא היה בטוח שהוא יכל לשמוע את בעל הקול מגחך. "הנחתי שכן. אז כדאי שאתחיל מההתחלה: ובכן, ברוך הבא לזירה, אש קטצ'אם. אל תדאג לפוקימונים שלך, הם במקום בטוח, ואני בטוח שהם נהנים להם. אתה, לעומת זאת, הולך להלחם. אנחנו נספק לך פוקימון שיאמן אותך, ומאחר שאתה בטח לא מבין את שפת הפוקימונים, אתה רק צריך לדעת שפקודה בהתחלה, משמעה תקיפה, באמצע משמעה 'תחזיק מעמד'. בקרב הראשון שיהיה לך בעצם רק נבחן את הרמה שלך, אבל הוא יחשב כקרב לכל דבר. המטרה שלך היא לעלות שלוש רמות, ואז תוכל לחזור לחייך הרגילים. יש עוד שאלות?" אש שתק לרגע, מעכל את המידע, ואז שאל, "למה אתם עושים את זה?" "אנחנו רק מנסים להראות למאמנים איך זה להיות פוקימון". "זה אכזרי!" הצהיר אש, מנסה לעמוד אך תוקע את ראשו בתקרה בתהליך ונופל ארצה. "לא יותר אכזרי מהדרך בא אתה מתייחס לפוקימונים שלך, נה? אנחנו נספק לך ארוחות טובות, וכשתפגע נטפל בך. אנחנו לא מכים אותך, ואפילו משבחים אותך על קרב טוב. כך בדיוק אתה מתייחס לפוקימונים שלך". "הו, כן?! אבל שלי רוצים להלחם למעני!" "אתה בטוח?" הביטחון של אש נפל לרגע. "אולי הם עושים את זה רק כי אין להם ברירה אחרת?" פיו של אש נפער. עד כמה שזה אכזרי ולא צדק.... זה נשמע הגיוני. לעזאזל, זה נשמע הגיוני! לאחר שתיקה ארוכה, הוא שאל לבסוף, "אז למה אתם לא בודקים את הרמה שלי עכשיו?" "הו, לא. בקרב אמיתי, המוח האנושי והכוח הפיסי מגיעים לרמות שלא ידעת שיש לך אותן. אתה רק צריך לרצות לנצח בקרב הזה, ותאמין לי, זה ייקרה... גם אם תסרב להלחם". אש עיקם מצחו. "אתה יודע שהחברים שלי יבואו לחפש אותי! והם בטח יביאו את המשטרה אתם!" בעל הקול צחק. "רק נראה אותם. ואגב, המשטרה לא יכולה לעשות דבר". "למה?" שאל אש בהפתעה. הרי זה ברור שמה שהולך פה לא חוקי! אבל בעל הקול לא השיב, ואש נשאר ללא תשובה לשאלה זו. בדיוק אז הדלת נפתחה, וזאק עמד בפתח. "מוכן, אש? הקרב הראשון שלך עומד להתחיל ברגע זה ממש! אתה לא מתרגש?" מבט שבע רצון היה על פניו, ואש לא אהב את זה בכלל. "אני כבר לא יכול לחכות", השיב אש בעוקצנות. "יופי! אז בוא אחריי!" זאק סימן לו את הכיוון, ושניהם התחילו ללכת. לאחר כמה דקות של הליכה, אש מצא עצמו עומד מול דלת עץ גדולה. זאק דפק עליה שלוש פעמים, והיא נפתחה באיטיות, פורשת את מראה הזירה מול עיניו של המאמן הצעיר. אש עצר נשימתו למראה. הוא אומנם ראה את הזירה במסך בחדרו, אבל במציאות זה כבר דבר אחר. למרות הדברים הנוראים שהתרחשו שם זה היה....מדהים. "אתה אוהב את מה שאתה רואה?" שאל זאק, כאילו קורא את מחשבותיו של אש. "לא! ממש לא!" שיקר אש, אבל לפי החיוך שזאק חייך, הוא לא האמין לו. לפתע, פקאצ'ו הגיע למקום. זאק חייך אליו. "פיקאצ'ו! אני רואה שהגעת. זה האדם שלך- אש". "פיקא...צ'ו?" חזר אש. לפי המבט הרצחני ביעניו של העכבר הצהוב, אש ידע שהוא לא שלו. "הוא הולך לתת לי פקודות?" זאק הנהן. "כן. עכשיו קדימה לקרב! אני מעודד אותך!" "כאילו שאכפת לי..." מלמל אש, אבל זאק שמע. "מה אמרת?!" "כלום!" אש צעד פנימה, תוהה איזה מן קרב מצפה לו. הוא החליט כבר שהוא לא יילחם- הם לא יצליחו לתמרן אותו! הוא יסרב להלחם באדם אחר. המתחרה שלו נכנס לזירה, קיובון בעקבותיו, מכה בו בעצם שלו ודוחק בו להלחם. למתחרה שלו היה מבט עייף ומיואש. כשחושבים על זה... גם לרוי ההוא היה אותו מבט, ולילד- בו הוא נלחם. גם לו יהיה מבט כזה? לא. הוא לא יילחם. הוא לא ייתן להם לנצח! "פוקימונים יקרים, ברוכים הבאים לקרב חדש של בזירה!" קרא הכרוז וקהל הפוקימונים הריע בהתרגשות. "היום יש לנו מתחרה חדש שתימדד רמתו- אש קטצ'אם! ומולו, ג'ק וולפסון, רמה חמש! נותרה לו רק עוד רמה אחת לעלות! האין אתה מתרגש, ג'ק?" אש הבחין בשפתיו של המתחרה, ג'ק, זזות. הוא מלמל משהו לעצמו, ולפי הבעתו זה לא היה משהו חביב. "מוכנים?" קרא הכרוז. "התחילו!" הפוקימונים התחילו להריע שוב, והפיקאצ'ו צווח משהו, מסמן לאש להתקדם. אש, מאחר ואימן פיקאצ'ו במשך ארבע שנים כבר, ידע מה מחכה לו אם לא יציית, ולכן צעד פנימה. הוא לא יילחם, אומנם. גם הקיובון סימן לג'ק להיכנס, ואז צעק עוד משהו, וג'ק קפץ על אש, מכה בו באגרופיו ורגליו. אש מעולם לא הרגיש כאב כזה. בטח שהוא הלך מכות עם גארי, אבל זה היה כשהם היו ילדים, וזה היה רק משחק. עכשיו זה הדבר האמיתי. אש הרגיש את עצמו נופל, האדמה מטשטשת ואז מתבהרת שוב מול עיניו. הוא אך בקושי יכל לשמוע את הכרוז אומר משהו על כך שמתמודדים חדשים אף פעם לא נלחמים בהתחלה, עד ש... אבל חוץ מכאב בל ישוער, אש הרגיש עוד משהו בתוכו. מן זעם כזה שרק חיכה להזדמנות להתפרץ החוצה. ג'ק נתן בעיטה אחרונה, ואש עף אחורה, מתגלגל על החול. הפיקאצ'ו המשיך לצעוק לו משהו, בטח לקום ולהלחם, אבל לאש לא היה אכפת. הזעם המשיך להתגבר בתוכו. הוא ראה את ג'ק מתקרב לעברו, מתכונן להכות בו שוב. אש השפיל ראשו וספג את המכות בשקט. אבל אז קרה משהו בלתי צפוי. כשג'ק הכה בבטנו של אש באגרופו, הזעם התפרץ. אש לא חשב יותר שום דבר- הוא רק ידע שהוא צריך להרביץ לו בחזרה, ועל כן, הוא קם על רגליו בכוחות מחודשים והחל להכות בג'ק. הפוקימונים בקהל הריעו, פיקאצ'ו וקיובון צעקו פקודות, ואש וג'ק פשוט הלכו מכות. הקרב נמשך כמה דקות, ואז שניהם נעמדו במקומם, מתנשפים. הקהל דמם, מחכה שאחד מהם ייפול. אש הביט בעיניים רחבות כיצד ג'ק נופל ארצה, הזמן כאילו עוצר במקומו. כשהוא פגע בארץ, הקהל הריע, והכרוז הכריז: "נצחון מדהים לאש קטצ'אם! אני גאה להכריז שבזכות הכוח הרב שהפגין, הוא ברמה חמש! זה אומר שהוא צריך להגיע לרמה שמונה כדי להשתחרר! בהצלחה לך, אש!" אש הביט בידיו, חיוור כולו ופיו פעור. "מה... עשיתי?" הוא שאל את עצמו. הוא הביט אחורה, וראה את הפיקאצ'ו מחייך אליו. גאווה? הוא היה גאה בו? אולי הפוקימון היה גאה בו, אבל אש... הרגיש בושה כמותה לא הרגיש מעולם. 'האם כך הפוקימונים מרגישים אחרי קרב?' תהה אש. 'בושה על כך שהם מכים פוקימון אחר, בעוד אנחנו גאים בהם ומעודדים אותם להמשיך?' ואז התשישות נכנסה לתמונה: פתאום הוא הרגיש עייף, כאילו הוא רק רוצה לשכב על האדמה הזאת, להירדם, ולא להתעורר עד יום המחרת. קולות החלו להדהד בראשו ולהיחלש עד שנעלמו לגמרי, והוא הרגיש את עצמו נופל. כשפגע באדמה, הצבעים התערבבו לגוון שחור. אז הוא כבר לא היה מודע לדבר.

OFIRB9

New member
חח נחמט!!! אהבתי! ../images/Emo172.gif

נחמד שאש סבל קצת הפעם ><

Yosh Yosh

New member
המשך...

כשהתעורר הוא ראה לבן. "איפה... אני?" מלמל בשקט. מרכז פוקימונים? לא... הוא, מיסטי וברוק לא היו במרכז פוקימונים כבר חודש לפחות. הכל חזר אליו במכה, ועיניו נפתחו לרווחה. הוא שמע מכשירים סביבו, והרגיש כאב בכל חלקי גופו. הוא הרים את ידו, שכאבה במיוחד, והופתע לראות אותה חבושה. 'הם מטפלים בי?' תהה. הוא חשב שהמטרה כאן היא לאמלל בני אדם. "התעוררת סופסוף?" הוא שמע קול לא מוכר מימינו. הוא הפנה ראשו אליו. "מי-?" "שמי הוא ג'ייסון", אמר. נער שכב במיטה לצדו. הוא נראה בערך בגילו, והיה לו שיער ירוק ועיניים שחורות. "אני כאן כבר שלושה שבועות. נשארו לי עוד שתי רמות לעלות עד שאני אוכל להשתחרר. אתה אש קטצ'אם, נכון? ראיתי אותך בטלוויזיה לפני שנתיים-שלוש, כשהשתתפת בליגת אינדיגו. באיזו רמה אתה?" אש שתק לרגע, מנסה לעכל את מה שהנער מולו אמר. "רמה... חמש, אני חושב". ג'ייסון נראה מופתע. "חמש?! ורק התחלת? אתה וודאי חזק! הכי חזק שהיה כאן הוא רוי, והוא עזב שלשום. כיף לך, זה אומר שתוכל לנצח ברוב הקרבות. אני התחלתי ברמה שלוש...אני די חלש". ג'ייסון נראה נבוך מעט. "שלשום? כמה זמן הייתי מעולף?" שאל אש. הוא זכר שהוא נלחם לראשונה ביום שרוי ההוא עזב. "יום, אני חושב. ראיתי את הקרב שלך על המסך בחדר. אני הייתי אחריך... הפסדתי". פניו של ג'ייסון נפלו, ודמעות החלו ממלאות את עיניו. "הי, לא נורא!" ניסה אש לעודד. "תצליח בפעם הבאה!" הוא אומנם ממש לא אהב את מה שהלך בזירה הזאת, אבל הוא מכיר את הרגשת ההפסד והכישלון, ולכן ניסה לעודד את הנער הצעיר לידו. פתאום מבטו של ג'ייסון השתנה לזועם. "אתה מבין מה אתה אומר בכלל? כל הפסד הוא עוד דחייה של השחרור! צריך לנצח בשלושה קרבות כדי לעלות רמה אחת. אני צריך לנצח בשישה קרבות נוספים כדי לצאת מכאן, ואתה בשמונה. אני לא רוצה להיות פה יותר! בגלל זה אני חייב לנצח!" אש רק בהה. "הי, אל תדאג. אני בטוח שהחברים שלי יבואו לחפש אותי כשייראו שאני מתעכב יותר מדי, כי אף ליגה לא נמשכת למעלה משבועיים, ויביאו את השוטרים אתם! אז כולנו נשתחרר!" ג'ייסון גיחך, ואז צחק. לא צחוק מאושר, צחוק מלא כאב. "המשטרה לא יכולה לעשות כלום". "מה? אבל... זה לא חוקי, מה שהולך פה!" "תחשוב על זה ככה- אם הם יאסרו את מה שכריס עושה, הם ייאלצו גם לאסור על קרבות פוקימונים. כלכלת העולם תיפול, וזמנים קשים יעברו על כולם. אנשים יאבדו את עבודותיהם, ומהלך החיים של כולם ישתנה. וחוץ מזה, המשטרה לא יודעת על המקום הזה... רוב המאמנים שמשתחררים מכאן לא רוצים בכלל לדבר על מה שעברו פה". אש שתק. הוא צודק... זה כמו מה שהאיש ההוא הסביר לו כשהיה בתא שלשום: הם מכניסים אותם לתא קטן, כמו פוכדור. נותנים להם ארוחות מזינות (הבשר שלהם באמת טעים, כשחושבים על זה...), מטפלים בהם כשהם נפגעים, והפוקימונים משבחים אותם על ניצחון. "זה גורם לך לחשוב, אתה יודע?" ציין אש לפתע. ג'ייסון חייך. "אני יודע. אני כבר מתחיל לשקול אם אני רוצה בכלל להמשיך לאמן פוקימונים. אם זה מה שאנחנו עושים להם? אני רק רוצה לשחרר אותם". אש עיקם מצחו. "אבל... למה הם מביאים רק מאמנים? מה אם אנשים שלוקחים פוקימונים לעזרתם? כמו... נפחים, או עוזרות בית, או גננים..." "מפני שבדרך כלל, פוקימונים כאלה עושים דברים מרצון. לא מכריחים אותם לעשות דבר. אלה עסקי שותפות, והפוקימונים האלה אף פעם לא נמצאים בתוך פוכדורים, ולא צריכים להלחם. כריס לא בעד אנשים שנעזרים בפוקימונים, אומנם. לדעתו, כולם צריכים להיות חופשיים". הסביר ג'ייסון. "אז למה הוא לוקח אותם כדי ש'יאמנו' אותנו?" שאל אש, חושב שמצא את נקודת התורפה בתוכנית "הגאונית" הזאת של כריס. "הוא לא לוקח אותם", אמר ג'ייסון, להפתעתו של אש. "הוא ביקש מהם לבוא. רובם הם פוקימונים שננטשו, או שהמאמנים שלהם התעללו בהם. חלקם גרים פה, בחדרים גדולים, ויש להם הרבה מתקני שעשועים וספורט, אבל הרוב באים לכאן כל יום כדי לצפות בקרבות". רגע של שתיקה עבר בין השניים, בעוד אש מעכל את כל המידע החדש הזה,וג'ייסון סתם מביט בחלון, אל החופש שבחוץ. "דרך אגב", אמר ג'ייסון לפתע. "שמתי לב שגם אתה סירבת להלחם?" אש הנהן, וג'ייסון חייך. "כולנו ככה בהתחלה. אבל עמוק בפנים...בני אדם הם חיות. יש להם יצר תקיפה. אם מישהו מכה אותך, אתה תכה אותו בחזרה, אם לא אבדת את הכרתך עדיין. עמוק בפנים... כולנו כמו חיות. חלקנו משתתפים בכמה קרבות עד שאנחנו נלחמים בחזרה, וחלקנו נלחמים בחזרה מייד. זה משתנה מאדם לאדם". 'אז זה היה הזעם שהרגשתי בפנים בזמן הקרב?' תהה אש. "אתה נשמע לי אדם חכם", אמר אש, מעט בצחוק, מעט ברצינות. ג'ייסון צחק. "כולנו הופכים לכלאה בסוף. כשאתה יושב בתא שלך, ואין לך מה לעשות חוץ מלחכות לארוחת הערב או לקרב הבא, יש לך הרבה זמן לחשוב..." פניו נפלו שוב, ומבטו נראה מרוחק. אש רק הביט בעצב. לפתע, אחות נכנסה לחדר, קוטעת את שיחתם. "ג'ייסון מילר, ואש קטצ'אם?" שאלה. השניים הנהו. היא ניגשה קודם לג'ייסון, בדקה אותו, החליפה לו כמה תחבושות, רשמה משהו בפנקס, ואז ניגשה לאש. "חדש פה, נכון?" שאלה, פותחת בשיחה שאש כלל לא רצה בה. "כן", ענה אש, מתכנן לענות בתמציתיות על כל שאלה שתשאל. אבל היא לא שאלה יותר. היא הוציאה את צינור האינפוזיה מזרועו, החליפה לו כמה תחבושות ויצאה מהדר. היא חזרה לאחר כמה דקות עם מגש אוכל בידיה. "אכול", היא אמרה לו. "אתה צריך להחזיר את הכוח שלך". אז הביט בצלחת. בשר, אורז, סלט, פרוסת לחם וכוס מים. בהחלט ארוחה משביעה. הוא כבר אכל את האוכל של הזירה פעם אחת, כמה דקות לפני הקרב. "אפשר את הלחם?" שאל ג'ייסון. "אני רעב קצת..." אמר במבוכה. "וודאי", ענה אש, ומסר לו את הלחם. שניהם אכלו בשקט. *~*~* "הכנס!" קרא כריסטופר כששמע את הדפיקה בדלת. זאק נכנס לחדר. "אילו חדשות יש לך בשבילי הפעם?" "ובכן", אמר זאק והוציא פנקס מכסו. "הרמות של המאמנים החדשים בזירה: אדוראד ג'ונסון- רמה שלוש, מלווין רודר- רמה שתיים, ואש קטצ'אם- רמה חמש". עיניו של כריסטופר בהקו כששמע את רמתו של אש. "והבנות?" שאל. "אתה יודע שזה לא התחום שלי. תשאל את דיאן לגבי זה". ענה זאק, מחזיר את הפנקס לכיס מעילו. כריסטופור אחז בסנטרו במחשבה. "אש קטצ'אם, אה? ילד חזק. מצפה לו כאן עתיד מזהיר". זאק חייך, אבל עמוק בפנים הוא הרגיש חרטה. אחרי שהם יוצאים מפה...' חשב, 'שום עתיד לא מצפה למאמנים המסכנים האלה'. המשך יבוא...

moon flower

New member
*-* וואו.. ../images/Emo41.gif

אין לי ממש מה להגיד חוץ מהקטע שזה ממש מדהים.. יש פה הכל, עלילה, עניין, היגיון ואנגטס *-* פיק מושלם.. אני מקווה שיש המשך בקרוב, נה?

Yosh Yosh

New member
שבוע הבא >.>

כשיהיה לי זמן לתרגם. את השניים הראשונים כתבתי קודם בעברית אבל אז כתבתי ישר באנגלית...

למעלה