הזירה- פרק 10- צעקות

YossihNew

Well-known member
|רמקול|

כן, שם מוזר, אבל זה בדיוק מה שאמור להיות.

פרק מלא צעקות, עימותים, ויכוחים... כולל זוג אחד שמגיע לסף משבר. הזוג שאני הכי אוהב מכל הזוגות.

אודי מנסה להתאושש ומדבר עם יואב, ששופך גם הוא את הלב שלו בפניו. ג'וני מתעמת עם יניב סופסוף ומסביר לו מה הבעיה בזמן שספיר מרגישה שנמאס לה, ויותם מתעצבן. האם הגיע הסוף שלהם כזוג?

קריאה נעימה!​

קבצים מצורפים

• פרק 10- צעקות.docx
    KB 340.8 · צפיות: 3

YossihNew

Well-known member
אחרי הפעמון!

*טוהר מסתכלת על המצלמה בכעס.*

טוהר: "כמה אנשים פה מדברים, ובעיניי זה ממש חצוף. כולם מדברים על איך שהם יהפכו לאלופים, על הרצון שלהם להיות אלופים, על מה שהם יעשו כאלופים! אחי היקר ידביק על האליפות דגל יפני, יואב ידביק עליה דגל מרוקאי, ניסים ידביק עליה את תוספות הציפורניים של בר, כולם מדברים, רק דבר אחד הם שכחו- לנצח את האלוף זה לא עניין קל! לנצח את האלוף זה דבר קשה, בטח כשאני פה!"

*טוהר מנידה בראש*

טוהר: "אתם שוכחים... שוכחים מי אני! יואב, מי הפכה אותך לאלוף? מי עזבה אותך וגרמה לך להפסיד את האליפות? וגיא- מי הכניסה אותך לפה?! עליך, ניסים, אני לא מדברת בכלל, אתה עזבת כי לא הצלחת להיות האלוף. במילים אחרות, לכולם בא להיות האלוף, אבל הם שוכחים שאת התרנגול לא מנצחים וגם אותי לא! אתם יכולים להגיד עליי המון דברים, אבל טוהר רוזן היא לא שקרנית, ואני מבטיחה שמי שייכנס עם אודי לזירה, הוא עומד לחטוף ולהסתלק מפה! אני לא יודעת מי זה יהיה, אבל אודי ואני מאוחדים במטרה שלנו! בר, מאיה, אתן מוכנות ללכת רחוק כמוני?! כי אתן מדברות על נשים חזקות, אף אחת מכן לא חזקה כמוני! אף אחת מכן לא מוכנה ללכת עד הסוף כמוני! בגלל זה אני מלווה את האלופים, לא בגלל שום דבר אחר!"

*טוהר קמה בכעס.*

טוהר: "ואני נשבעת, בנות... אם תנסו ללכת איתי, אתן תגלו שאתן לא עומדות בקצב!"

*טוהר עוזבת את האזור.*​

YossihNew

Well-known member
הערות היוצר!
  1. כמה מיתות בזירה
    על הסצנה הראשונה טוהר מזכירה מיתות של מתאבקים. מיתות טראגיות במיוחד. אואן הארט, מתאבק מוכשר, מת לאחר שכשהיה תלוי על כבל מעל הזירה לצורך כניסה מרשימה, הוא נפל והתרסק. פארו אגוואיו ג'וניור זה מתאבק מקסיקני, שב-2015 מת בצורה הזויה במהלך קרב. סיפור הזוי לחלוטין, הוא עשה מהלך רגיל לגמרי ומת. ובסצנה של אודי עם אורטל, אודי מזכיר שטוהר אמרה שאם יאכל יותר מדי, הוא עלול למות בזירה. זה סיפור אמיתי לגמרי- המתאבק ריי גונקל, ב-1972, נכנס לזירה ואחרי קרב פשוט מת. הטענה הייתה שהוא אכל יותר מדי ולכן כל הבעיות, וזה מאוד הגיוני שטוהר תגיד את זה. ולמרות זאת, בואו נודה שאם צריך לדבר על האוכל של אורטל, אודי לא יוותר לעולם.
  2. אודי ומשחקי וידיאו
    אם תשימו לב תראו כאן שבפרקים בעונה הזאת, אודי מתחיל לשחק יותר משחקי וידיאו. הרבה יותר מכל עונה אחרת. שוב פעם, כל זה קרה בגלל ניסיון שלי לתאר את הדמויות ולמצוא להן תחביבים. אני חושב שכל התחביבים נכנסו לפרקים... במקרה של אודי, רציתי שזה יהיה משהו שקשור לצבא כי הוא הבן של אבא שלו וזה שאבא שלו מת בעזה זה היבט חשוב בדמות שלו. מכיוון שלא מצאתי משהו שממש קשור לצבא, הבנתי שאודי צריך לשחק משחקי וידיאו. שיירה באנשים במשחקים. אגב, זאת לא תהיה הפעם האחרונה שתראו את אודי משחק, רק שלא תאמינו מי יהיו השותפים שלו למשחק העונה. יהיה מעניין.
  3. משפחת פוזנר-סיידא
    אם היה דבר אחד שאני ידעתי שצריך לעשות במקרה שניצור לניסים הורים, זה להביא אותם למפגש פסגה עם ההורים של בר. כן, ברור שכעיקרון הם מכירים המון זמן כי בר וניסים זוג כבר די הרבה זמן. אבל בכל זאת, זה היה ממש מצחיק לחשוב על שתי משפחות כל כך שונות נפגשות אחת עם השנייה ומנסות לפעול למען המטרה המשותפת. מצד אחד ניסים והמשפחה העממית שלו, שלא מהססת לצעוק ולקלל ולהתעמת עם המשפחה של יואב כשצריך, ומצד שני בר והמשפחה שלה, מוקפדת ואלגנטית, איכותית ממעמד גבוה. התעקשתי לכתוב כמה שיותר סצנות בין המשפחות, רק כדי שיהיה לי חומר להמון סצנות ממש מצחיקות. עבד יפה.
  4. פרקי לקט
    כן, אבל את זה אנחנו כבר ראינו, כן? אז היום ראינו שהלל ממשיכה לזרוק ביצים בשכונה. בפעם הראשונה שראינו אותה היא זרקה ביצים על ניסים ועל עופר. ובאופן מפתיע גרמה לעופר להיות עם ליאן... המממ... בכל אופן, כמו שאמרתי, הלל העונה משקפת המון דעות שלי בנושא תכניות טלוויזיה. היא משמשת כמצפן ליואב, שלא ממש יודע מה לעשות. וכל הדיבור שלה על "הנקודה הכי כואבת" של אורטל בכלל באה לרמוז לוויקטוריה, כדי להניע את יואב לפעולה. הבחור צריך קצת דחיפות ומי יותר טובה מהלל. אבל אחרי שהיא עושה את זה, היא זוכרת להתלונן שהיום בטלוויזיה נותנים פרק לקט, האויב המשותף של כולנו. הלל, אני חולה עלייך.
  5. ספיר האלופה
    העימות של ספיר וטוהר ואז העימות עם יותם נגעו בי ממש. בסופו של דבר אני חושב שהבנתי מה הצלקת הכי גדולה של ספיר. כמה שנים היא נאלצה להביט באחיה הכושל מטופח להיות היורש של אבא שלהם? היא מוכשרת, היא חכמה, אבל בעיה אחת קטנה: היא לא בן. וזה אומר שהיא לעולם לא תצליח להיות מתאבקת. וזה קשה לה, ריבונו של עולם. אז היא יכולה להיות החברה של האלוף, זה גם עובד בשבילה. אבל לא! היא תקועה עם אלוף שלא רוצה! אז ברור שהיא כועסת מאוד וזה מעמיד בסכנה אותה ואת יותם. אבל אל תדאגו, חברים, אל תדאגו בכלל. ספיר תמיד יודעת מה יותם צריך, ומחר אנחנו נגלה בדיוק איך גם הוא יבין שהוא צריך את זה...​

למעלה