אחרי הפעמון!
*טוהר מסתכלת על המצלמה בכעס.*
טוהר: "כמה אנשים פה מדברים, ובעיניי זה ממש חצוף. כולם מדברים על איך שהם יהפכו לאלופים, על הרצון שלהם להיות אלופים, על מה שהם יעשו כאלופים! אחי היקר ידביק על האליפות דגל יפני, יואב ידביק עליה דגל מרוקאי, ניסים ידביק עליה את תוספות הציפורניים של בר, כולם מדברים, רק דבר אחד הם שכחו- לנצח את האלוף זה לא עניין קל! לנצח את האלוף זה דבר קשה, בטח כשאני פה!"
*טוהר מנידה בראש*
טוהר: "אתם שוכחים... שוכחים מי אני! יואב, מי הפכה אותך לאלוף? מי עזבה אותך וגרמה לך להפסיד את האליפות? וגיא- מי הכניסה אותך לפה?! עליך, ניסים, אני לא מדברת בכלל, אתה עזבת כי לא הצלחת להיות האלוף. במילים אחרות, לכולם בא להיות האלוף, אבל הם שוכחים שאת התרנגול לא מנצחים וגם אותי לא! אתם יכולים להגיד עליי המון דברים, אבל טוהר רוזן היא לא שקרנית, ואני מבטיחה שמי שייכנס עם אודי לזירה, הוא עומד לחטוף ולהסתלק מפה! אני לא יודעת מי זה יהיה, אבל אודי ואני מאוחדים במטרה שלנו! בר, מאיה, אתן מוכנות ללכת רחוק כמוני?! כי אתן מדברות על נשים חזקות, אף אחת מכן לא חזקה כמוני! אף אחת מכן לא מוכנה ללכת עד הסוף כמוני! בגלל זה אני מלווה את האלופים, לא בגלל שום דבר אחר!"
*טוהר קמה בכעס.*
טוהר: "ואני נשבעת, בנות... אם תנסו ללכת איתי, אתן תגלו שאתן לא עומדות בקצב!"
*טוהר עוזבת את האזור.*