הזין שלך קצת ונילי

הזין שלך קצת ונילי

הזין שלך לא בדסמי כמוך. הוא קצת ונילי. הוא לא מבין בשביל מה כל המכות האלה. מבחינתו הוא רק רוצה לזיין את הכוס, הוא אוהב את המגע בקירות החמים של הכוס, הוא אוהב את ההרגשה, שהרוחב של הכוס בדיוק מתאים לרוחב שלו, רק טיפה פחות, כמו שהוא אוהב, הוא אוהב את הרטיבות, גם הריח עושה לו את זה, הוא אפילו אוהב את הזוית של הכוס, שבמיקרה, בדיוק מתאימה לזוית שלו. גם בדוגי סטייל וגם במיסיונרית. לפעמים, כשהשפחה שוכבת על צידה, הזוית לא כל כך מתאימה לו. אבל הוא חי עם זה באהבה. הזין שלך לא מבין למה אתה צריך להכאיב לכוס. הוא רואה את השיפחה שוכבת על גבה, ובהוראה ממך היא מפסקת רגליים, ואתה מרים את השוט מעל לראשך, מכוון אותו אל הכוס, ואז מנחית הצלפה ישירה על הדגדגן, שמהדהדת בחדר. השיפחה פולטת זעקת אימה. היא מחזיקה את הכוס שלה, ומתפתלת על הריצפה מכאבים. אבל אתה רואה אותה סובלת, נאנקת, מתיסרת, ואז נותן לה הוראה מייד לחזור למקומה הקודם, לפסק את רגליה, ואתה מרים את זרועך להצלפה חוזרת על הכוס. הזין שלך לא מבין את זה. מבחינתו הכוס, הוא כוס טוב. למה מגיע לו עונש?

Whip

New member
מעניין

נקודת מבט מעניינת... ומה אם הגבר ונילי, אבל הזין שלו בדסמי?
מה אם האישה בדסמית, אבל הפטמות שלה וניליות לגמרי וממש לא אוהבות את כל הצביטות האלה, והכוס שלה בכלל לסבי ונגעל מזין?

תורה מעניינת

אבל תצטרך לעשות טבלת אקסל של הנשלטות שלך, כדי שתוכל לזכור אצל מי מותר לצבוט מה

JamesNox

New member
מה יש להסביר?

אם תסלחי לי על הגניבה הספרותית: הוא לא מבין למה צריך לחסום את הפה הרך והמתוק. הוא לא מבין למה צריך לסטור על השפתים הנחמדות עד שהן מתנפחות. הוא לא מבין למה צריך להאדים את פלחי העכוז לפני שנותנים לו לבקר בחור הנחמד שבאמצע. אין לו שום דבר נגד ישבן אדום לוהט, להפך. הוא נהנה מאד מהחום ומהתקשות השרירים. זה פשוט נראה לו קצת בזבוז זמן, במיוחד שגם בוורוד הוא יפה מאד בעיניו. ומהצד השני של הארועים: הוא לא מבין למה של תשומת הלב הולכת לישבן. במיוחד שברור שהישבן לא מת על זה. הוא לא מבין למה נותנים לו לבקר רק בישבנים זרים, בעוד שזה שהוא חושק בו נמצא ממש כאן. והוא בטח לא מבין למה מתעקשים לעטוף אותו בגומי בזמן שהוא זוכר במפורש שיש כאן חור נחמד שמותר להכנס אליו בלי.

לקחת לי את המילים מהפה

ממש חזק ג'יימס. אמנם לא פילוסופי עמוק כמו הויכוח של RubenJones עם Cגלית, וגם גנבת את הרעיון הספרותי שלי. אבל כתבת יפה. אני לגמרי מצדיקה אותך. שאלתי את השולט שלי: "מה, אם אתה בדס"מי, אתה לא יכול לזיין כמו ונילי לפעמים?" והוא לא הבין את השאלה. הוא אמר לי שברור שהוא יכול, אבל רק אם זה מה שבא לו לעשות באותו רגע בסשן.

JamesNox

New member
אני

צריך לפעמים את הזיונים הונילים. לא כל הזמן. אפילו לא לעיתים קרובות במיוחד. אבל לפעמים. את ההתחככות המיוזעת של שני גופים שוים, על מיטה רכה. עם נשיקות ועם ליטופים ואפילו, רחמנה לצלן, איזה ״אני אוהב אותך״ אחד או שנים, ולא מהסוג שבא לנחם על כאב או להודות על כח סבל. סתם כזה. וכירבול שאחרי, וצלילה לשינה דביקה ומתוקה, אפילו בלי להתקלח. כי זה הבית שלנו והמצעים שלנו. יאללה. קודם מכות ואז תזרקו אותי מהפורום?

JamesNox

New member
עדין לא שמת לב שאני מאד לא?

אני תמיד מניח שדברים ישתבשו. שיכעסו עלי. שלא יבינו אותי נכון. שכן יבינו אותי נכון.

למה לא? לזה כבר שמתי לב. אפילו נתתי לך פתרון

יצירתי שמעורר חיובויות שלא נדלקת עליו בכלל. לא נורא LEAVES MORE FOR ME!!!!!

הצחקת אותי לגמרי!

באמת לפעמים נראה לי שלזין יש נפש נפרדת.. בדסמית או שלא, זה לא תמיד תואם את מה שהמח המרכזי אומר

למעלה