הזייה

הזייה

-היא- שנינו יושבים בתוך שקט מוחלט, ואני נכנסת לתוך הזייה. ובחלומי אני רואה... לאט אני קמה אלייך, פורמת כפתור אחר כפתור, ומגלה את הגבר המושלם... מעבירה ציפורן ארוכה על פיטמה מגרה, בך מתגרה... מצמידה פי אל פיך לנשיקה ארוכה ומותחת.אותך מותחת. לאט את המכנסיים פותחת. משחררת אבזם של חגורה, ואת איברך הנפלא. שולחת לשון רטובה ומוצצת כל טיפה. ואתה בתוך עולם אחר, את העוצמה חייב לשחרר, ואז, את הלהט שבך בתוכי מפרק. כמה שאני אוהבת להתנתק... -הוא- אנחנו יושבים בשקט מוחלט,ואני לתוך הזייה נכנס... כמו חיה מטורפת קם רק אליה. אוחז במותניה מרים אותה אליי, ומובילה אל המיטה של חיי. מנשק את השפתיים, נאנח לה בתוך האוזניים, משחרר את שמלתה מעליה, לגלות שהיא ערומה כביום היוולדה... משכיבה ברוך על המיטה, וצולל אל תוך גופה. מוצץ פיטמה זקורה, וממולל את השנייה עם ידי החופשייה. היא נאנחת.גונחת.נטרפת בתוך ידיי. מלקק כל פינה בגופה האלוהי, מגיע למקום שמוכיח על אהבתה... והיא פתוחה,אותי בתוכה עכשיו היא רוצה. ואני כבר עצום, מכניס את הריגוש שלי לתוכה. תאהב אותי-היא צורחת.קח אותי.היא גונחת. ואני בתוכה מתפרק, לא יכול להתאפק... אני כל כך אוהב להתנתק...

bugbuster

New member
כןןן.. כןןןןןןןןןןןןן לנתקקקקקק

לנתקקקקקקקקקקק שהמישגל הזה כבר ינתק אותנו, מההזיה.

למעלה