הזיות.....

הזיות.....

אני מניח שלכולכם יש הזיות כאלה ואחרות, השאלה עד כמה אתם מוכנים לחשוף אותם בפנינו... לי אין בעיה עם זה, אותי למשל תוקפות מידי פעם הזיות מחיי נישואין....... אני יושב לא מזמן על הספה פה, מנמנם.....ו.... ופתאום מוצא את עצמי חוזר הביתה כגבר נשוי ומוצא את ``אישתי לבושה בהידור. לא שבימים רגילים היא לובשת סמרטוטים, אבל באותו ערב היא היתה לבושה בהידור, ועם פן בשיער וניחוחות למרחוק.שאלתי אותה: -"יש לנו ארוע?" -"לא לנו, לי, פגישה עם לקוח" -"ומי חמור היבלות הזה?" -"הוא בעל חברה שאנו מייצגים, ותדבר יפה!"
נשים ממאנות להבין שאין כזה דבר "פגישת עסקים" בין גבר לאישה, וגם אין "ידידות" בין גבר לאישה, כשאנחנו נמצאים עם אישה שנראית ומריחה טוב, הדבר היחיד שמעניין אותנו זה....לא חשוב. גם אם החרמן המושתן הזה הוא באמת בעל חברה,כשהוא יישב שם מולה, הוא לא יחשוב על עסקים. אז התעניינתי במיקום ובשעה, והתארגנתי לצאת למעקב. הגעתי בשעה היעודה, ומצאתי אותה מחכה ליד שולחן זוגי. -"מה אתה עושה פה?" התפלאה -"יצאתי לסיבוב ועברתי לבדוק שהכל בסדר" עניתי והתיישבתי במקום המיועד לזרג המעונב. -"אם כבר אני פה, אולי נשתה משהו עד שהוא יגיע?" הצעתי -"בכייף, למה לא.." הזמנתי לנו לשתות, דיברנו קצת, ואז אמרה: -"אני רעבה" -"אממ..אני יכול להזמין משהו..אבל..לא כדאי לחכות ל..." -"אני רעבה!" הזמנו ארוחה והמשכנו לדבר ולהעלות חוויות, חשבתי שלזוגות נשואים אין על מה לדבר, חוץ מלריב מידי פעם, אבל הנה אנחנו יושבים למעלה משעתיים ומדברים, דווקא נחמד.... וגם שמתי לב שיש לה גומות כשהיא צוחקת, איך לא הרגשתי בזה עד עכשיו....ויש לה מין תנועה חיננית כזו כשהיא מסיתה את השיער הצידה.....חמודה... ופתאום אני נזכר בחמור היבלות! -"תגידי, השמוק המחוייט הזה לא הבריז לך במקרה?" -"אתה כזה תמים, הדייט שלי זה אתה!"

אוי ואבוי

אז אתה ממש צפוי היא ידעה שתעקוב אחריה? נורא חחחחחחחחחחחחחח
אין לי הזיות ... אולי לפעמים, בקריוקי, כשאני די בטוחה שאני הזמרת הכי טובה בעולם (והשכנים יחלקו עליי אני מניחה) ואני מינימום בקיסריה..

למעלה