הזיות ממוח קודח

הזיות ממוח קודח

שבוע שעבר הייתי חולה, לא רק זה. בנוסף לכל המוח של התחיל לקדוח והתחלתי להזות כל מיני דברים טמירים ונעלמים. בין השאר היה חיידק אחד שניג'ז לי כל הזמן בחרוזים, כשקמתי נשאר לי בשכל רק כמה בתים מכל הג'אנק שלו אז אני רושם אותם כאן לזכרו, כי בסוף הוא מת המסכן ואני נהייתי בריא. לזכרו.
חִידָק החיידק איש בזק, כמוהו אין אף חרק. חידק מפרק את כולם, בלי שלמד כימיה מעולם. חִידָק ניגש אל המלאכה, בלי שכל וגם בלי נוסחה. בלי רגל או חומצה, אוכל אותך כמו אומצה. חִידָק החיידק איש חזק, לא יפריע לו אף מרק. גם תרופה זה משחק, בשביל חידק המחוזק. אמרה אמא שים קוניאק, אולי יברח לו המניאק. שמע חידק וצחק, אני מסטול, שמרו מרחק. עשו אותי במבחנה, עכשיו אני בג'ננה, מביא לכם את החננה, מסניף 'תה כמו מנה. תפסתי מצב רוח, אני קודח לך במוח. כשאני תופס תחת, אני כמו צואה רותחת. זהו. אין המשך, שכחתי אותו. אני מתנצל בפניך חידק חביבי זכרונך לברכה.

מניאק, אין לך בושה?

יא שרוף, אתה יודע שהחיידק המדובר זה אתה? חשבתי שמתת, לא? בכל מקרה כיון שאתה חי אז תצטרך ללמוד איתי מתמטיקה בחרוזים, היכון לטלפון ממני.

KaleMoid

New member
אחרית דבר

ויבן החיידק כי קלאסיק זה מוצה עד תום, עלה לו די החום. אם לא יעזוב את המארח למכביר יעשה לו נזק אדיר. הנה כי כבר מסתמנים הסימנים לנזק בלי כל תקדים. שכן קלאסיק זה כך פתאום, התחיל לשורר ולכתוב כל היום. וימהר החיידק ויקח ת'רגליים וילך להדביק עוד איש או שניים.

למעלה