הזיות וסיסמאות

nightbird

New member
הזיות וסיסמאות

כמו רוב בני האדם בעולם אני רוצה דברים מאוד בסיסיים: שלום, בטחון ושגשוג כלכלי. אני לא נמצא בעולם הזה כדי להיות קורבן להזיות וסיסמאות של אף אחד. לא ההזיות של לאומנים המשתוקקים למלחמה בשם איזו הבטחה דתית, ובטח לא הסיסמאות של אנשי שלום-כביכול, שאינם מבחינים במציאות מתחת לאפם. כל סיטואציה דורשת טיפול בהתאם לנסיבות שלה, לא בהתאם לסיסמה או עקרון נשגב שמצלצל יפה בשירים. כרגע הנסיבות מחייבות מלחמה, כי המצב הנוכחי בלתי נסבל, וכל הנסיונות לפתרו בדרכי שלום רק הובילו ויובילו לאסון גדול בהרבה. זה לא נחמד, אבל זו המציאות.

הזיות וסיסמאות שלום

כמו רוב בני האדם בעולם אני רוצה דברים מאוד בסיסיים: שלום, בטחון ושגשוג כלכלי - ניתן להשיג זאת אך ורק בהדברות ופתיחות. דיון בין שווים - לא בין כובש, החפץ לאכוף את דעתו על נכבש מדוכא גוף ונפש. דרך המלחמה תוביל להרג, דם, אובדן ביטחון והרס כלכלי. בחלק מהנושאים הללו אנחנו מצויים בתהליך. ולאחריה, נחזור לשולחן הדיונים, שבורים, רצוצים ומותשים. הנסיונות לפתרון בדרכי שלום, עדיין לא מיצו את עצמם וחובתנו לדבוק בהם. יש עוד הרבה מה לעשות ואם איננו מסוגלים לפעול בעצמנו, יש ל"הזמין" כפיה בינלאומית שתפריד בינינו לבין יריבנו. דרך המלחמה רק תוביל לאסון גדול בהרבה יותר מדרך השלום.

המוסד

New member
אבל דני הם עצמם אמרו שהשלום הוא...

רק סוס טרויאני אתה לא מקשיב להם? כן סוס טרויאני אני בטוח שאתה יודע מה זה... אגב עוד המצאה של השמאל כפייה השמאל לא הצליח לרמות את העם אז הוא מנסה לאנוס אותו כל הכבוד דני ממש כל הכבוד להגיד לך את האמת אני לא מבין את השמאל מה יעזרו לנו משקיפים בינלאומיים?

המוסד

New member
היה נסבל בתקופת שמיר?

נכון היו טילים אבל בקשר לשטחים היה די נסבל לא? לא מושלם אבל נסבל

למעלה