הזזת רהיטים

the luna

New member
הזזת רהיטים

לפני כשבועיים מעט שיפרתי את חדר השינה. הוא קטן מאד יחסית, ויש בו חלון גדול במיוחד בצד מזרח. את המיטה שמתי בקיר הזה (המזרחי), ולמרות שנראה לי שיסקלו אותי באבנים בפורום, אני עדיין לא יודעת באיזה צד עדיף חישון, שהראש לכיוון צפון או דרום? עוד משהו, שמעתי על ברווזי המנדרין, וכיוון שבפינה הדרום-מערבית עומד הארון, שמתי אותם בפינה הדרום-מערבית של שולחן הכתיבה, האם זה מנטרל את האפקט? תודה

כיוון שינה הוא עניין שתלוי בכמה

גורמים. לכל אדם מתאים כיוון אחר, שמשתמנה לפעמים עם השנים וגם תלוי בתנאי החדר. איזו השפעה רצית לנטל על ברווזי המנדרין? אם כוונתך להמצאותו של הארון אז, לא. הארון נמצא קיים וישנו. יש לדאוג שיהיה מאוד מאוד מסודר ולא יהיו בו מאגרים שאינם בשימוש. ברווזי המנדרין אמורים לעזור בשיפור מערכות היחסים שלך. בוקר טוב

the luna

New member
כן.....

פשוט אני באמת עשיתי סדר רציני בחדר ונשארו רק דברים הכרחיים. אז מה הגורמים בהם תלוי המבחר בין כיווני הראש במיטה? נגיד, אם אני מעוניינת בשלווה אז כיוון מסויים, וכיוב'.... תודה.

סדר הינו בבחינת הכנת השטח

יש כמה אפשרויות לבחירת הכיוונים. לכל אסכולה, ההתיחסות שלה לגבי כיוונים אלה. הדרך הכי קלה, על פי אסכולה אחת מהן, היא או מערב או צפון שהם הכיוונים השקטים מבחינה אנרגטית. דרום אינו מומלץ. על פי אסכולה אחרת, תאריך לידתך, יאמר את הכיוונים הרצויים לך. על פי אסכולה נוספת, לבית שלך יש את הכיוונים המומלצים לשלווה וזה משתנה בכל שנה...ויש עוד, אבל אני אבלבל אותך יותר... מעבר לכך, נניח שאחליט (לאחר בדיקת הנתונים שלך) שהכיוון הטוב יותר עבורך הוא מערב וממש "במקרה" יש שם דלת/ארון/חלון/או שידה ענקית, אז מה אז? נניח שתאמרי שלפני שנה ישנת בכיוון זה והיו לך נדודי שינה רבים? נניח שכיוון מסוים, מישהו אמר לך שאינו מומלץ? מה שאני אומרת בעצם, זה, שיש להסתכל על מכלול גדול של גורמים בשטח החל מהריהוט/מיקומים/צבעים/חומרים תאריכים ואפשרויות בשטח ואז לקבל את ההחלטה הטובה ביותר.ויש גם להחליט על פי איזו אסכולה מחליטים. זה לא שיש כיוון שמביא שלוה. שלווה היא שילוב של הרבה מאוד דברים בחיים שמתחברים אצלך למהלך מסויים שנותן לך שלווה, את השקט. לפעמים זה יכול להיות גם באמבטיה וגם במשרד.שינה טובה היא פונקציה של מהלך יום נעים ומשגשג.לפעמים שינה טובה היא זו שמביאה את היום המשגשג... שבת מנוחה אביבה

למעלה