הזוכים:

הזוכים:../images/Emo26.gif

במקום השלישי יש תיקו:
במקום השני:
ובמקום הראשון עם 4 קולות:
!!! ומי ששולחת זו מאיו'ש!!!
אז יאללה מאי תתחילי לשלוחחחחחח

מאי 406

New member
אההההההההההההההההה אני?!?

אני זכיתי?! למרות הבננה?! ווואההההההההההההההההה איזה כיף!!!!
תודה לכל מי שבחר בי!!!
אני מבטיחה לא לאכזב אתכן! אני יביא להסדר מדיני-כלכלי, להורדה במיסים ולשמירה על הסטטוס-קוו! יאללה אני הולכת לשלוח!
רגע... מה אני אמורה לשלוח?! נטלי איזה חתימה נבחרה?!

bratz girl

New member
היי נטלי מה קורה?

אני מקווה שהכל טוב... תיראי היום בריאיון אמרו לי שאי אפשר לשלוח לפורמים ככה סתם את ברכת החד שמח מהפורום,לפני כן צריך לקבל את אישור המנהל של אותו פורום. אני מקווה שנקבל את הרשות ואז נשלח
ערב טוב!!

מאי 406

New member
אנחנו לא נוהגים לבקש רשות.

זו מדינה דמוקרטית! אבל.... אם את אומרת... נו טוב. ממי צריך לקבל רשות? אני רוצה להתחיל לשלוח...

bratz girl

New member
צודקת,אנחנו בהחלט מדינה דמוקרטית!

אבל אלו החוקים וכדי שנוכל לשמור על הסדר אנחנו צריכים לקבל אותם.. צריך לבקש אישור ממנהל הפורום שאליו את רוצה לשלוח חג-שמח אם הוא מסכים,בשימחה!

מאי 406

New member
את אמורה לבקש או אני?...

ומה הקטע של זה? מקסימום הוא לא רוצה את ברכתנו- שימחק. מה כל הסיפור? אפשר לחשוב איזה טררם אנחנו הולכים לעשות... סך הכל להציג את חתימתנו היפה בפני רבים.
וחוץ מזה אנחנו פורום חדש, צעיר, מתחיל ומבטיח ועל כן עלינו להתפרסם בכל דרך אפשרית.

bratz girl

New member
בוקר טוב מאי../images/Emo13.gif

בתפוז יש כ-1000 פורמים תחשבי שכל פורום ישלח לשני ואז המנהל יתחיל למחוק כל יום..זה כנראה לא לעניין והם לא מעונינים בזה {כל מנהל והשיטה שלו} את בהחלט צודקת שהפורום שלנו חדש וצריך לפרסם אותו בכל דרך אפשרית.. אני ברגע זה כבר מתחילה לבקש אישורים ממנהלים אחרים! בינתים אפשר לפרסם בקומונות שונות שיש פה בתפוז {כמו יוסי אזולאי שי גבסו לא חסר פה..} בהצלחה!! יום טוב וחג שמח

אתם יכולים לבוא לאחל לנו חג שמח ../images/Emo9.gif

אם תוכלו לנצלש את ההודעה יהיה יותר טוב, אבל ליוש לא תעשה סיפור אם תפתחו הודעה חדשה
או שכבר איחלתם ואני לא ראיתי?

bratz girl

New member
מאי...

יש לנו את רשות המנהל של מגרש ביתי.. אבל הוא ביקש לשרשר את זה.. אם את שולחת תעדכני אותנו

מאי 406

New member
שומעים? חילקתי את המשלוח שלנו

עכשיו ניתן להנות מתמונתו המרהיבה של הראלי כמעט בכל פורום בישראל.
אנחנו נדיבים או מה?! ובת אל- לא ביקשתי רשות (מפאת קוצר זמן) אבל השתדלתי לשרשר את הברכות לשרשור הפורימי המתאים. אני בטוחה שזה לא יפריע.

למעלה