הזוי

כוכבית29

New member
הזוי

הי, פעם ראשונה שאני כותבת משהו כאן... קרה לי דבר הזוי, אמא של חבר לשעבר, עד לפני 6 שנים בערך יצאנו מספר שנים, בקיצור התקשרה אליי היום, סיפרה שמתגעגעת ומאוד רוצה שאתחתן עם הבן שלה, הייתי נבוכה, אמנם היה לנו קשר מצויין ואהבתי אותה, בכל זאת...עבר זמן תו"כ השיחה, היא מספרת לי שמישהו מהמשפחה שלהם עבר ניתוח באף, אמרתי יופי,, אח"כ היא הזכירה לי שגם היא עברה ניתוח בעבר ואם אני זוערת? אמרתי שכן, לא שמתי לב לאן הובלה השיחה, ואז שאלה אותי מה דעתי גם לעשות? רק עשרת אלפים ש"ח וזה ממש יעשה הבדל, והמשיכה לומר שכדאי שאקח 4 ימיי חופשה מהעבודה אעשה את הניתוח, לא אספר לאף אחד ופשוט אחזור לעבודה ולחברים ואף אחד לא ישים לב לניתוח טך כן לשינוי, יש לציין מבלי להשתחצן שאני נראת סביר פלוס (בצניעות), היא סיימה את השיחה בזה שהיא מקווה שלא נעלבתי ואין לזה קשר שהיא רוצה שאתחתן עם בנה שמעו, בכנות לא נפגעתי, כי אני מכירה אותה טוב, ואפילו אוהבת, קצת שוק... nv sg,fo?

tutit1005

New member
לכוכבית 29 שלום

אני לא מבינה משהו אחד את כותבת שזאת אמא של חבר לשעבר, את גם כותבת שיצאת עם בנה מ"ס שנים נכון??? עד אז אני מבינה שהמראה שלך לא הפריע לא לבן ולא לאם.. אז מה בדיוק היא רוצה עכשיו???? למה היא נכנסת לחייך ומנסה לנהל לך אותם??? באיזה חוצפה היא מעיזה לחדור לפרט מאוד אישי...? וחוץץץ אם תעשי את הניתוח..יש סיכון שתחזרו??? האם בגלל זה נפרדתם?.אני לא מאמינה.. דעתי שאם אדם אוהב אותך בכל נפשו ממש לא ישנה אך את נראת..הנפש היא הקובעת. ואני מוסיפה..שכתבת שאת נראת סביר פלוס אז מה בכלל הבעיה פה.. מתוקה תחיי את חייך..כפי שהם וכפי שאת ..ואל תתני לאנשים אחרים קרובים ככל שיהיו לשבש לך אותם לילה טוב וסליחה על כל השאלות ... תותית

ZAHAV2006

New member
בוקר אור לכולם!!!

אז זהו,שקמתי היום ממש על צד שמאל...כל הגוף כואב לי...יש דגל אדום...ועייפות כרונית! כמו כן,היום אני לבד במשרד,ומצד אחד זה אחלה,כי יש לי יותר אפשרות לכתוב לכם!אבל מצד שני קשה לי יותר מבחינה נפשית,כי אני "לבד" בשדה הקרב! וכשאני אומרת שדה קרב אני לא ממש מגזימה,תאמינו לי! התקשורת פה עם האנשים ממש לא תקשורת,ואני מבחינתי תמיד מראה חיוך ונחמדות אבל לא תמיד מקבלת בחזרה(לרוב לא)! יש גם מישהו שהסתכסכתי איתו כי הוא חשב שמותר לו הכל ולהגיד הכל,והוא ממש עבר גבול אדום!ולכן אחרי שראיתי את הצד השני שלו,החלטתי להתנתק ממנו מהר!כי זה קשר חולה...ואני לא צריכה ידידות כזו! בכל אופן,אין פה הרבה אלטרנטיבות נורמליות ואלהים יודע איך אשרוד במקום כזה? אני יודעת שאני נשמעת פסימית וחוזרת על עצמי,אבל זה ממש מקונן בי יום יום,וזה המקום היחידי שאני יכולה להוציא את האיכסה הזה מתוכי,ולהישאר שפויה! הלוואי והיה לי דברים טובים לספר לכם... יום נעים שיהיה-אמן!!!

בווואנה היא מחורפנת.

מה קרה, עבר עליה יום קשה? או שהיא עושה פרסום לקיצוץ אפים? תתעלמי. מי היא שתחדור לך לדבר כזה אישי, הגוף שלך? רק את בלבד תחליטי מה טוב לך ומה לשנות. קצת משונה, שנים לא דיברה איתך על זה, פתאום יום בהיר אחד היא נזכרת שהאף שלך מטריד אותה.

ZAHAV2006

New member
המצב השתפר...../images/Emo42.gif

אני עובדת בכיף,ושומעת שירים יפים ברדיו...והחיים נראים ורודים יותר,למרות שאני חסרת אנרגיות היום טוטאלית!

tutit1005

New member
זהב הלוואי שהמצב ישאר כך

ותמיד ..תהני..יום כ"כ יפה...ותדעי שהחיים יכולים להיות בהרבה יותר ורודים אם תאמיני בכך המשך יום נעים תותית

ZAHAV2006

New member
אולי זה נשמע לא יציב מצידי,אבל...

אני מרגישה כל כך לבד עכשיו!ואף אחד לא מנסה להתקרב אליי,ואני בטוחה שתשאלי למה את לא מנסה להתקרב?אז התשובה היא:ניסיתי,אבל יש מישהי ספציפית שפשוט עשתה עליי מסיבה לא ידועה איקס,והיא מתנהגת כאילו אני לא קיימת מבחינתה...והיא ראתה שיצאתי ממשרדי,אז היא סגרה בפניי את הדלת של המשרד שלהם!אז איך אפשר לבוא ולהתקרב כשזה היחס??? אני לא מצליחה לתקשר איתם! אין לי גם מה להגיד להם,זו הבעיה שלי...כי אני מוכנה ללכת לקראת,אבל לא יודעת איך??? אני יודעת,יש לי עליות וירידות,ולכן פתאום אני בדאון,לאחר שרשמתי ש"המצב משתפר"... אני צועקת מבפנים "הציללללללללללללללללללווווווו"

ZAHAV2006

New member
אני אובדת עצות!

אני ממש לא יודעת איך יסתדר לי המצב בעבודה הזו אי פעם? אין לי כוחות להתמודד עם האנשים האלה...לא יודעת מה הם רוצים ממני! למה אני מרגישה כל כך זרה ואומללה? למה אני לא מסתדרת עם העולם הזה?

tutit1005

New member
זהב אני יגיד לך את האמת..

אם את כ"כ סובלת ..ומתארת קושי ואי יכולת התמודדות עם המצב הקיים.. למה את נשארת??? קחי את הרגלים תגידי תודה ולא להתראות!!!! ותאמיני לי לא חסר עבודות מי שרוצה לעבוד תמיד יש עבודה אגב את לא כ"כ מנסה ללכת לקראת עצמך..את החלטית בגישה שלך ולא מנסה ואפילו במעט להיות אופטימית..אז תגידי לי בבקשה...תחליתי מה את רוצה מעצמך מצד אחד קשה לך ואבל מצד שני תני אולי צאנס..!!!

ZAHAV2006

New member
תותית...

את צודקת שזה מה שעליי לעשות,אבל זה לא פשוט בכלל!וכבר הסברתי את זה בהודעות קודמות שלי...שעברתי מלא עבודות בחיי ואין לי כוחות לזה יותר!להתחיל שוב לחפש ועד שאמצא...ומה בדיוק אני מחפשת?ואז להתחיל במקום חדש עם פחדים חדשים שגם שם יהיה לי אותו הדבר??? נכון שזו לא גישה אולי אבל ככה אני מרגישה! במעגל סגור ולא יודעת איך לצאת ממנו,בגלל זה אני כותבת שוב ושוב,ומקווה להיעזר בעצות של האנשים הנפלאים פה בפורום...

tutit1005

New member
זהב יקירה

ביננו הרבה ברירות אין נכון??? או להשאר בעבודה ..לצפצף על כל העולם להרוויח כסף ולהפיק את הטוב שבכך.. או לעזוב ללא פחד וחשש עם ביטחון עצמי שאת הולכת להצליח ובגדול.. את כותבת שעבדת בהרבה עבודות..אני מבינה את ליבך..אבל זהב ..אל תשימי על האנשים שם תהיי איתנו פה אנו נארח לך חברה אנחנו כולנו פה נהיה לצידך ואת יודעת את זה..אז קחי נשימה עמוקה..ועזבי את כל הצבעים האפורים..פקחי את עינייך יש גם צבעים ורודים אדומים וזהובים אז קדימה לעבודה...

ZAHAV2006

New member
את כל כך חיממת לי את ה-../images/Emo23.gif

ותודה לך על זה שאמרת שאתם פה... אבל את יודעת?נורא קשה לי להתעלם לחלוטין מהמציאות שאני חיה פה יום יום...מישהו יכול בכלל להתעלם ממציאות שהוא חי כל יום 3/4 מהיום? אם כן,אשמח ללמוד איך לעשות זאת כי אני לא יודעת! יש לי תחושה שהאנשים מצפצפים עליי ואני זו שלוקחת ללב ופגועה מהם...וזה נורא מעצבן אותי שככה זה,אבל ככה גם אני-הטבע שלי! אני פשוט חווה סרט רע,לכן אני רואה צבעים אפורים...אבל אני נורא רוצה לראות את הצבעים הורודים למיניהם...

tutit1005

New member
זהב תני לזמן לעשות את שלו..בבקשה..

אולי במקום העבודה הזה צריך זמן כדי להתרגל לאדם חדש לכי תדעי מה עובר על הטרולים הראש תלמדי לא להתיחס..חבל על הבריאות שלך אף אחד לא יחזיר לך בריאות שנהרסה בגלל אחרים שימי .....על כולם.. עכשיו אני רוצה חיוך..ומהר...צאי מהבועה בה את נמצאת.. אנו פה כולנו ...את מבינה כולנו בשבילך...מה עם החיוך????????????

ZAHAV2006

New member
הנה...../images/Emo13.gif אבל...

נראה לך נורמלי שאני פה כמה חודשים ועדיין הם לא מקבלים אותי? ואני ממש לא מבינה למה,כי אני אדם חם וחברותי... את צודקת שהבריאות שלי לא שווה,אבל איך היא יכולה לא להיפגע עם אנשים כאלו(כמעט ואין אף אחד נורמלי...תתפלאי!)

tutit1005

New member
לדעתי הם סתם

אנישם ללא נימוסים ..וכבוד.. אדם שמכבד את עצמו צריך לכבד קודם את סביבתו.. והם כנראה לא...אמרתי לך הם טרולים... אל תתיחסי אליהם הם לא שווים טיפל יחס.. המשיכי להיות לבבית כמו תמיד..את תמיד תדאגי להיות הטובה ובוא יום והם יפקחו את עיניהם ויראו שהם טעו..אבל אל תשכחי..לתת לזה זמן מאחלת לך הצלחה רבה אוהבת תותית.

ZAHAV2006

New member
תודה מתוקה! אני מקווה שבאמת יבוא

היום(ולא עוד הרבה זמן)ואני אכתוב שהכל אחלה!

היי חברים../images/Emo140.gif

איך עבר עליכם היום? אצלי סבבה. שמש נהדרת, שמיכות על החלון, ניקיון ניקיון. בית נקי, אויר נהדר, עכשיו לצאת החוצה ולטייל עם הילדים. אז שיהיה לכם המשך יום נעים.

למעלה