הזוי משהו

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifחח לא נכנסתי עכשיו לקישורים אבל

באמת הזכרת לי ששכחתי לשאול אותכם אם ראיתי עובדה.. זה היה כ"כ מבדר!

לילוש91

New member
אם כבר ראיתי את זה.. יש לי שאלה:

יש לתנועה שלנו להקה ? יעני להקת זימרה (או איך שלא קוראים לזה) חח (!) |4u|

Taina12

New member
יש להקת גרעין עודד לא?

היתה להקה של הנוע"ל, נדמה לי, אבל עזבנו אותם, נדמה לי. אין להקת גרעין עודד?

justsilly

New member
כןן הייתה בכיף, אחרי המש"צים בשנה שעברה..

הם היו טובים!!

spraizler

New member
אה נו זה היה

זה היה משהו של כמה חברה באותה שנה.. שהתארגנו לבד.. אין להקה רשמית של הגרעין.. הם פשוט כמה חברה שידעו לנגן. השנה אין להקה..

מיכלצי

New member
נראה לי כמו

אנשים במשבר גיל העמידה, שרוצים לחזור לתקופת הנעורים שלהם... ובלי קשר, היה כיף לראות את זה. יש להם הוויה שאולי אני לא מסכימה איתה, אבל רואים שהם נהנים ומאוחדים. ומוזרים.

יבח

New member
חחחחחחחחח....

XDXDXDXDXD דפוקייייםXDXD עשינו שם את ההכנה למדצים

dikla528

New member
ואי זה היה אחד הקורעים

אני רואה את זה כשאני לומדת מתמטיקה.. איך אפשר להתרכז זה נראה מגוחך וגם התלבושת שלהם שיהיו בריאים תגים תארים ושטויות פאק אתם כבר זקנים!!!"אני בצופים מכיתה ג' עד היום-בת 51" והם עוד לוקחים את זה ברצינות... אבל למרות כל הצבא שהם עושים זה נראה שהם באמת נהנים מזה מסכימים עם הגישה?

dikla528

New member
אבל תראה איזה רעל יש להם בעניים

לפחות אצלם זה לא נגמר בגיל 19..

spraizler

New member
אז מה

זה ילדותי וטיפשי. זה נראה כאילו הם הולכים ל3 ימים של בריחה מהמציאות וחזרה לילדות.. זה לא סתם רעל.

fate spinner

New member
אני דווקא לא רואה בזה שום דבר רע

אנשים מבוגרים שחוזרים להתמודדויות ולהתעסקות עם מחנאות, צופיות, עמלנות, איכות הסביבה וכו'. דווקא לדעתי זה יפה וזה טוב. לדעתי בקטע הזה לצופים יש משהו שלנו אין. הם יודעים יותר למשוך את האנשים ובגלל הממלכתיות שלהם יכול להיות גם שליותר אנשים קל להתחבר לזה.

spraizler

New member
ברור שליותר אנשים קל להתחבר לזה

זאת התנועה הכי עשירה, פועלת בערים שיש המון אנשים.. הם לא ממש פוליטיים כך שאין בעיה להזדהות איתם.. והערים תומכים בהם יותר כי הם של הממשלה. וכן זה יפה שהם עושים את זה אבל זה פתאטי מה שהלך שם.

bmango

New member
ואולי זה היתרון שלהם....

צריך לראות את הצדדים החיוביים, כי בכל זאת לכל לתנועות הנוער יש מטרה חיובית בחברה הישראלית ותראה באיזו קלות מתקיימות שם כמה דתות במקביל ותוך שיתוף פעולה מדהים. אז נכון שהערכים שלהם הם "רק" הומניים אבל הולך להם מעולה עם זה. הצד השלילי שאני רואה בכל הסיפור הוא רק החרא הזה של תגים ודרגות בין חניכים שווי זכויות אבל זו לא תנועה שוויונית אז יש להניח שזה לגיטימי כקפיטליזם. לדעתי יש להלל את היכולת המדהימה הזו לגרום לכך שחניכים יישארו בתנועה במשך עשרות שנים ולא יאבדו קשר עם מה שמתנהל בה (ראה בני המושבים), כמובן שיש צורך בשינויים על מנת להתאים זאת אלינו וכולי תקווה שיום אחד נוכל להגיע לזה גם אנחנו. רק בלי תגים אידיוטים.... זה ילדותי מדי וחומרני...... יומטוב^_^

למעלה