הזוי לחלוטין ישראל, 2004, להקות פרוגרסיב משנות ה-70 הפכו למיינסטרים פה?
P pink floydror New member 30/9/04 #1 הזוי לחלוטין ישראל, 2004, להקות פרוגרסיב משנות ה-70 הפכו למיינסטרים פה?
M meandmeandme New member 30/9/04 #3 אני לא יודע אם זה עדיין ככה אבל במומה של פעם זה היה מתחלף בערך כל חצי שעה למשהו לגמרי אחר. פעם פינק פלויד בראש, פעם יש שם את סאני ושר, פעם הביטלס... לא הייתי סומך על זה. למרות שתמיד נחמד לראות.
אני לא יודע אם זה עדיין ככה אבל במומה של פעם זה היה מתחלף בערך כל חצי שעה למשהו לגמרי אחר. פעם פינק פלויד בראש, פעם יש שם את סאני ושר, פעם הביטלס... לא הייתי סומך על זה. למרות שתמיד נחמד לראות.
M Metheny Member 2/10/04 #4 יש לי ניחוש למה זה... אני מנחש שהדירוג הולך לפי מספר הכניסות לדף של הלהקה. בטח מישהו משועמם נכנס לדף של יס מיליון פעמים בכוונה כדי שהם יהיו ב-5 הראשונים.
יש לי ניחוש למה זה... אני מנחש שהדירוג הולך לפי מספר הכניסות לדף של הלהקה. בטח מישהו משועמם נכנס לדף של יס מיליון פעמים בכוונה כדי שהם יהיו ב-5 הראשונים.
M MajorWinters New member 2/10/04 #8 אז מה?../images/Emo19.gif מי שיכול לקום אחרי שלושה ימים וללכת על מים, אני לא סומך עליו עם המומה שלי!