הזויי ביותר

pink floydror

New member
הזויי ביותר

ישבתי עכשיו עם ידידה שלי לראות את הפרקים של חברים, ואחרי הפרקים היה מאין קליפ כזה בעברית... ואני עושה לה כזה "ורד !! אני מכיר את השיר הזה באנגלית רק אין לי מושג איזה זה !!" ואפילו התחלתי לשיר לה אותו, נפל לי האסימון עכשיו מישהו לקח את Lost For Words מהדוויז'ן בל ותרגם אותו כמעט אחד לאחד, המוזיקה זהה לחלוטין, אותם גיטרות באותם תפקידים אפילו, לא שינה כלום. לא היה כתוב פרטים על הקליפ מי יודע?!

SMILE 4 NOTHING

New member
גם אני ראיתי את זה והייתי בהלם!

השיר הוא של בוטן מתוק בקרקס והיה כתוב ששם השיר הוא "הרגע" אם אני זוכרת נכון... הזוי!

השם הזה הוזכר בעבר בפורום...

אני זוכרת שחיפשתי את השיר ולא מצאתיו - אולי כי שמו לא ניתן, רק שם הלהקה?. אם למישהם יש את האלבום, האם תוכלו לבדוק למי ניתנו הקרדיטים שם?

itaikuskus

New member
שילכו להזדיין

הלהקה הכי גרועה שהייתה פה איי פעם. אני לא מאמין שהם מעיזים. מזכיר לי את הפעם שראיתי מין קליפ טכנו-אינדי-קקהפוניה מוזר כזה באחד הנסיונות הכושלים של הגברת שרון קנטור לעשות מוסיקה (תחזרי להנחות את הוגו, שרמ**ה), ובו בעצם תרגמה את השיר anarchy in the uk של הסקס פיסטולס "אני רוצה להיות מהפכנית!" זין עליה זין על ריפ אופז. הם בטח עשו את זה גרוע, עם הקול המזויע של הסולן והחוסר טעם הכללי במוסיקה שלהם. איכס.

NIR Y

New member
אחד הזמרים

הנוראים !! ומי מה ששמעתי גם המוזיקה על הפנים.

Elinor BC

New member
אהההה מצאתי את השיר!!! כן כן מצאתי!

בוטן מתוק בקרקס, עשו את השיר ממש באותה גירסה רק בעברית שנקרא "הרגע". רק כמובן שהגירסה שלהם ממש מגעילה

יצאתי הערב למשימת בילוש

בעקבות תעלומת Lost for Words והבוטנים. לאחר בדיקה מעמיקה - שכללה האזנה לשיר בחנות הדיסקים - עולה, שלדייויד גילמור אכן יש עילה לתביעה נגד הבוטנים. השיר "הרגע" זהה ל-Lost For Words במידה שעולה על הסביר, לטעמי. תאורטית, אני יכולה להעביר את המידע הזה הלאה, והוא יגיע להנהלת הלהקה ואף לגילמורנו. השאלה היא, האם אנחנו רוצים לתת לפלוידים עוד סיבה שלא לאהוד את ארצנו הקטנה.

Elinor BC

New member
אההההההה לא לא לא אל תעשי זאת

ציף. עם כמה שאני לא סובלת את הבוטנים מלוחים האלה ואוהבת מאוד את הפלויד באמת, לא צריך לתת עוד סיבה(כמו שאמרת) לפלוידים מה שכן את יכולה לעשות, זה להפנות את תשומת ליבם של חברי הלהקה/מנהלם, ולשלוח להם מכתב חריף, ואז לאיים בתביעה או משהו..

Shakty

New member
מצד אחד אתה צודק - אבל תחושת הגועל

קשה מנשוא - תחשוב איזה עזות מצח צריך כדי לקחת שיר של פינק פליוד לחרטט לו מילים בעברית ולהציג אותו כשיר שלך ללא מתן קרדיט הוא תשלום רויאלטיז. זה לא רלוונטי שהם מפוצצים בכסף - זו גניבה אמנותית - ויש לתת עליה את הדין. אני הייתי כותב מכתב ללהקה או להנהלה שלה בדרישה לתת את הקרדיט לשיר לפינק פליוד ולשלם להם תמלוגים כראוי, ורק אם זה לא עובד הייתי מערב את הנהלת פינק פליוד.

Crazy Diamond85

New member
And that's my friend...

is the right answer... נראה לכם שהם יקפצו על כל להקה זוטרת ולא ידועה בעולם שהשתמשה במילים/לחן/שניהם שלהם??

כבר היו דברים מעולם ....

השמועה אומרת שאנני לנוקס התעלקה על ענבל פרלמוטר, בגלל שיר מועתק כלשהו. ובשנות השמונים היה הלהיט של מה-שמו, שכחתי, "אני לא רוצה לזמביה", שהועתק, תו לתו, משיר של נינה האגן. כמדומני שגם האגן לא אהבה את זה. ויש עוד סיפורים, ויזכירו לי בעלי הזכרון היותר-חד. חבל שסצינת המוסיקה הישראלית - שהיא בהחלט אחד הדברים בהם אנו יכולים להתגאות - מביאה לנו פרסום שלילי בחו"ל.

תיקון

כל מה שכתבתי הוא לגמרי לכאורה. היינו, זו התרשמות פרטית שלי ולא אבחנה מדעית/משפטית המחייבת גורם כלשהו וכיו"ב. |בלעע|

bijo2

New member
הרגע שמעתי../images/Emo46.gif

את החיקוי!!! פשוט מזעזע. אני לא מבין, מה הם חשבו שאף אחד לא ישים לב?!?! הם בטח היו ממש מסטולים!!! בניגוד למה שכתבו כאן שאסור לתת לפינק עוד סיבה לא לבוא לכאן, אני חושב שצריך וחייב לתבוע את הלהקה העלובה הזאת!!! או סתם לתפוס אותם ולהכאיב להם... (אם אתם רוצים אז אני מכיר כמה אנשים)

בואו לא נגזים

יהיה מעניין לשמוע את תגובתם לדמיון המפליא בין שני השירים, ראשית כל.

bijo2

New member
אני מבין

שאת מרימה את הכפפה הזאת? אם כן, מחכים לדיווחים.

למעלה