הזווית הגברית

הזווית הגברית

בתור נפקד נוכח בפורום הזה (אשתי:... אתה מוכרח לבוא לקרוא רגע את מה שכתוב פה) חשבתי להוסיף לכן עוד עניין לענות בו. לגברים, מסתבר יש כאן רייטינג אדיר נגררים להציץ, אך באופן פסיבי תגובה של ממש היא אירוע נדיר אולי למעט יקירנו מר זיוי אז תרשו לי בנות מזווית קצת אחרת להוסיף תובנות משלי לדיון כי מאות הודעות כאן אותה הגברת גם דעת "אדון" ראויה לעיון למשל בשירה המפורסם של ענת (... לא Out of the Blue בחרתי לשיר) על ילד עריץ שגומלים מהציץ הגבר גם הוא משלם המחיר מעט מיותר וממש לא מועיל נדחק לפינה - ומי עוד זוכר שציץ שעכשיו את תינוק מאכיל היה לפנים - של אבא חבר זה רק הספתח נמשיך עוד מעט עד כאן להיום דבר הפסיבי אתגר מעניין בשבילך, ענת הכפפה בזירה – אז יאללה תגיבי
על ההקשבה

שיחקת אותה ../images/Emo66.gif../images/Emo45.gif

גם בעלי בין המציצנים הקבועים של הפורום, אך הוא, כפי שכתבת היטב, כמו שאר הגברים אינו בין המגיבים. אז, ברוך הבא למועדון המניקות והמניקים ואתה בהחלט מוזמן להישאר ולהגיב עוד בעתיד. לילה טוב אמא של ליה

נהדר! ובעלי אומר-

"גלי, אל תשכחי שהציצי של אמא אצלך רק בהשאלה. כשאת מסיימת איתם, תחזירי לי אותם כמו שקבלת, טוב?" את זה הוא משנן לה עוד מהלידה...

Shellylove

New member
ובעלי אומר לשלי

(כשהיא מגלה רכושנות יתר על אמא והציצי): שהוא מכיר אותי ואותם מלפניה, אז שלא תשתלט. ולמציץ היקר (שאני מ-תה מסקרנות לדעת "למי מביננו אתה שייך"), איך אומרים? תזדיין בסבלנות, הם עוד יחזרו ובגדול!

ואייל..

כששואלים אותו של מי הציצי הזה (ומראים את הציצי של אימא), הוא מתלבט לרגע ואז בוחר לפי מצב הרוח שלו שלי!/אייל/אימא/אבא
גם כששואלים אותו את מי אימא אוהבת הכי בעולם, הוא הרבה פעמים עונה: "אבא!".

סמך

New member
וואלה!!../images/Emo99.gif

מי פה פגש ומי עוד ראה - פורום כזה, כה מלא השראה? חרוזים חרוזים אצים נחפזים למלא השורות במגוון אמירות... ואתה - המציץ לפעמים - הן תדע, הוכח כבר מזמן על ידי המדע, כי תינוק שיונק, הרבה ובאון, רק הוא יהיה של אמא גאון!!! אז קח נשימה, תרגע, תאמין, גם היום שלך יגיע, נדמה, בו יחמיאו כולם - משמאל, מימין - הגאון הקטן - הוא לאבא דומה!!! שלך

ronnieyuval

New member
איזו פתיחות! אני מעריכה אותך ../images/Emo140.gif

בעלי תמיד טוען שאין לו כאלו רגשות לגבי ההנקה אבל אולי זה בגלל שגם הוא לא נותן לציצי מנוח...
בכלל, בנות, למה הבעלים שלנו צריכים להרגיש ככה? אתן באמת לא נותנות גם להם זמן איכות עם חבריהם משכבר הימים?

כמות הכשרונות החבויים פה בפורום...

חבל על הזמן! והתגובה הנשית: אז כן, אתה צודק, הציצי היה פעם חבר טוב של אבא (וגם אמא כמובן יצאה נשכרת מכך
), רק שמאז שהוא משמש כמזנון, קצת קשה לי פסיכולוגית לעשות את הסוויץ´ - לפני שתי דקות הנקתי ועכשיו הוא משמש כצעצוע/איבר מיני. וחוץ מזה שמרוב הנקות התחושה באיזור משתנה - מצד אחד לפעמים זה קצת כואב ולא נעים, ומצד שני מישהי פעם תיארה את הפטמות כ"סוליות נעליים", כלומר האפקט די הלך לאיבוד
. אבל אל דאגה ואל פחד - יש לאבא עוד חברים רבים אצל אמא, שנשארו רק שלו...

inbale

New member
גדוללללל../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ברוך הבא מציץ ואתה מוזמן החל מרגע זה רישמית להצטרף אלינו .

ברוך הבא מ-ציץ יקר

נעים לגלות כשרונות של שותפים (גם של אילו האנונימיים). ולכול אילו שמתקשות בהחלפות התפקידים :מניקים ,עושים מקלחת (בינתיים הבעל מרדים )ארוכה עם מים חמים ,יוצאים ומורחים קרם גוף עם ריח נעים לובשים תחתונים סקסיים וגופיה קצרה (על חזייה ההנקה מוותרים- היא לא מתאימה לאוירה)ומכאן כל בית והדרך שלו.ואחרי תרגול קצר המעבר נהיה מהיר יותר וקל יותר.

גדווווללללללללללל....../images/Emo6.gif

מבטיחה להגיב. יקח קצת זמן , כי הקטנצ´יק חולה , אבל - "חכה חכה מה יהיה לך בבית"... ענת.

כן גורו

New member
כל הכבוד על הפתיחות והיצירתיות

ואני חשבתי שאני מוכשרת לפני שהתחלתי להשתתף בפורום. חבר´ה אתם אחד אחד.

למעלה