הזוג שגנב את הצגה

הזוג שגנב את הצגה

הזוג א.וד.(השם שמור במערכת) ממרכז הארץ שהתכוונו להתחתן בשבוע שעבר לא האמינו שזה קורה להם כל הענין התחיל שסב החתן ראה את סבתה של הכלה . כבר אז ספק ניקר במוחו והוא התחיל לרעוד. לאחר כמה דקות ששני הצדדים הגיעו והתחילו לברך זה את זה ניגש הסב לכלה ואמר

המשך

לה שהיא מוכרת לו והתחיל להחוויר תוך כדי גם היא קלטה את הענין והתחילה לשאול פרטים ופתאום הסב מפשיל את החולצה וחושף את זרועו ואבוי שוד ושבר מספר עוקב הם בעל ואשה.

בת תורה

New member
אוי ואבוי!כל צאצאיה של הסבתא

ממזרים!הרי הם באו מאשת איש!! אוי! הלוואי ואין זה נכון. זה נורא ואיום!

אם מישהו מכיר את ר' בונים שרייבר

גאון עולם!! אני שמעתי ממנו סיפור כזה שקרה ובאירוסין באו הסבא של הצד הזה והסבתא של הצד השני והסבתא מסתכלת אליו ומתעלפת. כולם רצו לכיוונה וגם הסבא. הוא מסתכל לראות מה קרה ואז הוא רואה אותה וגם הוא מתעלף. בקיצור, המשפחה מתחילה להבין שהם היו נשואין לפני השואה הארורה ולאט לאט מתחילים לעכל את גודל האסון. הם הלכו לר' דוד שרייבר, אב"ד של אשדוד, אבא של ר' בונים, ושאלו אותו מה לעשות??? הוא אמר להם שהוא לא יודע והפנה את השאלה לר' אלישיב. הרב אלישיב פסק להם במקום. אף אחד לא ממזר! זה ששני זקנים באים ואומרים שהם היו נשואים?? למה שנאמין להם וע"י כך נפסול את כל המשפ'??? אולי נשתבשה עליהם דעתם. וכך הוא סיכם את העניין ב2 משפטים. רק אדם בסדר גודל שלו יכול לפסוק כזה דבר בלי להניד עפעף.

כמו שאני מכיר את מחנינו..

תהיה להם בעיה בשידוכים, אז מה אם יש פסק הלכה מפורש שזה בסדר.. הם כבר סוג ב`.. וחבל

מה עם בונים שרייבר??? עוד מעשן כמו קטר??

הוא נהיה חולה מזה, תאמין לי. חבל עליו

למעלה