הזוג המודח

liatal99

New member
הזוג המודח

לא ברור שיטת הניקוד וההדחה של התוכנית. למה לא מעניקים חסינות לזוגות שכן הצליחו להרשים את השופטים. חבל שהם אלה שהודחו כי אני מאמינה שהם היו הרבה יותר טובים מבקי ובן זוגה. מה אפשר לעשות בנדון, כי זה ממש לא בסדר.

רעיון מעניין;

אני לא אשרשר את הכתום החדש שפתחת, בכדי שיתפתח דיון על הנקודה שהעלת.

די נכון.

אבל אני חושב שאם מישהו שמוביל על השופטים אמור להיות עדיף ע"י הקהל. בכך זאת ההצבעה על הריקוד ולא על הערצה. (או שהפוך במקרה של הרבה)

דנאי

New member
סוף סוףמישהי שמבינה עניין

ולא סתם אחת שבוחרת לפי הערצה ילדותית

דנאי

New member
נו באמת...

בתוכנית רוקדים עם כוכבים התחרות על איכות ומקצועיות אז איך זה יכול להיות שאחד הטובים ביותר בשלושת השבועות האחרונים הולך הבייתה כי "ככה הקהל בבית רוצה" ???? איפה ההגיון?! לאן נגיע אם את הטובים יעיפו וישאירו את "חביבי הקהל" דרך אגב, קושניר אמר שזה רק ספורט, סליחה - בספורט הטובים מנצחים !!!!

f o x i t

New member
אכן טעות , עומר ברנע כשרון שחבל"ז

איך העיפו אותו ??? איך??? משהו דפוק בשיטה. הוא כשרון מלידה , זז כמו חתול גמיש.

shanipeled

New member
אני מסכימה עם ליאת

בלי להשמיץ זוגות מתמודדים אחרים, אני חושבת שההופעה שהם נתנו הייתה מבין הטובות ביותר
ונראה שהשופטים חושבים פחות או יותר כמוני.
לכן לא ברור מדוע מבין יתר המועמדים דווקא הזוג המקסים הזה הודח.
ההופעות שלהן נעימות לצפייה ומהנות, הביצועים של עומר הולכים ומשתפרים והוא מרשים בתנועותיו וביכולת המשחק הטבעית שלו.
לכן משום כך משהו בשיטה כאן קצת רקוב, לעניות דעתי ודורש מחשבה נוספת ושינוי לאלתר...

liatal99

New member
תעשיית ה SMS - מבחן פופלריות ../images/Emo31.gif

שני, אני רוצה לחזק את דברייך וחבל שאין אף אחד שיכול לגרום לדברים להשתנות בדירוג הזוכים או להיפך שיכול להוות משקל בסילוק הפחות טובים. לדוגמא, אתמול, בקי היתה פחות טובה מאבי גרייניק שיש לו את זה ויכול להשתפר אבל פשוט לא שיחק לו המזל כי בגלל ההצבעה המטופשת של ה SMS הוא נבחר "פחות מקובל". זו לא תוכנית כשרונות ולא תוכנית "חבר מביא חבר". הבחירה נעשית כאן לפי "למי יש יותר חברים בגיל המתאים שמוכנים לבזבז כסף בתעשיית ה SMS"? מי יותר מקובל בקרב בני הנוער כי למען האמת הם יותר מצביעים בסלולארי. חבל מאוד. לגבי הריקוד של אישתו של חורי - מיותר ופטתי. אנה היא בהחלט רקדנית "הורסת" ושאשתו של סמי פשוט תשמח שאנה מצליחה להשאיר אותם בתוכנית. מאחלת להם את כל ההצלחה בעולם אבל סמי צריך להראות קצת יותר רצינות בנושא כי זה לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן אם הוא לא ממש מעוניין...

emilike11

New member
הזוג המודח

אני מסכימה איתך לגמרי בקי ובן זוגה ממש גרועים ועומר לא היה צריך ללכת אתמול

למעלה