הזוגיות של השכן

הזוגיות של השכן

הרבה פעמים יש לי את התחושה שאצל אחרים זה טוב יותר. הזוגיות שלהם יציבה ומאושרת יותר. הם לא רבים כל שני וחמישי, הם לא אומרים דברים קשים, הם לא חושבים מחשבות לא נעימות (מה אני עושה איתו בכלל). זה קורה עם אנשים שמסביבי בחיים האמיתיים ובחיים הוירטואליים. ופתאום אני מגלה שהזוג הזה במשבר חמור. והזוג הזה בהליכי גרושין. וכל המסכה הנעימה והנחמדה הזו כיסתה משהו מאוד פגום. המחשבה הזו עלתה בי היום אחרי ששמעתי על זוג שמתגרש. והיא כל הזמן דיברה עליו בכזאת אהבה וכל הזמן הדגישה כמה טוב להם יחד. ממש מדהים.

S i r i u s

New member
אצלי זה להפך,

אני רוצה איך הכל מסביב מתפרק ורק תוהה מתי יגיע תורנו :-\ לא הייתי עדה להרבה , אם בכלל, מערכות יחסים יציבות.

זה כל כך נכון

לפעמים את מסתכלת על זוגות חברים ואומרת לעצמך, מעניין אן גם אצלהם זה כמו אצלנו מעניין מה קורה אצלהם כש..... גם בקבלת החלטות, גם בהורות וגידול ילדים, גם בזוגיות וגם בסקס מסתבר ואני חושבת שאני לא טועה שאצל כולם זה אותו דבר אין ורוד במאה אחוז בכל זוגיות יש את הקטעים הטובים והקטעים המעצבנים לכל גבר וכל אישה יש את המשהו המיוחד שלו ואת החרא שלו השאלה איך חיים עם זה וכמה זה משפיע על הזוגיות ושאף אחד לא יספר לי שהוא מכיר זוגות שהכל הכל ורוד וחלק אין מצב וטוב שכך

avivit28

New member
נכון מאוד

לכולנו יש רגעים טובים יותר וטובים פחות כולנו חיים בשיגרע אבל הכי חשוב שבשעת צרה בשעת שמחה לדעת שבן בת הזוג לצידנו לחלוק אותה נ.ב נעים מאוד אני אביבית ואני חדשה כאן

polegra

New member
המידע שאנחנו מקבלים מזוגות

הוא מידע עדכני ונכון לרוב אנחנו לא מקבלים את כל תמונת המצב אלה רק של יחיד במערכת הזוגית....וגם כשאנחנו רואים אותם יחד הם הרי לא מתנהגי כפי שהם מתנהגים בטריטוריה הבייתית הטבעית שלהם....לכן ברור שלא נוכל לדעת מה קורה בדיוק...לפעמים יחיסים שנראים מושלים הם רק אשליה אני מאמינה למרות כל פרוק היחסים שאני רואה מסבבי..כולל זה של הורי...שהזוגיות שלי תחזיק מעמד...אמנם לא מהסיבות הנכונות דווקא... אני לא מאמינה שחוץ ממנו אני אמצא מישהו אחר שיאהב אותי...וגם עם האהבה שלו אלי אני לא תמיד שלמה ובוחנת מחדש...אני מקבלת אותה אבל לא תמיד מאמינה בה... הוא כבר אמר לי בעבר שגם שאם יהיה לו רע הוא ישאר..למה? כי זה האופי שלו... אולי אלה לא היחסים האידליים אבל מעבר למילים הקשות האלה ישנה אהבה אמיתי וגדולה..לפעמים יש ריבים צעקות חוסר הסכמה.. אם אני אקח את החברות שלי למשל..הם שומעות את הקיטרים שלי עליו..את הצרות שהוא עושה לי....אבל כשהוא מדהים ורק ואוהב אני מדבר על זה פחות כי אין לי צורך להוציא קיטור.... זה מפחיד כל הגירושים מסביב.....אבל מצד שני הרי לא נוכל להשאר מחוסרות בן זוג ואהבה רק בגלל הפחד....אני עד גיל 21 הייתי לבד כי פחדתי להפגע ושיבגדו בי כפי שאבי עשה לאימי....וזה מצב הרבה פחות וב מאשר להיות בזוגיות שאולי כמו כל דבר אחר יגיע סופה ביום מן הימים... טלי

seeyou

New member
זוג מאושר הרבה שנים ../images/Emo10.gifשמתגרש

זה מזכיר לי מה גרם התסונאמי...בגן העדן של העולם. היו אנשים שהביטו ולא האמינו למה שעומד להתרחש. גם בזוגיות יש "תופעות" מהסוג של תסונאמי... השאלה היא האם ניתן לצפות את התופעות שגורמות להרס של הזוגיות או בכלל להתעלם מהם ולקוות להתגונן בבוא הזמן.? יוסי

Tully Is Here

New member
דווקא אצלנו נראה שהזוגיות יותר

יציבה מאשר אצל אחרים (טוב, אנחנו עוד צעירים, אני יודעת). אבל נכון שאף פעם לא יודעים מה קורה מאחורי דלתות סגורות ואיזה בעיות יש אצל זוגות אחרים.

lili81

New member
הפורום

מה שהכי טוב בפורום הזה.. הוא שאני מוצאת את עצמי קורה בעיות של זוגות אחרים.. ורואה שאני לא לבד.. אם הדשה של השכן ירוק יותר?.. בודאי שלא מסתכליםם על הדשא שלנו מקרוב וראים שהוא בעצם פורח.. הכל שאלה של מבט לחיים..

פרוגיס

New member
זו שאלה שאני שואלת

את עצמי המון לאחרונה. אנחנו כבר יותר מ-4 שנים יחד, חיים יחד מעל ל-3 שנים ומתכננים להתחתן. לפעמים אני לא בטוחה אם זה מה שאני רוצה. לפעמים הוא כזה מתוק, הורס. ולפעמים מטריף עלי את דעתי. הצילוווו. האם יש מערכת יחסים מושלמת? שאלה טובה...

האם את מושלמת? האם את מכירה מישהו

מושלם? בעלי, אחרי יותר מ-8 שנים יחד עדין מטריף אותי לפעמים (מכעס). ואני אוהבת אותו כל כך. ככה זה בעולם המציאותי, הלא מושלם. הכי גרוע זה לצפות לנסיך מהאגדות.

או באופרות סבון

שם אוהבים בצורה מוחלטת ולכל החיים ואחרי שני פרקים שונאים בדיוק באותה עוצמה

שם גם מרוויחים ........

על כל פרק 10.000 $ במקרה הטוב אם בעלי ייתן לי את הסכום הזה כל חודש אני מבטיחה לאהוב ללא גבולות וללא תנאים חחחחחחחחחחחחחחח

ואיך הילדים שלהם?

תמיד מעסיקים את עצמם, נקיים, מחייכים והכי חשוב : הולכים לישון מייד ובלי בעיות
עם ילדים כאלו אני כבר הולכת לעשות עוד 2-3...

לימור029

New member
ושכחת את המבשלת והמטפלת ועוזרת

הבית שמנקה, גם אני רוצה חיים כאלה..........

זוגיות בנויה על רצון טוב של שני

הצדדים לקיים אותה. אם יש רצון כזה הזוגיות טובה אם לאחד מבני הזוג אין את הרצון הזוגיות לא טובה!!!

למעלה