הזוגיות לא במשבר..

הזוגיות לא במשבר..

והוא אוהב, מפרגן, תומך ועוזר ואני... אני אפילו לא יודעת מה חסר לי. אם בכלל. אני רק מרגישה שאני כל הזמן רדומה (ואני בכלל לא רוצה לישון - אני רוצה להשתגע)

chenby

New member
נו..

אז את במשבר אישי.. בדרך כלל זה גם מקרין לזוגיות. השאלה היא מה את רוצה לעשות עם זה...

chenby

New member
מה את אוהבת?

מה מרגש אותך? מוציא ממך חיוך וחיוניות?

שאלה קשה

ועצם העובדה שאני לא יודעת לענות לעצמי את התשובה מפחידה אותי מאד.

chenby

New member
העיקר

שיש ממה לפחד, וממה להילחץ, וממה לחשוש וממה להרגיש רע. כשאת עצובה, או חיה בפחד, יהיה לך הרבה יותר קשה להגיע לבהירות בשביל לקבל תשובות לשאלות האלה. אני למשל - אוהבת לצחוק. הכי בעולם. אני אוהבת לאכול אני אוהבת ללמוד דברים חדשים.. מה מעלה חיוך על פנייך? אולי במקום להיתקע בפחד ולא לענות, תקחי לעצמך כמה שעות טובות עם דף ועט ותתאמצי למצוא. זה קשה למצוא לפעמים דבר אחד - אבל ברגע שאת מתחילה לשפוך על הדף, פתאום את תראי כמה נשפך ממך, ואז תגלי שהפחד - הוא תמיד ממשהו שלא קיים.

גארוטה

New member
הזוגיות לא במשבר

אבל בטח לא כתבת דווקא כאן כי עשית 'אנדנדינו'
בין כל הפורומים בתפוז. אז נכון שכמו שכתבת הוא אוהב, מפרגן תומך ועוזר אבל אולי זה לא מספיק לך לא כי את גרידית אלא כי את רוצה משהו אחר, נוסף, מעניין שיוציא אתכם מהתרדמת ומהשיגרה המשעממת כשהכל ידוע וצפוי מראש?

זה בדיוק מה שאני מרגישה

והיות ומחכות לנו עוד שנים רבות יחד אני חייבת להתעורר ולעורר גם אותו. שאלת המיליון - איך עושים זאת?

seeyou

New member
אם זאת שאלת המיליון את רוצה תשובה חינם?

קבלי רק רמז
יוסי

גארוטה

New member
זה פשוט להציע

איך עושים את זה ולתת לך רשימה ארוכה של דברים שאתם יכולים לעשות יחד כדי לצאת מהשיגרה ולהעיר את הזוגיות שלכם, אבל מכיוון שאני לא מכירה אותך ואותו ואני לא יודעת מה אתם אוהבים לעשות אז בשביל ההתחלה הייתי מציעה קודם ליזום דברים שאתם יכולים לעשות ביחד שאת יודעת ששניכם אוהבים. סרט, הצגה, טיול, סופ"ש רק לך ולו, כל דבר שעולה על דעתך ולהקפיד עליו לפחות פעם בשבוע, וכמו שאומרים, עם האוכל יבוא התיאבון. מה שחשוב הוא לא לחכות לדברים שיקרו אלא ליצור אותם, אפילו בכח, אפילו אם אין חשק וזה נראה בלתי אפשרי. זה אפשרי וזה קורה.

למעלה