הזוגיות / הנשואין

הזוגיות / הנשואין

שיר יפה .ויותר מכך אמיתי. של המשורר הלבנוני גובראן חליל גובראן. המתאר את הדינמיקה הנכונה שצריכה להיות בזוגיות. יחדיו נולדתם ויחדיו תהיו לעד . יחדיו. עת כנפי המות הלבנות יפיצו ימיכם אל דממת הנצח של אלוקים. אך שימו מרחקים בזה היחד ותנו לרוח השמים לחולל בינותיכם. אהבו זה את זו, אך אל תכבלו את האהבה. ותהי ים הומה בין חופי נשמותיכם. מזגו איש לכוס רעותו, אך אל תשתו מכוס אחת. זמרו וחוללו יחדיו ויגיל לבבכם. אך תנו ויהא כל אחד לעצמו. כמתרי הנבל שלעצמם הם, גם בנגנם יחדיו. תנו את לבבכם,אך אל יהא איש אחראי ללב האחר. כי רק יד החיים תכיל את לבבכם. עמדו יחדיו אך אל תהיו צמודים. הן גם העמודים נושאי המקדש נצבים ולא יגעו. והאלון והאלה- אמיריהם זה בצילה של זו לא יגבהו.

מקסים ../images/Emo48.gif

מרב יין עוד נהיה כאן שיכורים

*יערית

New member
וואווו.......-הצהרה-../images/Emo57.gif

את זה הייתי רוצה שיכתבו לי על הכתובה הבאה
כל מילה שם ומשפט משקפים את נקודת המבט שלי לחיים ולמה שנקרא זוגיות! תודה מקרב לב...

*יערית

New member
לא הבנתי את כוונתך....?

האם אני רוצה זאת בכתובה עם הנפש התאומה שלי? לא חוזרת לזה.......
אריה עוד יהרוג אותי....

יערית..

מכוון שאני מאוד מאמין בזה. וזה עד מאוד משקף את תפישת עולמי. וגם את מאמינה בזה. וכאן מדובר בתפישת עולם מהותית. אני שואל . האם את נפש תאומה שלי ?

*יערית

New member
ממממממממממ

חסרים הרבה פרטים חוץ מהשקפת עולם, התנהגות,קבלת דברים,רגשות,מחשבות, הנפש היא מכלול של דברים, אני באמת מאמינה שיש עוד "כמה" שמוגעים כמוני שמאמינים במה שאתה ואני מאמינים! שוב אני יודעת שנפשות תאומות הן לא חייבות לבוא בגדר של רומנטיקה או זוגיות..אך אני יודעת שזה אכן מקל בחיים שתפיסת עולם דומה עוזרת בדרך החיים....מקלה על קשיים ,אך שוב נפש תאומה היא מכלול של כמה דברים יחד. ואת..הנשמה תאומה שלי..

מחשבה מקסימה

"אך תנו ויהא כל אחד לעצמו כמתרי הנבל שלעצמם הם, גם בנגנם יחדיו."

למעלה