הזוגות של השבוע
לא, אני דווקא לא מתחילה עם ויקטור וניקי אלא עם ריאן וויקי. טוב, אני הולכת להדחיק את הספוילרים שאני יודעת מהם, ופשוט להתמקד בפרקים הנוכחיים. הם תמיד היו אחד הזוגות האהובים עלי, אחרי כל מה שהם עברו בתור ילדים, אחרי נישואים כושלים - כל כך נחמד לראות אותם חוזרים אחד לשני, בוגרים יותר, מבוססים יותר, בשלים יותר, עם פסים בלונדינים בשיער
. לויקי מגיע להיות מאושרת. SIGH. לראות את הת'ר עשה לי דמעות בעיניים, אני פשוט לא יוצאת מהדיכאון שהיא עזבה, למרות שאמיליה עושה עבודה לא רעה, אין לה את הפגיעות שלהת'ר היתה בעינים. נעבור לג'יל ושון - שכחתי כמה נהנתי מהם בזמנו, אני אוהבת את השחקן מאז ימי לחיות, למרות שהעלמות השיער הארוך די מדכאת, והיא קצת יוצאת מהקונכייה שלה. נדלג בקפיצת ענק על ויקטור ואשלי שהרסו לי את ארוחת הבוקר היום, ונקפוץ ישר לניקי, שמעודדת את ויקטור למצוא את מאט ולהרוס אותו, אין כמו סצינת ויקטור וניקי נחמדה כדי לסיים את הפרקים של השבוע. וכמובן, ראול - מסכנצי'ק שלי.
לא, אני דווקא לא מתחילה עם ויקטור וניקי אלא עם ריאן וויקי. טוב, אני הולכת להדחיק את הספוילרים שאני יודעת מהם, ופשוט להתמקד בפרקים הנוכחיים. הם תמיד היו אחד הזוגות האהובים עלי, אחרי כל מה שהם עברו בתור ילדים, אחרי נישואים כושלים - כל כך נחמד לראות אותם חוזרים אחד לשני, בוגרים יותר, מבוססים יותר, בשלים יותר, עם פסים בלונדינים בשיער