אלבום FLAC בכיף יכול להגיע לחצי ג'יגה ואני גם ככה לא הכי מרגיש את ההבדל אז למה?
X xvxxvx New member 29/9/13 #47 אלבום FLAC בכיף יכול להגיע לחצי ג'יגה ואני גם ככה לא הכי מרגיש את ההבדל אז למה?
A ALIsuperstar New member 29/9/13 #48 כדי שתתחיל להרגיש אחי תוריד את אותו אלבום באיכויות שונות... שים אוזניות טובות, אל תשמע ברמקולים אלא באוזניות בלבד. כך תרגיש באמת את האיכות... ותראה בעצמך, הבדל אדיר... לא ממליץ לך... זה ישנה לך תאווירה. באמת.
כדי שתתחיל להרגיש אחי תוריד את אותו אלבום באיכויות שונות... שים אוזניות טובות, אל תשמע ברמקולים אלא באוזניות בלבד. כך תרגיש באמת את האיכות... ותראה בעצמך, הבדל אדיר... לא ממליץ לך... זה ישנה לך תאווירה. באמת.
X xvxxvx New member 29/9/13 #49 אגב באיכות שמע של רמקולים ואוזניות יש לי גם קטעים שמחרפן אותי ואני לא יכול לשמוע אבל להבדיל בין flak ל320? וואלה לא נראה לי שאצליח לזהות מה זה מה
אגב באיכות שמע של רמקולים ואוזניות יש לי גם קטעים שמחרפן אותי ואני לא יכול לשמוע אבל להבדיל בין flak ל320? וואלה לא נראה לי שאצליח לזהות מה זה מה
X xvxxvx New member 27/9/13 #11 נו באמת צעד אני בן 22 היא נושקת ל40 מה לי ולה? אבל היא יכולה להיות אחלה דודה
צ צ ע ד New member 27/9/13 #13 אבל כל הנשים פה יותר מבוגרות ממך. איזה הפרש גילאים כן היה מקובל עלייך?
P puma141 New member 27/9/13 #21 בקושי עק'פתי ת'30 מפגר! איזה 40?! אתה-בן 22??? אמל'ה..ממש עולל. לא ידעתי שאתה כזה קטן. לא דודה ולא נעליים, זוז ! נ.ב אתה חייב, אבל מה זה חייב, לשפר את הטעם שלך בנשים.... זה אסון.
בקושי עק'פתי ת'30 מפגר! איזה 40?! אתה-בן 22??? אמל'ה..ממש עולל. לא ידעתי שאתה כזה קטן. לא דודה ולא נעליים, זוז ! נ.ב אתה חייב, אבל מה זה חייב, לשפר את הטעם שלך בנשים.... זה אסון.
P puma141 New member 27/9/13 #23 אתה כנראה לומד פה חרא דברים.. תגיד-אני פעם דיברתי משהו על המראה שלי?? מה זה תפסת תחת.. עזוב, אל תסביר.
אתה כנראה לומד פה חרא דברים.. תגיד-אני פעם דיברתי משהו על המראה שלי?? מה זה תפסת תחת.. עזוב, אל תסביר.