הזהרו מדייטים ...

הזהרו מדייטים ...

פורסם באתרי רוטר ו-mynet לא שווה, לא משלם: הכרת בחור באינטרנט ויצאתם לבליינדייט במסעדה? אולי כדאי שתסתפקו בשתיה קלה ולא בארוחת שחיתות. למסקנה זו הגיעה בשבוע שעבר בחורה בת 30 שנפלה קורבן לנוכל שעזב אותה במסעדה עם חשבון של 400 שקלים. תושב האיזור בשנות ה-30 לחייו, הכיר בחורה בת גילו באחד מאתרי ההיכרויות באינטרנט. לאחר שהתכתבו באתר ודיברו זה עם זו מספר פעמים בטלפון, החליטו השניים להיפגש. ביום שלישי שעבר, אסף אותה הבחור מאזור השרון ולקח אותה לאחת המסעדות בטיילת בבת ים, שם סעדו השניים את נפשם ללא גבולות ומילאו את שולחנם באוכל ובשתיה בשווי של 400 שקלים. בשלב מסויים קם הבחור מכיסאו והודיע כי הוא הולך לשירותים ומיד יחזור. לאחר דקות ארוכות בהן לא שב, קיבלה הבחורה הודעת SMS בה הודיע לה הבחור ללא בושה כי אינה מוצאת חן בעיניו וכי אינו מתכוון לשוב למסעדה. לאחר שעיכלה את עוצמת הדחייה הבינה הבחורה כי בעיה נוספת עומדת לפניה: היא נותרה במסעדה עם חוב של 400 שקלים עבור האוכל שהזמינו, בעוד לא היה עליה אפילו שקל. בשלב זה נכנס לתמונה בעל המסעדה, שלקח את הבחורה חפוית הראש לתחנת המשטרה בבת ים, שם הגיש תלונה נגד השניים ודרש כי החוב ישולם. ראש אגף החקירות במשטרת מרחב איילון, סנ"צ ערן קמין: "עד עכשיו החוב לא שולם, אבל בסופו של דבר מישהו יחזיר לו את החוב. או היא או הבחור שהוציא אותה לדייט".

ועוד סיפור שחלקינו כבר שמעו

בעבר אחת מבנות הפורום סיפרה שנפגשה לדייט עם בחור ,הפגישה היתה נחמדה ..במפגש השני הזמין אותה לבלויי קסום ...את רכבה החנתה בקניון שבו נפגשו ועם רכבו נסעו למקום(לא לפני שהלך עמה למשוך כסף עבור המשכורת החודשית של המטפלת) הבלויי "ההפתעה"-הגיעו לחוף ים ויצאו לטייל ,בכדאי שתיקה הגדול לא יפריע הציע לה להשאירו ברכב ... במהלך הטיול התישבו במסעדה בטילת .. הזמין ארוחה ....ונעלם ...גם לא אכל ...בתחילה סברה שקרה לו משהו ..והחילו חיפושים אחריו ..בפון שלו לא היתה תשובה ..לאחר זמן הבינה כי הבריז לה ...הוגשה תלונה למשטרה ..בעל המקום הסיע אותה לב יתה ואף רצה לותר על התשלום ארוחה ,אולם היא ה בטיחה לשלם ואכן שלמה ... סוף דבר הבחור נעצר ..התיק נסגר מחוסר עניין לציבור והנקמה .. הבחורה בנתה פרופיל חדש וחיכתה לבחור באתר בו היכרו ... עבר זמן והבחור פנה אליה בשם שונה אבל סגנון הכתיבה זוהה מיד ... הבחורה פיתתה אותו במשך תקופה ארוכה במסנג'ר .. ואז הסכים להגיע מהמרכז לצפון כשהו מצפה למצוא את אשת חלומותיו לבלויי בצימר, אבל מה שמצא זה רפת ..לשם הובל ע"פ הנחיותה ... כי רק בהמות מתאימות ל"גבר"כזה ...

לבנדר3

New member
יםרגוע תודה על המידע מכון ש.....

אני האומנם לא יוצאת לדייטים אבל המידע שאת העברת הוא בעל חשבות רבה מכון שיש נשים שלא יודעות מה מצפה להם לאחר שהיו בחממה של מסגרת נשואים הרבה שנים האומנם יודעים שהפשע חוגג אבל בתחום הזה הארת את עיננו תודה

המידע חשוב,אבל צריך לזכור לא כולם נוכלים

אני נוהגת לצאת לדיטים ..אך נוקטת במשנה זהירות, דבר ראשון דייט רק לאחר שיחות היכרות בפון ובמסן ,אם נשמע אמין אפשר להפגש ,וגם אז נפגשת רק במקומות מרכזיים ,פגישה ראשונה רק לקפה!!!לרב בקניונים או במקומות בבתי קפה המוכרים לי ..תמיד אבל תמיד מציעה לשלם את חלקי בחשבון!! ותמיד דואגת שתהיי לי תחבורה הביתה ... יש לציין שיצרתי קשרי ידידות אמת דרך דייטים..

yamkachol

New member
תודה על המידע,

דוגמאות טובות לכיוון חשיבה. מבחינתי , ישנן גם נוכלות. טרם פגשתין, אך לבטח יש... חגי

ברור שישנן גם נוכלות

ולא פעם שמעתי מידידים על נשים המגיעות לדייט "אחרי שלא אכלו כלום מהבוקר".. הולכות לארוחה מזמנות מנות היקרות ביותר ...זהו ניצול ... לכן מציעה להדגיש מראש נפגשים לקפה ויש שמצינים מראש ..יש לי שעה פנויה בואי נפגש לקפה ונראה ....זה דבר מאד נח ,גם היכרתי ,התרשמתי,הזמן מוגבל מראש כך שבמידה ולא נראה לי לא צריכה תירוצים לקצר ...ויש זמן לשקול עם מעוניינים שוב להפגש ..

עדיף רק לקפה

זה נוח פחות מכביד על הבטון ונוח יותר לדבר ניתן להוסיף טוסט או עוגה , אבל לא ממש ארוחה ושמכירים טוב אז להינות מארוחה טובה יחד זה תענוג לאכול ולהביט על מישהו אהוב

למעלה